Conecteaza-te cu noi

MONDENITATI

Rudel Obreja, reținut de DNA

Avatar

Publicat

in
Fostul Președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja a fost reținut marți seară, de către procurorii DNA, sub acuzația de trafic de influenţă.

rudel obreja - dnaRudel Obreja a fost reținut pentru 24 de ore, marți seară, de către procurorii Direcției Anticorupție pe motiv că a cerut un milion de euro de la o persoană. În schimbul banilor, Obreja se oferea să intervină pe lângă un  complet de judecători de la Înalta Curte.

În perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014, suspectul Obreja Rudel a pretins de la un denunţător suma de 1.000.000 euro. În schimbul sumei pretinse de 1.000.000 euro a lăsat să se creadă că are influenţă asupra judecătorilor din completul învestit cu soluţionarea unui dosar aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, astfel încât îi va determina să pronunţe o hotărâre favorabilă denunţătorului. Hotărârea respectivă avea în vedere judecarea recursului declarat de denunţător, în calitate de inculpat în respectiva cauză penală, împotriva unei soluţii de condamnare la pedeapsa închisorii. Suspectul Obreja Rudel a impus ca o parte din folosul pretins, respectiv suma de 200.000 euro să fie remisă înainte de pronunţarea hotărârii, iar diferenţa de 800.000 euro, după obţinerea soluţiei favorabile. Pentru a conferi credibilitate promisiunilor sale, Obreja Rudel a susţinut că persoanele pe lângă care îşi exercita influenţa i-au transmis denunţătorului, prin intermediar, că va obţine cu certitudine o hotărâre favorabilă dacă va solicita amânarea cauzei pentru un termen de judecată ulterior intrării în vigoare a „noului cod” (cu referire la data de 1 februarie 2014, când au intrat în vigoare NCP şi NCPP). Recursul a fost soluţionat anterior datei de 1 februarie 2014 şi a fost respins, astfel încât hotărârea de condamnare la pedeapsa închisorii cu executare a rămas definitivă”, se arată în comunicatul de presă al DNA.

Rudel Obreja a fost audiat marți de către procurori, după care, aceștia au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului pentru drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


0 comentarii   | 45 vizualizariComenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Cat este de important pentru femei sa primeasca buchete de flori

Avatar

Publicat

in

De

Uneori, gesturile de atentie pot avea o semnificatie mai profunda decat un cadou neinspirat.  Daca decizi sa oferi cuiva drag buchete de flori sa stii ca esti deja pe calea cea dreapta.

Uneori, gesturile de atentie pot avea o semnificatie mai profunda decat un cadou neinspirat.

 Daca decizi sa oferi cuiva drag buchete de flori sa stii ca esti deja pe calea cea dreapta.

Despre ce ne vorbesc florile

Florile sunt unele dintre cele mai frumoase plante care pot fi gasite pe pamant. Culorile lor vii si formele diverse le transforma intr-unul dintre cele mai mari daruri ale naturii. Fiecare floare vine cu propriul sau sens si, uneori, lucrurile pe care le simbolizeaza depasesc cu mult imaginatia noastra. Stiind exact ce simbolizeaza un tip de floare poate fi considerat o calitate excelenta si este cu siguranta un avantaj. Ca sa nu dai gres, atunci cand cauti buchete flori Iasi ar fi bine sa stii ce fel de flori iubeste persoana respectiva. Alegerea buchetului perfect este direct legata de ceea ce incerci sa spui prin acest gest.

 Cine nu iubeste florile? Cred ca nu exista cineva care nu se bucura atunci cand primeste flori. Femeile care primesc buchete flori sunt mai calde, mai blande si mai iubitoare. Intre sexul frumos si florile exista o conexiune deseori greu de explicat, dar nici nu incercam sa o facem.

Un pic de romantism nu strica niciodata

Sa oferi flori unei femei este un gest romantic care te poate ajuta sa oferi caldura persoanei iubite. Un buchet de flori insufla relatiei un nou avant si poate readuce inapoi o parte din subtilitatea, misterul si distractia de dinainte.

Se stie ca in timpul epocii victoriene, un intreg limbaj romantic s-a dezvoltat in jurul oferirii si primirii florilor. Totul, de la tipul si dimensiunea florii, pana la modul in care a fost tinuta sau prezentata, au transmis straturi de semnificatie si au comunicat sentimentele si intentiile unui domn. Fiecare buchet continea un mesaj secret pentru ca o doamna sa poata interpreta si diseca la nesfarsit.

Insa, pe langa flori, comportamentul si atitudinea joaca de asemenea un rol primordial, asa ca, stimati barbati, fiti atenti cu femeile iubite si nu ezitati sa le spuneti prin vorbe si gesturi (nu doar flori) cat de mult le iubiti si le stimati.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

BUSSINES

Magazinele de haine second hand și outlet se pot aproviziona deja cu produse pentru sezonul cald 2021

Avatar

Publicat

in

Sectorul de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii second hand și outlet este în creștere în România, pe segmentul quality. Interesant este că românii nu mai aleg astfel de magazine pentru că ar fi limitați din punct de vedere financiar, ci pentru că le consideră opțiuni convenabile, eficiente pentru bugetul lor. Mai exact, de la cumpărături de nevoie (în anii `90 și `2000, sărăcia extremă era un fenomen larg în România, conform datelor statistice), acum s-a ajuns mai mult la cumpărături de voie (veniturile românilor au crescut considerabil, la fel și pretențiile în materie de îmbrăcăminte).

Implicit, magazinele cu haine sh și outlet pe stil vechi (articole de slabă calitate, care arată neplăcut, haine nedorite) sunt tot mai puține și cu greu supraviețuiesc pe piață, în timp ce acelea care nu mai vând produsele pe prețuri derizorii ajung să prospere, atrăgând interesul publicului (în unele cazuri, când sosește marfa nouă, este ca de Black Friday, coadă la intrare). Românii sunt atrași evident de prețuri mici și reduceri, dar cei care chiar cheltuiesc sume mari de bani la capitolul fashion preferă să dea bani în plus pentru calitate mai ridicată.

Colectia primavara-vara de la Crematex

Soluția optimă: produse de calitate înaltă la prețuri oneste, ușor mai mici sau comparabile cu cele din magazinele standard. Aici punctează cel mai bine produsele outlet, multe dintre ele fiind de la branduri de top, chiar exclusiviste, devenite astfel foarte accesibile publicului larg. Exact pe acest segment acționează Crematex, un tot mai popular depozit haine second hand din Cluj-Napoca, ce livrează haine sh și haine outlet către magazine de profil din întreaga țară. Selecțiile au prețuri atractive, dar marfa este în cele mai multe cazuri de calitate extra, fără compromis.

În prezent, magazinele pot cumpăra stocuri outlet și haine second hand pentru sezonul cald 2021. Noile loturi sunt disponibile la comandă și se știe că acum este momentul perfect (cea mai bună marfă sh și outlet este cea achiziționată în extrasezon). Retailerii care caută depozit haine outlet pot să profite de ocazie pentru a comanda colecții noi de haine outlet pentru primăvară & vară, articole recent introduse în stocul Crematex, de la branduri cunoscute, la prețuri extrem de accesibile, marfă ideală pentru revânzare cu profit ridicat. Astfel de produse sunt la mare căutare, deci nu vor rămâne mult timp pe rafturi.

Tinuta din noua colectie Crematex

“Ne bucură faptul că tot mai multe magazine de haine second hand și outlet înțeleg preferințele publicului și nu încearcă să mai atragă clienții doar prin prețuri extrem de mici la produse pe care de fapt mulți oameni nu le-ar dori nici gratuit… În realitate, publicul caută haine de calitate, dorește să facă deal-uri istețe, să cumpere mai convenabil decât de la marile branduri din mall, dar la o calitate cel puțin la fel de bună”, explică reprezentanții acestui depozit de haine second hand și outlet.

În România, de obicei în luna martie încă este o perioadă cu vreme rece, dar clienții caută deja haine pentru sezonul cald. Așadar, cel târziu de la finalul lunii februarie, ideal este ca în magazinele second hand și outlet să existe deja marfă atractivă pentru sezonul de primăvară – vară.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend