Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

ROBOR, 27 noiembrie 2018: Vești uriașe pentru românii cu rate

Avatar

Publicat

in

Vești uriașe de la Banca Națională a României! Anunțul îi vizează pe toți românii cu credite în lei.

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a scăzut  la 3,24.

Indicele ROBOR la 6 luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare lei cu dobândă variabilă, a scăzut la  la 3,45.

Indicele ROBOR la 9 luni, care reprezintă rata dobânzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de nouă luni, a stagnat la  3,53.

Indicele ROBOR la 12 luni, care reprezintă rata dobânzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de 12 luni, a scăzut la la 3,58.

Ratele medii ale dobânzilor pe piaţa monetară interbancară

ROBID = Rata dobânzii la depozitele atrase
ROBOR = Rata dobânzii la depozitele plasate

ROBOR reprezintă rata medie a dobânzii la care băncile româneşti se împrumută între ele în lei. Indicele se stabileşte zilnic ca medie aritmetică a cotaţiilor practicate de 10 bănci selectate de BNR.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Adunarea Generală a FRF are loc vineri, în condiţii speciale, la Arena Naţională

Avatar

Publicat

in

De

Citește și: ANALIZĂ Piedone poate fi CÂȘTIGĂTOR ABSOLUT sau primarul de la S5 luat cu duba la penitenciar în timpul mandatului -Scenariile posibile din dosarul Colectiv

Pentru a respecta măsurile de distanţare socială, întâlnirea cu membrii FRF va avea loc în condiţii speciale la Arena Naţională.

Publicitate

Evenimentul va fi transmis în direct şi integral pe YouTube FRF TV şi pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Fotbal.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații – DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

“Accesul reprezentanţilor presei nu va fi permis în incinta Arenei Naţionale. Toate hotărârile Adunării Generale din 2 octombrie vor fi afişate pe site-ul frf.ro la finalul întâlnirii”, informează frf.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Surpriză de proporții la alegerile locale: PNL a ieșit pe primul loc în Teleorman, la vot politic!

Avatar

Publicat

in

De

Șeful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, Ionel Dancă (PNL), a transmis marți că liberalii au reputat la alegerile locale de duminica trecută „o victorie politică senzațională”: în Consiliul Județean, pe vot politic, PNL este pe primul loc.

„Victorie politică senzațională și la Teleorman pentru PNL. Partidul Național Liberal a câștigat majoritatea în Consiliu Județean cu 44% din voturi și a învins PSD la 5 procente diferență. Vot politic pentru PNL în Teleorman de 44%! Cine ar fi crezut că este posibil așa ceva? Cine ar fi crezut cu un an în urmă că PNL poate câștiga în județul condus autoritar de Dragnea, Dăncilă și Carmen Dan?! Cu Liviu Dragnea la pușcărie, cetățenii din județul Teleorman au votat liber și au ales Partidul Național Liberal pentru a da o șansă reală la o dezvoltare liberală județului lor. Dacă în Moldova, Vrancea a confirmat că este epicentrul schimbării liberale, la Teleorman este începutul sfârșitului pentru dominația PSD în Sudul României. Victorie, PNL! Felicitări, PNL Teleorman, Cristi Barbu și Eugen Pirvulescu!”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

Publicitate

Social-democratul Adrian Gâdea a câştigat mandatul de preşedinte al CJ Teleorman, el obţinând 71.198 de voturi, respectiv 42,90% din totalul celor 165.962 de voturi valabil exprimate, potrivit rezultatelor parţiale prezentate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). Conform sursei citate, pe locul doi este reprezentantul PNL, Eugen Pîrvulescu – 67.758 de voturi, respectiv 40,82%.

În ceea ce priveşte componenţa CJ Teleorman, din totalul de 162.989 de voturi valabil exprimate, PNL a obţinut cel mai mare scor cu 70.016 voturi (42,95%), urmat de PSD cu 64.107 voturi (39,33%) şi Alianţa USR PLUS 6.135 (3,76%).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend