Conecteaza-te cu noi

Campulung

Revelaţii la Galeria „Arta”

Avatar

Publicat

in

Numai în 2014, Galeria „Arta” din Câmpulung a fost activă în viaţa culturală a Câmpulungului şi zonei Muscel prin organizarea de vernisaje expoziţionale şi lansări de carte, 11 numai în acest an calendaristic.

În perioada 01 – 28 noiembrie 2014, iubitorii de frumos sunt invitaţi la Galeria „Arta” pentru a

vizita expoziţia de artă plastică: Revelaţii. O expoziţie în care sunt expuse lucrările realizate de Tudor Meiloiu (pictură) şi Viorel Cojoc (grafică), membri ai Uniunii Artiştilor Plastici – Bucureşti. Evenimentul marcând şi împlinirea de către Tudor Meiloiu a 70 de ani de viaţă şi a 50 de ani de carieră artistică.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – ACUM, spaimă printre argeșeni: Sute de lumini ciudate brăzdează cerul în linie – Oamenii sunt speriați de o invazie extraterestră

Avatar

Publicat

in

De

In aceasta seară, in jurul orei 22:10, mau mulți argeșeni au sunat speriați la redacție. “Ieșiți repede și filmați ce se întîmplă pe cer. N-am vazut în viața mea așa ceva ” sau ” Gata, ne invadează extratereștrii. Sunt sute de nave. UItați-vă repede pe cer spre est…” iar alții au mers pe teoria conspiraționistă cu privire la COVID : “Nici un zgomot nu se aude, aștia împrăștie virusul”, au fost mesajele multor argeșeni care ne-au trimis si filmulețe. Intr-adevar, în jurul orei 22, sute de lumini bine ordonate într-un lung șir au brăzdat cerul Argeșului , așa cum se vede și in filmarea de mai jos.

Care este explicatia apariției sutelor de luminițe pe cerul Argeșului ?

Nu este vorba de o ploaie de stele neobişnuită sau vreun fenomen astronomic foarte rar, ci sunt sateliţi lansaţi de Space X, compania lui Elon Musk. Compania Space X a lansat sateliţi foarte mulţi si se fac lansări cu câte 100 de sateliţi deodată, care un timp merg unul lângă altul. Sunt unul lângă altul, se rotesc în jurul pământului, şi timp de câteva zeci de zile se văd ca un şirag, ca un şir de sateliţi strălucitori. Se întâmplă să se vadă seara uneori , alteori se văd dimineaţa, nu se văd niciodată la miezul nopţii, dar ei în timp se îndepărtează unul de altul şi nu vor mai fi atât de evidenţi. Vor fi lansaţi mii de sateliţi de genul acesta care practic se vor afla în orice zonă de pe cerSateliţii au scopul de a îmbunătăţi calitatea legăturii de internet la nivel mondial. Când vor fi lansaţi toţi vor forma o reţea care va acoperi întreaga suprafaţă a pământului la o înălţime de peste 500 de kilometri. Elon Musk vrea să instaleze peste 1000 de astfel de sateliţi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO, ACUM – Incendiu violent la o cunoscută pensiune din Argeș! Mobilizare de amploare a pompierilor

Avatar

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, un violent incendiu a izbucnit la o binecunoscuta pensiune din Argeș. Este vorba de Pensiunea Brâncovenească din municipiul Câmpulung, situată pe str. Brâncoveanu. La fața locului intervin pompierii cu 7 autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor. Din datele preliminare, flăcările s-au manifestat violent la aproximativ 100 mp de acoperiș și la o încăpere de circa 80 mp.

Potrivit informațiilor, in pensiune nu se aflau cazati turisti dar se aflau cativa angajati. La fața locului au ajuns și dl. Prim adjunct al inspectoratului șef, locotenent colonel Berevoescu Alin, care a preluat coordonarea forțelor în teren.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend