Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Romsilva Arges a dat in judecata pe Gogu Davidescu si primaria Pitesti ! 

Publicat

in

Vesti proaste pentru fostul sef al padurilor din Arges, fostul prefect Gheorghe Davidescu ! Autoritatea Nationala a Padurilor – Romsilva, prin Directia Silvica Arges a intentat zilele trecute un proces impotriva lui Gogu Davidescu, a lui Ion Stefan dar si a doua primarii, mai exact Primaria Pitesti si Primaria Mosoaia. Obiectul cauzei este una mai veche si vizeaza o revendicare imobiliara ce include si controversta zona Trivale. Practic Romsilva isi vrea inapoi o importanta suprafata de teren ce ar fi intrat in inventarul celor doua primarii nu tocmai in conditii legale. Potrivit surselor noatre din interiorul Directiei Silvice Arges, juristii de la Romsilva pregatesc in parlalel cu procesul si o plangere penala impotriva lui Gogu Davidescu dar si a primarului Tudor Pendiuc.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

C-AȘA-I LEGEA ! În Argeș, 21 SUSPECȚI DE COVID au fost EXTERNAȚI LA CERERE din spital sau eliberați din carantină

Publicat

in

De

După ce CCR a stabilit ca internarea si carantina obligatorie nu pot să fie impuse prin ordin de ministru, cei suspecți de COVID 19 sau asimptomaticii testati pozitiv, au avut dreptul sa ceara externarea din spital sau părăsirea carantinei la cerere, pe propria semnătură. Potrivit informatiilor, in Argeș, până la această oră, nu mai putin de 21 argeseni care erau internati sau izolati in carantina au facut cerere pentru a părăsi spitalul sau locul de carantinare. Prefectul a confirmat acest lucru in jurul pranzalui, dar pentru 17 argeseni care figurau pana la acea ora in documentele oficiale. Acesta a precizat ca legea trebuie respectată în acord cu deciziile CCR și a punctat faptul ca toti cei care au fost eliberați din spital sau carantina, reprezinta un motiv de ingrijorare, chiar daca este vorba doar de persoane asimptomatice sau persoane cu forme usoare de infectie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

NU MAI E DE JOACĂ! ÎNCĂ 58 COVIZI ÎN ARGEȘ – Spitalele pline, numărul infectaților COVID 19 rămâne ridicat în județ!

Publicat

in

De

Potrivit ultimei comunicări din partea Grupului de comunicare Strategică, în Argeș au fost înregistrate 1083 persoane infectate cu noul cornovirus, cu 53 mai mulți față de ziua precedentă.
Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 1;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 152;
-persoane internate în spital: 393 (dintre care 8 la ATI);
-persoane vindecate: 284;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1083;
-persoane decedate: 58.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend