Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 ARGES si TOATE JUDEŢELE

Publicat

in

Rezultate Evaluare Naţională 2012.  ZIARULPROFIT. RO publică astazi toate rezultatele examenului de Evaluare Naţională 2012, imediat după ce acestea sunt publicate de Ministerul Educaţiei.

Vineri, 29 iunie, se publică primele rezultate ale examenului de EVALUARE NAŢIONALĂ 2012. Notele sunt afişate la fiecare unitate de învăţământ unde s-au susţinut probe, dar şi pe site-ul Inspectoratului Judeţean Argeş.

Examenul de Evaluare Naţională 2012 a fost organizat de Ministerul Educaţiei, între 25 şi 27 iunie. Examenul a supus elevii la două probe: română şi matematică. Elevii din rândurile minorităţilor naţionale au susţinut examen şi la limba şi literatura maternă.

Rezultatele examenului de Evaluare Naţională 2012 – ARGEŞ sunt publicate vineri, 29 iunie 2012, înainte de ora 14. Contestaţiile pot fi depuse după ora 14. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate la 2 iulie 2012.

Examenul de Evaluare Naţională 2012 a fost organizat de Ministerul Educaţiei, între 25 şi 27 iunie. Examenul a supus elevii la două probe: română şi matematică. Elevii din rândurile minorităţilor naţionale au susţinut examen şi la limba şi literatura maternă.
REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 ALBA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 ARAD

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 ARGES


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 BACAU


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 BIHOR


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 BISTRITA-NASAUD


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 BOTOSANI


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 BRASOV


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 BRAILA


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 BUZAU


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 BUCURESTI


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 CARAS SEVERIN


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 CALARASI


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 CLUJ

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 CONSTANTA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 COVASNA


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 DAMBOVITA


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 DOLJ


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 GALATI


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 GIURGIU


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 GORJ


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 HARGHITA


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 HUNEDOARA


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 IASI


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 IALOMITA


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 ILFOV


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 MARAMURES


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 MEHEDINTI


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 MURES


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 NEAMT


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 OLT


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 PRAHOVA


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 SATU MARE


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 SALAJ


REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 SIBIU

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 SUCEAVA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 TELEORMAN

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – TIMIS

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – TULCEA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 VALCEA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 VASLUI

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 VRANCEA

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

Dezvaluiri

Fostul consilier al lui Vlad Voiculescu, mesaj împotriva lui Klaus Iohannis, la parada de Ziua Națională: ‘Iliescu a chemat minerii/Iohannis a chemat PSD-ul’

Publicat

in

De

Fostul consilier onorific al lui Vlad Voiculescu, în perioada în care USR-istul se afla la șefia Ministerului Sănătății, Marian Rădună, a afișat, în timpul paradei organizate de Ziua Națională a României, un mesaj împotriva președintelui Klaus Iohannis.

Rădună a făcut aluzie la alianța PNL-PSD, considerându-l pe Klaus Iohannis principalul vinovat.

„Iliescu a chemat minerii/Iohannis a chemat PSD-ul”, a fost mesajul afișat de fostul consilier USR.

Recent, Marian Rădună a protestat și în Parlament.

Protest la învestirea Guvernului Ciucă

În timpul votului pentru învestirea Guvernului Nicolae Ciucă, Rădună s-a prezentat cu mesaje și în clădirea Parlamentului României.

Fost protestatar #Rezist, Marian Rădună a fost unul dintre consilierii onorifici pe care Vlad Voiculescu i-a avut la Ministerul Sănătății, în Guvernul Cîțu.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Protest cu scandal la Parlament, în timpul votului pentru Guvernul Ciucă (Galerie foto & Video)

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

Dezvaluiri

Cine a deschis parada militară de Ziua Națională a României

Publicat

in

De

Parada de Ziua Națională a României , organizată la Arcul de Triumf, a fost deschisă de generalul-locotenent cu trei stele Gheorghiță Vlad, locţiitor pentru operații și instrucție al şefului Statului Major al Apărării.

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, la 26 noiembrie 2021, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general-locotenent – cu trei stele a general-maiorului – cu două stele Gheorghiţă Vlad din Ministerul Apărării Naţionale.

Trebuie precizat că generalul-locotenent Vlad a participat, în anul 2007, la Comandamentului Multinaţional al Forţei în Irak.

Cine este generalul-locotenent Gheorghiță Vlad

Generalul Gheorghiță Vlad este locţiitor pentru operații și instrucție al şefului Statului Major al Apărării. Gheorghiță Vlad s-a născut la data de 7 septembrie 1969, în Bucureşti.

Conform CV-ului său, el a absolvit Liceul Militar„Dimitrie Cantemir” în anul 1988, Şcoala Militară de ofiţeri activi de Tancuri din Piteşti în anul 1991 şi îşi începe cariera în funcţia de comandant de pluton tancuri la Regimentul 22 Tancuri în Bucureşti.

După absolvirea cursurilor de carieră (cursul de comandanţi companie, respectiv cursul de stat major) este numit în funcţia de şef al operaţiilor.

Urmează cursurile Facultăţii Interarme a Academiei de Înalte Studii Militare (absolvite în anul 2002) şi este numit ofiţer de stat major în G3 Operaţii la Corpul 1 Armată Teritorial.

Între anii 2005-2014 ocupă diferite funcţii cum ar fi: comandant al Batalionului 631 Tancuri, şef al planificării în Serviciul Operativ la Statul Major al Forţelor Terestre, şef al informaţiilor la Componenta Operaţională Terestră şi comandant al Brigăzii 1 Mecanizată„Argedava”.

În august 2016 preia comanda Centrului Naţional de Instruire Întrunită„Getica” din Cincu, iar din august 2017 este numit la comanda Diviziei 2 Infanterie„Getica” Buzău.

Începând cu luna februarie a anului 2020, îndeplinește funcția de locțiitor pentru operații și instrucție al Șefului Statului Major al Apărării.

Printre cursurile absolvite se numără: curs de Sisteme de Comunicaţii şi Informatică – Ede, Olanda, curs postuniversitar la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti, curs de Operaţii de Menţinere a Păcii– Oberammergau, Germania, master în Relaţii Internaţionale şi Studii de Securitate, Universitatea„Lucian Blaga” – Sibiu, precum şi master în Studii Strategice, U.S. Army War College – Carlisle, SUA.

În anul 2007 a participat ca ofiţer de stat major în cadrul Comandamentului Multinaţional al Forţei în Irak.

Este decorat cu: Ordinul„Virtutea Militară” în grad de Cavaler, Emblema de Merit clasa a III-a „În Serviciul Armatei României”, Emblema de Merit clasa a I-a „În Serviciul Păcii”, Emblema de Onoare a Armatei României, Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării, Emblema de Onoare a Forţelor Terestre, Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene, Emblema de Onoare a Medicinei Militare, Emblema de Onoare a Resurselor Umane, Emblema de Onoare a Logisticii.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend