Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Retrocedare cu cântec la una dintre instituțiile subordonate Primăriei Pitești

Publicat

in

În urma unui proces în care Primăria Pitești a fost implicată mai mulți ani, o parte din curtea Administrației Domeniului Public Pitești, împreună cu terenul de sub mai multe sere, a fost retrocedată unor persoane din București. Reprezentanții municipalității au avut zilele trecute mai multe discuții cu noii proprietari ai terenurilor, însă aceștia refuză categoric să ajungă la o înțelegere cu Primăria privind un eventual schimb de terenuri.”Primul lucru despre care ne-au întrebat a fost la ce regim de înălțime se poate construi în zona respectivă. Sunt 9 proprietari din București, iar pe baza hotărârii judecătorești au primit 5.149 mp de teren. Primăria mai are la ADP cam 8-9.000 mp de teren. Serele respective sunt parțial dezafectate, vorbim de porțiuni mici de teren pe care nu se poate construi ceva… Este o decizie incredibilă dată de instanțele judecătorești, nu s-a luat în calcul situația în ansamblu. Vom informa și Consiliul Local cu privire la această problemă și vom stabili ce vom face în continuare”, a declarat viceprimarul Cornel Ionică. Situația creată ar putea duce chiar la afectarea activității instituției subordonate Primăriei Pitești, în sensul că muncitorii ADP Pitești nu vor mai putea folosi de acum înainte decât anumite porțiuni de teren pentru lucru.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

FIRMĂ cunoscută, ANGAJEAZĂ ELECTRICIAN și CAMERISTĂ HOTEL

Publicat

in

De

– SC ELECTROCONSTRUCT SRL ANGAJEAZĂ urgent ELECTRICIAN cu sau fără experiență. Telefon: 0744 650 461

– Hotel Piscul Negru ANGAJEAZA URGENT CAMERISTĂ. Telefon: 0744 650 461

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Din 1 iunie, CFR Călători repune în circulație trenuri suspendate Pitesti – București

Publicat

in

De

CFR Călători continuă procesul de repunere în circulație a trenurilor a căror circulație a fost temporar suspendată începând cu lunile martie și aprilie 2020 în corelație cu măsurile de prevenire și control a virusului SARS-CoV-2, emise de autorități.

Primele trenuri au fost repuse în circulație, gradual, odată cu ieșirea din starea de urgență și continuă cu data de 1 iunie 2020. Excepție fac trenurile care nu au funcție în această perioadă (ex: trenurile de navetă pentru elevi).

IR 1785 București Nord – Pitești

IR 1786 Pitești – București Nord

IR 1788 Pitești – București Nord

IR 1791 București Nord – Pitești

IR 1795 București Nord – Pitești

CFR Călători are ca prioritate mobilitatea cetățenilor, asigurarea legăturilor interregionale și regionale, dar și protecția și securitatea călătorilor noștri și a personalului propriu.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente și autorizații, și pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm tuturor călătorilor noștri cumpărarea biletelor din timp. Începând cu data de 3 iunie 2020, cumpărarea cu anticipație a biletelor înainte de plecare, crește de la 10 la 20 de zile.

Recomandăm cumpărarea ONLINE a biletelor de tren pentru a evita aglomerația la ghișee/casele de bilete și manipularea banilor în numerar. La ghișeu, este indicată efectuarea plății cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru.

Biletele pot fi achiziționate cu anticipație de pe următoarele canale:

  • online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • și dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend