Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Revoltă în Guvern, după ce Poșta Română a ajuns în halul să vândă alimente nocive: ‘Poate dăm cu matura puțin și acolo să redam Poștei Române demnitatea’

Publicat

in

Poșta Română anunță, vineri, că în oficiile poștale vor fi vândute și produse alimentare și nealimentare. Proiectul debutează cu o etapă pilot în patru oficii poștale din Pitești. Decizia este una cât se poate de scandaloasă pentru o companie a statului român, care, în acest fel, în loc să militeze pentru o alimentație cât mai sănătoasă, face contrariul promovând unele dintre cele mai nocive alimente pentru sănătate, așa cum au demonstrat-o toate studiile.

Așa cum este și normal, Guvernul României ia poziție față de decizia actualului șef al Poștei. Astfel, Lucian Romașcanu, ministrul Culturii și senator PSD, ironizează situația în care a ajuns una dintre cele mai prestigioase instituții ale statului român. Ministrul punctează că s-a ajuns ca oamenii să nu poată să își trimită scrisori sau să nu găsească plicuri pentru că Poșta Română comercializează cu totul alte servicii decât cele care ar fi normal pentru activitatea sa.

Citește și: Scandalos ce a ajuns să facă Poșta Română: Va comercializa unele dintre cele mai nocive alimente

”Poșta Română este un soi de Magazinul Victoria de pe vremuri, cine mai ține mine, „50 de magazine într-unul singur”….

Unde se presupune că trimiți plicuri, primești colete, cumperi timbre, dar stai cu orele la coadă pentru că lumea achită:

– facturi diverși operatori telecom

– facturi diverse gaze și electricitate

și, mai nou

– cumpărăm pufuleți și eugenii!!!

Cine conduce o asemenea instituție ar trebui să aibă un minim habar despre management. Omul din fruntea trebii N-ARE!

Poate dăm cu matura puțin și acolo să redam Poștei Române demnitatea și un viitor pentru serviciile sale și nu o transformăm în partener de mâna a treia pentru diverși care, sigur, profită de oportunitate.

PS1 La poștă nu se găsesc plicuri

PS2 La Auchan oare putem face trimiteri poștale?  Așa, de reciprocitate…”, e mesajul transmis de ministrul Lucian Romașcanu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Zelenski: ”Nicio rachetă rusească, nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor”

Publicat

in

De

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că nicio rachetă şi nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor.

Volodimir ZelenskiFoto: Ukraine Presidency/Ukraine Presi / Zuma Press / Profimedia

„45 de rachete a lansat Rusia împotriva noastră. Este a cincea lună a unui război la scară largă. Ocupanţii urmau să captureze cea mai mare parte a ţării noastre în a cincea zi, dar trebuie să organizeze un astfel de spectacol de rachete în luna a cincea, care nu schimbă nimic strategic pentru Rusia. Aceasta este o astfel de fază a războiului – dificilă din punct de vedere moral, dificilă din punct de vedere emoţional. Când ştim că inamicul nu va reuşi, când înţelegem că ne vom putea apăra în continuare statul, dar nu simţim limitele de timp ale acestui lucru”, a declarat Zelenski citat de News.ro.

”Nicio rachetă rusească, nicio lovitură nu poate distruge moralul ucrainenilor. Şi fiecare dintre rachetele lor este un argument în negocierile noastre cu partenerii. Voi lua parte luni la Summitul G7. Summitul NATO va avea loc săptămâna viitoare. 45 de rachete într-o jumătate de zi şi chiar în ajunul unor astfel de întâlniri. Toate clare. O altă confirmare a poziţiei noastre. Acest lucru confirmă faptul că pachetele de sancţiuni împotriva Rusiei nu sunt suficiente, că Ucraina are nevoie de mai multă asistenţă armată şi că sistemele de apărare aeriană – sistemele moderne pe care le au partenerii noştri – nu ar trebui să fie în zonele de antrenament sau depozite, ci în Ucraina, unde este necesar acum”, a mai spus Zelenski.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

LIVE Război în Ucraina, ziua 123: Explozii în centrul capitalei Kiev / Biden a sosit în Germania / Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonetk este complet ocupat

Publicat

in

De

​Trei explozii au fost auzite duminică dimineața în centrul capitalei Kiev. Rușii au ocupat total orașul strategic Severodonețk din prima linie din estul Ucrainei, după săptămâni de lupte și bombardamente. Rusia va livra Belarusului, „în următoarele luni”, rachete capabile să transporte focoase nucleare, a anunţat Vladimir Putin. Liderii G7 se reunesc în Bavaria, președintele american Joe Biden sosind sâmbătă seara în Germania.

Bloc de locuinte din Kiev bombardat de rusiFoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cele mai importante informații de duminică, ziua 123 a războiului din Ucraina, LIVETEXT

07:00 Trei explozii au fost auzite, duminică dimineața, la Kiev, relatează Kyiv Independent. Fumul a fost văzut ridicându-se pentru scurt timp în două locații din centrul Kievului. Alerta de raid aerian a început să sune în capitală la ora locală 5:47 a.m. Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a confirmat exploziile din cartierul central Șevcenko.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend