Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

RISE – programul prin care Dell Technologies susține distribuitorii autorizați din Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Avatar

Publicat

in

Noul program RISE este conceput pentru a maximiza potențialul de profit și de creșterea pentru companii. Inițiativa combină ofertele independente existente în fiecare țară, într-o singură ofertă unificată pentru regiune, iar recompense sunt plătite sub formă de e-vouchere sau note de credit care pot fi utilizate pentru următoarea achiziție de produse Dell Technologies.

”Cu portofoliul nostru lider în industrie și cu lansarea RISE, oferim o cale mai ușoară pentru ca acești parteneri autorizați să devină parte a comunității Dell Technologies și să își dezvolte afacerea și mai mult. Prin intermediul RISE, partenerii vor avea o oportunitate sporită pentru a-și susține creșterea împreună cu noi și pentru a se dezvolta.”- Ralf Jordan, vicepreședinte, EMEA Distribution, Dell Technologies.

Acest program a fost îmbunătățit și oferă partenerilor posibilitatea de a încasa bonusuri în funcție de performanța din trimestrele anterioare. Adică, au posibilitatea de a evolua în cadrul acestui program, ceea ce îl face și mai atractiv. Recompensele pot fi încasate la sfârșitul trimestrului și plătite sub formă de e-vouchere pentru partenerii Ignite și Boost sau trecute ca note de credit la distribuitor pentru partenerii Advanced și Elite. Recompensele pot fi utilizate la achizițiile viitoare de produse Dell Technologies de la distribuitorul autorizat Dell Technologies ales și pot fi obtinute pentru o gamă largă de produse comerciale, inclusiv monitoare, notebook-uri Latitude, stații de lucru Optiplex și Precision, desktop-uri XPS, servicii de tip After sau Near Point of Sale (APOS / NPOS), servere PowerEdge, Microsoft Reseller Option Kit (ROK) și multe altele.

RISE este disponibil în toată regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Partenerii autorizați existenți vor fi automat incluși în noua ofertă, pe baza volumului de achiziții din ultimele 4 trimestre. Cei noi sunt incluși automat în Ignite. Partenerii noi își pot verifica eligibilitatea și se pot înscrie ca parteneri Ignite și Boost prin intermediul portalului Dell Technologies Performance Portal, în timp ce partenerii din grupurile Advanced și Elite se vor înscrie prin Dell Technologies Incentive Center. Detalii despre grupe și mecanismele recompenselor pot fi, de asemenea, găsite prin portal sau aflați mai multe aici.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Toni Grecu, despre infernul prin care a trecut în spitalul Matei Balș: ‘Am avut sentimentul că intru într-o ghenă’

Avatar

Publicat

in

De

Toni Grecu a fost internat la Institutul Matei Balș din Capitală după ce plămânii săi au fost afectaţi grav de COVID.

”Sentimentul pe care l-am avut când am intrat în secția de COVID a fost că intru într-o ghenă. E ca un loc de care oamenii trebuie să se ferească, un loc infectat, mizer. Ai sentimentul că omenirea a inventat o ghenă în care aruncă niște semeni ca să treacă printr-o experiență extrem de grea. Ai un șoc!”.

”Am stat cu masca trei săptămâni, prin ea am luat 8-10 litri de oxigen la început, după care a scăzut treptat până la un litru. Nu a fost cea mai confortabilă perioadă din viața mea” a povestit actorul.

Toni Grecu este acum vindecat, dar a mărturisit că mai are temeri.

”Acum sunt OK, am recuperat tot ceea ce era de recuperat. Contează să zâmbești, să râzi un pic când ești în spital. Bolnavul de COVID e atât de singur acolo, cum nu mai e niciun alt bolnav. Iar oamenii cu care intri în contact sunt niște cosmonauți cu măști pe față” a mărturisit Toni Grecu, conform Antena3.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Andrei Caramitru: ‘Față de sistemul Islamic și China, în vest există conceptul de nație, de partide, de alegeri, de dezbatere și de drepturile omului’

Avatar

Publicat

in

De

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR, Dan Barna, a făcut o scurtă comparație între sistemul Islamic, China și țările vestice din Europa.

”Dacă îl cititi pe Kissinger o sa aflați ca sistemele politice din vest, țările islamice si China NU sunt compatibile:

– În vest exista conceptul de nație (care e separată de biserica), de partide, de alegeri, de dezbatere, de drepturile omului. Chestie istorică – de la democrația ateniană și senatul roman. Nici nu ne imaginam alt model.

– În Islam, statul este același lucru cu biserica. Constituția e de fapt Coranul. Exista un anumit grad de dezbatere permis (prin ideea de Uumah) dar in cadrul sistemului asta și pe baza preceptelor religioase. Ideea de națiune nu exista – contează nația islamica universală. Infidelii trebuie convertiți – Războiul este sfânt și e obligatoriu.

– În China, statul este nația. Democrația este de neimaginat. Sistemul funcționează pe baza de meritocrație (oricine poate ajunge mare sef in stat, prin examene și tot). Insa ăștia așa selectionați sunt in mod natural puși sa decida pentru ceilalți. Nu ai voie sa te revolți pentru ca devii un pericol absolut. China, considera ei, este “Middle Kingdom” adică este între Dumnezeu și celelalte nații, e natural sa domine pe absolut toți ceilalți, asta e ordinea naturală.

Aici e marea problema. Pentru ca – așa cum pentru noi sistemul Islamic sau chinezesc este total străin și inacceptabil – la fel este sistemul nostru pentru ei. Și faliile astea (care exista de peste 1500 de ani deja) vor rămâne pentru multe generații de acum încolo. E inevitabil. Ideea e sa înțelegem și sa ne apărăm și protejam. Atât”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend