Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Retrocedare cu cântec la una dintre instituțiile subordonate Primăriei Pitești

Publicat

in

În urma unui proces în care Primăria Pitești a fost implicată mai mulți ani, o parte din curtea Administrației Domeniului Public Pitești, împreună cu terenul de sub mai multe sere, a fost retrocedată unor persoane din București. Reprezentanții municipalității au avut zilele trecute mai multe discuții cu noii proprietari ai terenurilor, însă aceștia refuză categoric să ajungă la o înțelegere cu Primăria privind un eventual schimb de terenuri.”Primul lucru despre care ne-au întrebat a fost la ce regim de înălțime se poate construi în zona respectivă. Sunt 9 proprietari din București, iar pe baza hotărârii judecătorești au primit 5.149 mp de teren. Primăria mai are la ADP cam 8-9.000 mp de teren. Serele respective sunt parțial dezafectate, vorbim de porțiuni mici de teren pe care nu se poate construi ceva… Este o decizie incredibilă dată de instanțele judecătorești, nu s-a luat în calcul situația în ansamblu. Vom informa și Consiliul Local cu privire la această problemă și vom stabili ce vom face în continuare”, a declarat viceprimarul Cornel Ionică. Situația creată ar putea duce chiar la afectarea activității instituției subordonate Primăriei Pitești, în sensul că muncitorii ADP Pitești nu vor mai putea folosi de acum înainte decât anumite porțiuni de teren pentru lucru.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | VIITORII POLIȚIȘTI AU DEPUS JURĂMÂNTUL LA IPJ ARGEȘ

Publicat

in

De

Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” – Câmpina, care au fost admiși în acest an, viitorii poliţişti – au depus, astăzi, 11 iunie a.c., jurământul militar la Inpectoratul de Poliție Județean Argeș.

Cei 77 de elevi, aflați în stagiu de practică în cadrul inspectoratului nostru, au jurat credință țării și profesiei de polițist, astăzi, într-un cadru festiv restrâns.

Cei 46 de băieţi și 31 de fete au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țără în fața comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor.

Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment care le-au transmis faptul că de-acum vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o.

Le adresăm tinerilor elevi felicitări şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională și în carieră!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – RUPERE DE NORI ÎN ARGEȘ – Gospodării inundate și grindină în abundență – VEZI COMUNELE AFECTATE

Publicat

in

De

Codul portocaliu de vreme severă emis de ANMH și-a făcut puternic simțit prezența in județul Argeș, în special in comunele situate între Curtea de Argeș și Câmpulung. Astfel, o puternică ploaie torenţială, o adevărată rupere de nori, s-a abătut asupra comunelor Godeni, Berevoiesti, Musătesti dar și orașului Curtea de Argeș. Timp de aproape 20 minute au fost averse torențiale au cumulat local 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, vijelie. Frontul atmosferic a afectat și comunele Băiculești, Tigveni, Ciofrângeni, Cotmeana, Morărești, Poienarii de Argeș. Multe gospodării au fost inundate fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea apei. Problemele speciale au fost semnalate in localitatea Godeni dar si la Campulung si Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend