Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Rezultatele etapei a 16-a a Ligii Naţionale de handbal feminin

Publicat

in

Toate partidele etapei a 16-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, prima a returului, s-au disputat, luni, la turneul de la Bistriţa. CSM Bucureşti, lider în continuare, potrivit news.ro.

Rezultatele înregistrate sunt următoarele: Gloria Bistriţa – CSM Galaţi 32-23, Minaur Baia Mare – HC Zalău 32-29, CSM Slatina – Rapid Bucureşti 19-24, Măgura Cisnădie – Dacia Mioveni 29-23, SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova 26-20, Dunărea Brăila – Activ Ploieşti 32-24 şi CSM Bucureşti – Gloria Buzău 29-21.

Citește și: BREAKING Dragnea a SCOS IEPURELE DIN PĂLĂRIE în fața judecătorilor…

În urma rezultatelor, CSM Bucureşti continuă să conducă în clasamentul Ligii Naţionale, neînvinsă, cu 43 puncte, urmată pe podium de Minaur Baia Mare 40 puncte şi de SCM Râmnicu Vâlcea, cu 39.

Turneul de la Bistriţa va continua până în 1 mai, cu etapele 17-19. Competiţia va continua apoi la turneele de la Cluj-Napoca şi Turda, în 6-7 mai.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Primul caz de Flurona, înregistrat în Moldova: Pacientul are doar 5 ani

Publicat

in

De

În Republica Moldova a fost înregistrat primul caz de „Flurona” – termenul folosit de autoritățile israeliene pentru a descrie infecția simultană sau co infecție cu gripă și COVID-19.

Este vorba despre un copil, în vârstă de 5 ani, care a fost confirmat la COVID-19, dar și la gripa sezonieră, transmite Replicamedia.md.

„Marți, a fost depistat un caz de confirmare la COVID-19 și gripă de tip A, la un copil de 5 ani. Starea copilului este satisfăcătoare și primește tratament la domiciliu, spre însănătoșire. Nu au fost oarecare probleme grave de sănătate. Ambele probe au fost confirmate la același copil – și gripă, și COVID”, a declarat șeful ANSP, Nicolae Jelamschi, în cadrul conferinței de presă săptămânale privind situația epidemiologică prin COVID-19 și procesul de vaccinare în Republica Moldova.

De menționat că, la începutul lunii ianuarie a acestui an, Israelul a raportat oficial primul caz din lume de „Flurona” – infectarea simultană cu COVID-19 şi virusul gripal. Este vorba despre o femeie nevaccinată, care a născut recent.

Israelul a raportat primul caz de „Flurona”, infectarea simultană cu SARS-CoV-2 şi virusul gripei sezoniere

Deşi acesta a fost primul caz documentat al unei persoane infectate simultan cu ambele virusuri, experţii în sănătate cred că există şi altele care nu au fost diagnosticate.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Florin Cîțu CERE ANCHETĂ în cazul Huawei – Câciu: E decizia instituțiilor statului

Publicat

in

De

Președintele PNL Florin Cîțu cere organelor competente să deschidă o anchetă în cazul ministrului de Finanțe, Adrian Câciu, care este acuzat că ar fi făcut lobby pentru Huawei, companie aflată pe lista neagră  a SUA și a partenerilor strategici din cauza acuzațiilor de spionaj.

“Eu, când eram premier, am procedat altfel, și nu am permis un astfel de lobby. Eu aș fi văzut lucrurile altfel. E o decizie a instituțiilor statului să vadă dacă lucrurile stau altfel”, a declarat Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend