Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

REVOLTĂTOR Ce au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorului într-o piață intens frecventată din București:

Avatar

Publicat

in

Comisari din cadrul CRPCR București-Ilfov au efectuat un număr de 30 acțiuni de control privind verificarea respectării prevederilor legale din domeniul protecției consumatorilor în Piața Delfinului din București, informează ANPC.

În urmă controalelor efectuate s-au aplicat 36 amenzi contravenționale în cuantum de 282.500 lei și 3 avertismente; s-a retras definitiv de la comercializare cantitatea de 1.034,765 kg și 12 l produse alimentare, în valoare de 24.732,975‬ lei și s-au oprit temporar de la comercializare 3.364‬‬ produse nealimentare în valoare de 105.127,4‬ lei. Motivele pentru care s-a dispus oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman au fost următoarele: produse cu dată limită de consum depășită; produsele nu erau însoțite de eticheta de produs de unde să rezulte principlalele elemente de identificare și caracterizare; condiții de depozitare necorespunzătoare; produsele nu erau însoțite de documente de proveniență; schimbarea stării termice a produselor; igienă și spații de depozitare necorespunzătoare .

STIRI FIERBINȚI

Cu ocazia acțiunilor de control desfășurate s-a propus măsură complementară de închidere pe o perioadă de până la 6 luni pentru 5 operatori economici și o măsură de încetare a practicii comerciale înșelătoare. De asemenea, pentru un operator economic s-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor.

Citește și: Cutremur în USR! Se cere demisia lui Dan Barna! Mesaje din interior

Au fost verificați un număr de 10 operatori economici, ocazie cu care au fost identificate la comercializare un număr de 3.364‬ produse nealimentare (produse textile, paltoane, bluze, fuste, căciuli, șosete, pulovere, bustiere), în valoare de 105.127,4 lei, la care s-au constatat următoarele deficiențe: lipsă traducere în limba română a compoziției fibroase, lipsa etichetare produse. Operatorii economici au fost sancționați pentru încălcarea dispozițiilor Regulamentului CE 1007/2011 .

Au fost verificați un număr de 19 operatori economici care comercializau produse alimentare, ocazie cu care au fost identificate la comercializare diferite produse alimentare (jumări, slănină, cârnați, cășcaval afumat, smântână, urdă, brânză) cu dată limita de consum depășită; produse depozitate în condiții necorespunzătoare; comercializare de pește neetichetat în totalitate și fără documente de proveniență; comercializare diverse produse alimentare (cârnați, mici, carne) fără elemente de identificare și caracterizare, dar și fără termene de valabilitate; depozitare necorespunzătoare direct pe paviment.

Operatorii economici au fost sancționați pentru încălcarea dispozițiilor OG 21/1992 rep 2 și Legea 363/2007.

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Marcel Ciolacu cere ANULAREA alegerilor și DEMISIA lui Marcel Vela:Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face aşa ceva

Avatar

Publicat

in

De

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, cere anularea alegerilor din Bucureşti, acuzând fraudarea acestora de către USR PLUS şi solicită demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, distribuie, miercuri seară, pe Facebook, imaginile care au fost prezentate de către Antena 3, alături de mesajul: ”Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face aşa ceva!!! Să vezi cum useriştii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la uşă, dar tu să dai vina pe alţii!!! În fapt, în faţa camerelor useriştii au făcut circ şi istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o ţară membră a Uniunii Europene! Toţi aceşti hoţi trebuie arestaţi urgent!”.

STIRI FIERBINȚI

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’

Liderul PSD cere demisia ministrului de Interne.

”Demisia VELA pentru că ţi-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoţii! PNL este părtaş la acest furt şi trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenţi şi hoţi a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân aşa! Toţi veţi ajunge la puşcărie! Vom sesiza toate instituţiile internaţionale! Europa trebuie să ştie cine sunteţi, hoţilor!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate şi trebuie anulate”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, cere repetarea alegerilor, după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirmă că ar fi membri ai USR PLUS umblă la sacii cu voturi în Sectorul 1. Jandarmeria a transmis că voturile se află într-o zonă restricţionată, păzită şi nimeni nu a avut acces. Poliţia a demarat o anchetă şi va ridica imaginile pentru verificări.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

Candidata USR PLUS la Primăria Sector 1 a afirmat, miercuri seară, că imaginile care ar arăta cum membri ai USR sustrag voturi sunt un fake news, fiind surprinse în momentul numărării voturilor. Armand a anunţat că a sesizat CNA în legătură cu manipularea publicului prin difuzarea acelor imagini, dar şi procurorii cu privire la modul în care imaginile din arhiva Biroului Electoral Sector 1 au ajuns la Antena 3.

”Într-o ţară normală domnul Tudorache şi doamna Firea erau arestaţi deja. Dar niciodată nu e prea târziu”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj dur: ‘Interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD’ .

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult

NATIONAL

BOMBA NOPȚII Mădălina Dobrovolschi a fost DATĂ AFARĂ de la Realitatea PLUS: ‘Postul a decis o schimbare de politică editorială’

Avatar

Publicat

in

De

După numai 6 luni, Mădălina Drobrovolschi a fost dată afară de la Realitatea PLUS! Fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis nu a fost pe placul conducerii, conform propriilor declarații.

”A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulțumesc mult pentru ca ați fost alături de mine. Am simțit în fiecare zi susținerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială. Le mulțumesc și colegilor! O mențiune de final, dar foarte importantă- în comunicatul postului s-a strecurat o eroare- NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunțuri despre următorii pași vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici!

STIRI FIERBINȚI

Vă îmbrățișez pe toți!”, a anunțat Mădălina Dobrovolschi.

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend