Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Rucsăcelul buburuză modern pentru copii

Avatar

Publicat

in

De la o vârstă fragedă, copiii sunt interesați nu numai de jucării, ci și de accesoriile viu colorate. Există un articol care combină atractivitatea celor două, și anume gențile și rucsacurile pentru copii. În același timp, sunt utile pentru depozitarea și transportarea lucrurilor preferate ale unui copil și arată ca o jucărie, deoarece au un aspect spectaculos – au imagini cu personaje de desene animate, iar formele lor seamănă adesea cu animale drăguțe.

Dacă vreți să vedeți bucurie autentică în ochii copilului dvs., încântați-l cu un rucsac modern pentru copii.

Ce rucsacuri le plac copiilor?

Să nu credeți că moda o ispitește doar pe mama. Doamnele și domnișoarele au, de asemenea, preferințe pentru anumite haine, pantofi, genți și alte accesorii. La un moment dat, toți părinții au fost surprinși de insistența copilului lor, chiar și la o vârstă fragedă, de a purta o anumită haină sau de a purta un obiect preferat.

În plus, chiar vor să-și imite părinții și să aibă lucruri similare cu ale lor. Și de multe ori insistă să facă singuri alegerea care este influențată în mare măsură de filmele și cărțile sale preferate. Buburuzele sunt printre cele mai preferate personaje pentru publicul tânăr și, prin urmare, articolele cu ele sunt foarte relevante.

Există atât de multe povești magice despre aceste mici animale cu puncte roșii încât copilul dvs. are cu siguranță un favorit printre ele. Le numesc buburuză cu simpatie și tuturor le place.

Mersul la grădiniță, școală, sport sau mersul pe jos este mai atractiv pentru copii din cauza plăcerii de a avea propriul rucsac. Copilul îl poartă cu mândrie și îl arată prietenilor săi, iar ea îi insuflă responsabilitatea doar de a selecta, aranja și îngriji obiectele importante pentru el.

Datorită faptului că rucsacul este perceput ca o jucărie preferată, copiii reușesc să creeze o atitudine față de bunurile lor, de exemplu, să nu le uite. Acesta este și locul în care părintele își poate învăța copilul să aranjeze corect rucsacul și să distribuie uniform greutatea jucăriilor sau a rechizitelor școlare.

Culorile rucsacelor de buburuze sunt intense și atrag atenția. Sunt roșii, verzi, galbene, portocalii și roz. Buburuzele au și antene drăguțe din silicon.

Cum să alegeți un rucsac potrivit pentru copil?

Indiferent de rucsacul pe care l-ar alege un părinte pentru copilul său, cea mai importantă cerință pentru acesta este să fie confortabil și ușor de transportat.

Dimensiunea exactă a rucsacului este o caracteristică foarte importantă, nu ar trebui să fie prea mare și insuportabil de greu. Rucsacurile studenților sunt adesea împovărate cu caiete, manuale și ajutoare. Astfel, devin prea grele și pot duce la deformări ale coloanei vertebrale. Potrivit experților, greutatea totală a rucsacului ar trebui să fie de până la 10-15% din greutatea copilului. Prin urmare, rucsacul în sine ar trebui să fie ușor. Greutatea depinde de materialul care trebuie realizat.

Investigați ce material este utilizat în fabricație – cele mai populare și ușor de întreținut sunt cele din poliester, PVC, EVA. Sunt ușoare, ușor de igienizat, se usucă rapid și sunt destul de durabile. Este recomandat să alegeți un rucsac cu spate anatomic care să urmeze curbele corpului și astfel să ofere confort atunci când este purtat. Rucsacurile cu 2 curele late care pot fi ajustate sunt mai confortabile.

Rucsacurile au o centură discretă cu care părinții pot exercita controlul. Astfel veți fi întotdeauna siguri că copilul nu va alerga brusc spre stradă, de exemplu.

Rucsacele în formă de buburuză sunt de diferite dimensiuni. Cele mai mari au un volum de 11,42 litri și o greutate a produsului de 0,310 kg. Există, de asemenea, mini buburuze cu un volum de 2,9 litri, cântărind doar 0,228 kg.

„Buburuza” are o carcasă dură care protejează lucrurile din ea de rupere. Partea interioară este practic organizată cu pereți despărțitori și fermoare, iar unele modele au și un buzunar din plasă.

Internet oferă o mare varietate de rucsacuri și genți de diferite forme și dimensiuni, culori proaspete și aspect original. Au un design modern și o calitate excelentă, la fel ca rucsacurile mărcii elvețiene ZIZITO. Toate rucsacurile din colecția Supercute îndeplinesc standardele de siguranță pentru copii și sunt însoțite de un certificat.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Bilanțul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Sub 72.000 de persoane vaccinate, 68 de reacții comune și minore, în ultimele 24 de ore

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit datelor puse la dispoziţia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 18 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea:

În ultimele 24 de ore, au fost administrate 71.922 de doze de vaccin, dintre care 54.818 – Pfizer, 8.481 – AstraZeneca şi 8.623 – Moderna, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor.

Potrivit unui comunicat al CNCAV, 48.097 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 23.825 de persoane şi cu cea de-a doua. De la începutul campaniei de vaccinare, pe 27 decembrie 2020, au fost administrate 4.231.714 de doze unui număr de 2.626.810 de persoane, dintre care 1.021.906 au primit o doză şi 1.604.904 şi pe cea de-a doua.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 68 de reacţii adverse – 12 de tip local şi 56 de tip general. Totodată, de la începutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat 12.891 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, 1.326 de tip local şi 11.565 de tip general.

CNCAV menţionează că 136 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CTP, despre afirmațiile lui Vlad Voiculescu: ‘Așa ceva n-au făcut nici măcar dihăniile astea care ies să zbiere prin piață și prin fața Ministerului Sănătății, nu au venit cu ipoteza asta, că sunt mii de morți în plus, care sunt ascunși. Au avut altele!’

Avatar

Publicat

in

De

Gazetarul Cristian Tudor Popescu îl critică pe ministrul demis al sănătății, Vlad Voiculescu, pentru afirmațiile – lipsite de dovezi – cum că ar putea fi mii de decese de COVID ce nu apar în bilanțurile oficiale și le consideră lipsite de responsabilitate. 

”Cum o să fie numai 137 de morți (bilanțul de vineri – n.r.)?! Sunt mii de morți, pe care îi ascund ăștia din cifre! Așa ne-a spus dl. Voiculescu astăzi, așa a declarat chiar în Republica. A spus: Nu e exclus să fie mii de morți în plus. Din ce a spus dl. Voiculescu, și anume că se ascund morți, că sunt mult mai mulți și e vorba de mii, rezultă că transmite în opinia publică ideea că au dreptate cei care au zbierat, în fața spitalului, „Asasinilor!” la adresa medicilor care îi tratau pe bolnavi în spital.

Rezultă clar, toată lumea își dă seama acum: medicii omoară oameni în spitale și ăștia îi ascund din cifre! Acele dihănii care i-au strigat medicului Andreea Moldovan „Marș, criminalo!”, în fața Ministerului Sănătății, înseamnă că au dreptate, potrivit dlui Voiculescu. Și doamna este tot o criminală, fiind medic, nu? Omoară oameni și ei sunt ascunși din cifre. Așa ne spune dl. Voiculescu”, a comentat cu sarcasm Cristian Tudor Popescu, vineri seara, la Digi24.

”Am spus despre dl. Voiculescu că este un politicar prost, dar un om cu intenții bune. Retrag ambele calificări, pentru că dl. Voiculescu nu este prost, iar în ceea ce privește intențiile dlui Voiculescu eu nu mai văd decât eforturi din partea domniei sale de a face cât mai mult rău prin prejur, după ce a fost scos din funcția de ministru.

E vorba de această declarație a domniei sale, care nu se bazează pe niciun fel de suport, nu-și asumă nicio cifră și spune: N-am documentat încă aceste afirmații, nu o să folosesc cifre. Dl. Voiculescu este pe cât de inteligent – e deosebit de inteligent -, pe atât de perfid. Această exprimare „nu e exclus să fie mii de morți în plus” vedeți cum este făcută? Ca oricând să poată să spună: Dar ce, eu am zis că erau? Am zis că nu e exclus, adică e o posibilitate” – a arătat gazetarul.

”Când faci o asemenea afirmație, de o asemenea gravitate, vă dați seama ce înseamnă: se ascund morți! Așa ceva n-au făcut nici măcar dihăniile astea care ies să zbiere prin piață și prin fața Ministerului Sănătății, nu au venit cu ipoteza asta, că sunt mii de morți în plus, care sunt ascunși. Au avut altele!”, a adăugat CTP.

Oamenii riscă să nu mai aibă încredere în nicio cifră

”De anul trecut și până acum, transmite dl. Voiculescu populației, au murit mult mai mulți oameni, dar au fost ascunși din cifre. Și spune: „investigațiile noastre”. Noastre. Știți, cum se spunea pe vremuri: „organele noastre de Securitate”, adică sânge din sângele nostru, al poporului. Investigațiile noastre! Care noastre?” se întreabă gazetarul, subliniind ambiguitatea expresiei.

”Să presupunem că e adevărat, că e o diferență de mii de morți. Cum poți, ca persoană responsabilă, fost ministru de două ori, cum poți să faci această declarație publică înainte ca să existe vreo confirmare, ca să existe vreo confruntare, ca să se facă o anchetă? Pe baza cui? Pe baza zicerilor unor prieteni de-ai dumitale din Ministerul Sănătății? A fost confruntat Institutul Național de Sănătate Publică?” – a continuat CTP șirul întrebărilor.

„Oamenii acum pot să nu mai aibă încredere în nicio cifră: Păi, dacă a spus dl. Voiculescu că se ascund morții! Nu testele, nu infectații noi, ci chiar morții! Atunci, toate cifrele sunt puse sub semnul întrebării” – a arătat CTP posibilele consecințe.

Ar trebui ca Procuratura să lămurească, după ce face această declarație publică și și-o asumă dl. Voiculescu, mai spune CTP. Gazetarul se întreabă din nou cât de responsabil este fostul ministru.

”În acest moment al pandemiei, în care circulă tot felul de teorii și de conspirații și de manipulări ordinare împotriva vaccinării, împotriva portului măștii, un infern, vine dl. Voiculescu, imediat după ce a fost dat afară, și ne comunică acest lucru, pe care nu-l poate argumenta cu dovezi și îl aruncă în spațiul public. Va avea efect, bineînțeles, și știe foarte bine, de aceea v-am spus, e o persoană foarte inteligentă și remarcabil de perfidă”, subliniază Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul reliefează posibilele consecințe ale unui astfel de gest:

”Problema e că lovește în credibilitatea – și așa extrem de șubrezită – a autorității, a autorităților, a instituțiilor din România. Asta este o bombă aruncată. Oamenii pot să intre într-o stare de nesiguranță, de anxietate: Păi, bine, domnule, dacă ăștia ne mint, ăștia ascund morți, atunci ce să mai credem?”

În plus, e un moment în care procesul de vaccinare a avut o frână, și nu din pricina guvernului, ci a firmei AstraZeneca, a menționat CTP. O speranță că acest moment ar putea fi depășit este în cele 80.000 de vaccinări pe zi la care s-a ajuns, dar pericolul este că acum, și aceste cifre ar putea fi percepute drept o minciună.

”Minte ăștia, care 80.000? Păi dacă ei minte cu morții, cum să…? N-a făcut 80.000, domn’le, minte ăștia! Ca să ne asuprească, să ne subjuge cu dictatura. Minte!” – a reprodus CTP mecanismul de gândire al celor care se lasă ușor influențați de teoriile conspirației.

În final, gazetarul atrage atenția și asupra a ceea ce ar putea fi interpretat ca un gest de lașitate al fostului ministru al sănătății.

”Atât vreau să vă mai întreb: de ce dl. Voiculescu nu a fost alături de dna Moldovan, în fața Ministerului Sănătății? Dl. Voiculescu a fost mereu cu dna. Moldovan lângă el, și-a adus-o lângă el, se agață cu disperare de imaginea bună și meritată a dnei. doctor, a ieșit cu ea la toate conferințele de presă, i-a delegat toate atribuțiile. Și când a plecat dna doctor, cu protestatarii – cu dihăniile – în față, de ce n-a ieșit dl. Voiculescu la braț cu dna doctor, ca să-i înfrunte sau să le înfrunte pe respectivele?” – a punctat gazetarul, informează digi24.ro

Citește și:

Schimb de replici cu scântei, în direct, între CTP și Vlad Voiculescu! Fostul ministru al Sănătății, acuzat că ‘a inundat casa ca să nu ia foc’!

CTP, observație-cheie: ‘Vlad Voiculescu ia în considerare posibilitatea să plece toată lumea cu el. După mine, potopul! Da?’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend