Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

România începe să vadă soarele Schengen-ului! Ministrul Justiției din Suedia: ‘Susținem extinderea Schengen’

Publicat

in

Ministrul Justiției din Suedia, Gunnar Strommer, a făcut un anunț extrem de important pentru România și Bulgaria.

Potrivit șefului Justiției suedeze, țara sa susține extinderea spațiul Schengen.

Gunnar Strommer a declarat, în exclusivitate pentru echipa TVR deplasată la Stockholm, că Suedia vrea să relanseze procesul de extindere a Schengen.

„Suedia susţine extinderea spaţiului Schengen şi ne-am prezentat oficial poziţia şi la Bruxelles, anul trecut în decembrie. Trebuie să gasim o soluţie ca discuţiile să avanseze.

Preşedinţia noastră va începe să discute cu oamenii, cu toate statele membre, ca să încerce să afle ce putem face ca să relansăm subiectul pentru a ajunge la o decizie. Şi sunt sigur că vom putea face asta de o manieră constructivă”, a spus Gunnar Strommer, ministrul de Justiţie al Suediei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ziua internaţională a copilului, sărbătorită în avans de poliţiştii de frontieră

Publicat

in

Poliţia de frontieră din Tulcea a Gărzii de Coastă şi-a deschis, marţi dimineaţa, porţile celor mici, marcând astfel în avans Ziua internaţională a copilului, potrivit Agerpres.

Acţiunile au început la ora 10.00, cu o demonstraţie a câinilor dresaţi pentru a descoperi materiale interzise, copiii fiind implicaţi în activitate şi încercând să ascundă diverse obiecte.

Citeste mai mult

NATIONAL

Tânăr depistat la volan sub influenţa canabisului

Publicat

in

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat la volan sub influenţa canabisului, iar în autoturism au fost descoperite 18 plicuri cu muguri de culoare verde închis, susceptibile a face parte din categoria drogurilor de risc cu efecte psihoactive, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un echipaj de poliţie a oprit în trafic pentru control, pe bulevardul Galaţi, din municipiul cu acelaşi nume, un autoturism care se deplasa în mod sinuos pe artera rutieră şi care era condus de un tânăr de 20 de ani.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend