Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Rondele de ananas pe gratar cu inghetata

Publicat

in

Rondele de ananas pe gratar cu inghetata este un desert irezistibil din rondele de ananas caramelizate pe gril si inghetata de vanilie, ciocolata si menta

Acest articol Rondele de ananas pe gratar…

Puteti citi mai multe dand click pe titlul articolului sau vizitand http://tarabucatelor.ro

citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/rondele-de-ananas-pe-gratar-cu-inghetata/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Coronavirus – Rezultate remarcabile pentru un medicament utilizat frecvent

Publicat

in

De

Compania Gilead Sciences a anunțat luni că rezultatele unui studiu au arătat că medicamentul său antiviral, Remdesivir, a demonstrat o îmbunătățire clinică semnificativ mai mare la pacienții cu o infecție moderată COVID-19 notează Rador.

Remdesivir este atent monitorizat, după ce Agenția americană a produselor alimentare și a medicamentelor (Food and Drug Administration – FDA) a aprobat eliberarea unei autorizații de urgență pentru utilizare, la 1 mai, invocând rezultatele unui alt studiu efectuat de Institutul Național pentru Sănătate, care a arătat că medicamentul reduce perioada de spitalizare cu 31 de procente, respectiv, patru zile, în comparație cu administrarea unui placebo. Noile rezultate anunțate de compania Gilead sunt ale unui studiu menit a evalua siguranța și eficacitatea unui tratament de minim cinci și minim zece zile cu Remdesivir, administrat în plus față de medicația standard pentru pacienții cu o infecție moderată COVID-19, în comparație cu tratamentul standard.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Sunny Beach s-a deschis: Bulgarii anunță că așteaptă turiștii români

Publicat

in

De

Plajele din staţiunea bulgărească 0 sunt gata să întâmpine primii turişti care vor sosi la malul mării. Toți concesionarii din staţiune au respectat termenele şi şi-au îndeplinit în mod corespunzător obligaţiile care le revin în baza contractelor. Umbrelele şi şezlongurile au fost deja aşezate pe nisip la o distanţă suficient de mare între ele, pentru a asigura siguranţa persoanelor care merg pe plajă, potrivit Rador.

Citește și: După ce a avut o ieșire acidă la adresa lui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban, Mihai Mărgineanu spulberă autoritățile: ‘Nimeni nu are niciun plan de viitor’

De la 1 iunie, când sezonul s-a deschis oficial, pe plajele din Sunny Beach funcţionează centre medicale dotate cu echipamente necesare şi echipe de salvamari, în intervalul orar 8:00-18:00. Vestiarele pentru turişti au fost renovate. Preţurile pentru accesoriile de plajă din staţiune – umbrelă şi şezlonguri – sunt de două mai scăzute faţă de anii trecuţi.

Pe 25 de plaje ale litoralului bulgăresc, şezlongurile şi umbrelele vor fi gratuite în această vară. De asemenea, există zone libere în fiecare staţiune, unde nu se plăteşte nicio taxă. Şi în acest sezon, securitatea turiştilor va fi asigurată de forţele de ordine, care vor monitoriza litoralul bulgăresc.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend