Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Renovarea clădirii de birouri: 5 idei de finisaje

Publicat

in

Renovarea unui spațiu de birouri are în vedere, mai înainte de orice, nevoia de a beneficia de un spațiu estetic și elegant. Pentru aceasta este necesar să parcurgi anumite etape și să analizezi foarte bine felul în care vrei să arate spațiul tău, astfel încât să poți face demersurile necesare. Iată câteva idei de finisaje care pot schimba aspectul biroului tău și care îți pot aduce și mai multă funcționalitate. 

Placarea pereților cu piatră naturală

Piatra naturală poate fi o modalitate foarte bună de a pune în valoare caracteristicile biroului tău, iar la nevoie poți opta pentru piatra mozaic care să constituie un finisaj cu adevărat special. Piatra mozaic este un finisaj care se pretează în zona bucătăriilor pentru birou, în zona băilor, dar și ca placare a pereților în zona de primire a oaspeților. 

Aceste tipuri de placaje se păstrează foarte bine în timp și conferă spațiului un aspect unic. În plus, piatra naturală păstrează o temperatură potrivită la interior, mai ales vara, atunci când temperaturile sunt foarte mari.

Piatra de tip mozaic se îmbină foarte bine în orice tip de amenajare, specifică oricărui stil, așadar nu va trebui să îți faci griji cu privire la încadrarea și asortarea acesteia. Cromatica generoasă te ajută să evidențiezi frumusețea spațiului, mai ales că piatra naturală aduce în contextul amenajărilor interioare nuanțe calde și primitoare. 

Vopsirea pereților spațiului de birouri

Pereții au nevoie de renovare și de finisaje speciale, pentru că aceștia sunt suportul de care are nevoie clădirea. Pentru a renova pereții clădirii de birouri poți opta pentru acoperirea cu vopsea lavabilă sau pentru tapet sau chiar pentru lambriu. Acesta poate acoperi pereții oferind un aspect unitar al camerei, elegant, exact așa cum trebuie să fie în cazul unui birou. 

Este recomandat să faci reparațiile aferente pereților și eventual să decopertezi straturile existente, astfel încât să asiguri aderența noile finisaje la substrat.

Amenajări cu tavan fals

Tavanul fals este o soluție perfectă pentru acoperirea tavanului, deoarece acesta îți oferă posibilitatea de a izola această zonă și de a ascunde cablurile de la diferite echipamente electrice. Tavanul fals poate fi realizat prin montarea profilelor speciale, care nu necesită alte intervenții ulterioare la nivel de aspect. În plus, tavanul fals este o modalitate de a egaliza suprafața betonului existent pe tavan, indiferent dacă acesta are sau nu o planeitate perfectă. 

Delimitarea spațiului folosind profile din gips carton

Profilele din gips carton sunt o soluție rapidă la amenajarea interioară a spațiilor, deoarece ele îți permit să nu aduci atingere de niciun fel structurii. Poți delimita spații sau poți construi vestibule, dressinguri sau alte tipuri de camere, iar în cazul birourilor gips cartonul poate fi folosit pentru delimitarea în sine a birourilor și a spațiilor de lucru.

Gips-cartonul este un material folosit foarte des pentru că aduce avantaje majore precum durata de execuție foarte mică a lucrării, o greutate redusă comparativ cu alte tipuri de materiale de construcții și nivelul de intimitate generat prin acoperirea perfectă a spațiilor care necesită delimitare. 

Alege mobilier de calitate

Pentru amenajarea corectă a spațiilor de birouri vei avea nevoie și de mobilierul potrivit pentru că acesta îți va oferi posibilitatea de a amenaja așa cum trebuie arhiva de lucru. Alege mobilier modular, dacă ai nevoie de o organizare cât mai bună, deoarece acest tip de mobilier este specific stilului modern și cerințelor acestuia. 

Un spațiu de birouri poate fi amenajat cu bun gust, iar pentru aceasta îți sunt necesare doar câteva elemente care să te ajute în demersul tău. Alege produsele potrivite și schimbă aspectul biroului, oferindu-i acestuia exact imaginea de care ai nevoie. 

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Cristian Diaconescu: ‘Este dificil în acest moment de stabilit dacă vreun partid politic din România este capabil să coaguleze majoritatea fie la putere, fie în opoziție’

Publicat

in

De

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că un guvern condus de Nicolae Ciucă, ministru al Apărării în guvernele Orban şi Cîţu, poate fi o bună variantă atâta vreme cât poate asigura o majoritate parlamentară.

„Dacă nu-şi poate asigura o majoritate, nominalizarea nu-şi are rostul. Reamintesc, există decizia 85 a Curţii Constituţionale care spune foarte clar că în această nominalizare trebuie să existe spirit de loialitate constituţională. Adică să aplici norma de drept în aşa fel încât să produci efecte. Nominalizarea în sine nu are valoare atât timp cât nu are majoritate pe primul ministru, guvern şi programul de guvernare. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla, altfel problema devine din ce în ce mai gravă”, a afirmat preşedintele PMP, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.

El a spus în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că era de aşteptat ca guvernul propus de USR PLUS să cadă la votul din Parlament.

„Guvernul Cioloş a căzut în Parlament. Era de aşteptat. Practic s-au pierdut două săptămâni pentru un rezultat anticipat în Parlamentul României”, a susţinut Diaconescu.

În opinia liderului PMP, România se confruntă în prezent cu un paradox politic fără precedent.

„Este dificil în acest moment de stabilit dacă vreun partid politic din România este capabil să coaguleze majoritatea fie la putere, fie în opoziţie. Este un paradox politic aproape fără precedent. Această lipsă de disponibilitate, ca să fiu amabil, în ceea e priveşte asumarea este de-a dreptul jenant pentru o clasă politică ce ar trebui să aibă soluţii pentru orice situaţie de criză. În propunerile, ideile care se vehiculează public, este conţinut practic un singur mesaj: ‘nu suntem capabili şi nu dorim să preluăm administrarea României în acest moment’. Restul sunt teme de comunicare prin care se încearcă cosmetizarea a unei atitudini laşe care nu are absolut niciun fel de raţionalitate în condiţiile în care nimeni altcineva decât o clasă politică nu-şi poate asuma gestiunea situaţiei societăţii româneşti”, a mai spus Cristian Diaconescu.

În opinia sa, consecinţele crizei politice pot fi devastatoare în continuare, dincolo de aspectele care ţin de sănătate. În acest sens, el cataloghează această criză politică drept cea mai gravă problemă cu care ne confruntăm.

„Aş vrea să amintesc că un guvern de administrare nu poate adopta un buget. În egală măsură, un guvern de administrare nu poate da un mandat miniştrilor să intre în proiectele de prefinanţare prin PNRR. Din acest punct de vedere, nu numai că riscăm să pierdem proprii bani, dar riscăm în egală măsură să compromitem finanţările din fondurile europene. Este inadmisibil, dacă ar fi să privim doar spre aceste zone”, a mai spus liderul PMP, informează agerpres.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Bazinul de înot de la Curtea de Argeș s-a ÎNCHIS – VEZI MOTIVUL și ÎN CE AN SE VA REDESCHIDE – DAN PETRESCU ACUZĂ

Publicat

in

De

Sunt iar probleme mari la bazinul de înot din Curtea de Argeș, motiv pentru care de aproape o săptămână acesta a fost închis și va mai sta nefuncțional cel putin o lună de zile. Potrivit directorului SPGC, firma subordonată primăriei care administreaza bazinul de înot, bazinul este nefunctional deoarece s-a stricat o importanta piesa care asigura climatizarea.

” E vorba de o piesa importanta care asigura functionarea in parametri normali. Fara aceasta nu putem deschide bazinul. Am facut solicitare la firma care se ocupa si ni s-au dat asigurări că vom primi aceasta piesa in jurul datei de 5 noiembrie. Apoi, dupa ce o primim, aceasta ar trebui si montata in locul celei defecte dar ca data nu va pot spune cand va fi asta pentru ca depindem de acea firma, intreaga instalatie a bazinului fiind in garantie”, ne-a declarat Ioan Ghiță. Acesta spune ca este posibil ca in acest an bazinul sa nu mai fie deschis, date fiind si restrictiile care ar putea fi anunțate ca urmare a evoluției pandemiei de Covid-19. “Sincer, nu stiu, nu garantez daca anul acesta vom putea redeschide bazinul”, a spus Ioan Ghiță.

Suprinzator, sau nu, majoritatea conilierilor locali nu aveau habar ca, de mai bine de o săptămână, bazinul este inchis publicului. Singurul care stia de probleme a fost Dan Petrescu. ” E a nu stiu cata oara cand bazinul se inchide din motive tehnice, deși e in garantie… Păi să cheme dom` primar pe domnul Jubleanu și Drăghici, cei care s-au ocupat de acest bazin care putea fi facut cu banii de la Guvern așa cum au facut alti primari. Uite, cel de la Mioveni e modelul standard facut de Guvern si nu a avut problemele ăstuia al nostru care a tocat atatia bani ca așa au vrut unii mofturosi. Ăla de la Mioveni funcționează non stop, al nostru stă mai mult inchis”, a declarat consilierul Dan Petrescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend