Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Redecorarea biroului cu buget redus: 5 metode smart

Publicat

in

Lucrezi de acasă și te bucuri de o cameră special dedicată unui birou? Acest lucru îți aduce numeroase avantaje, iar orele de muncă pot deveni mai ușoare. Totuși, orice spațiu în care îți desfășori activitatea contează și are impact asupra concentrării tale din timpul zilei.

Dacă te-ai gândit să reamenajezi biroul de acasă, pentru a-i oferi un suflu nou, probabil te întrebi care sunt cele mai bune soluții cu buget redus. Îți punem la dispoziție câteva metode utile, prin care să-ți transformi biroul de acasă fără a investi sume uriașe de bani.

Recondiționează pardoseala

Dacă arunci o privire în camera în care lucrezi, probabil te gândești că vrei să schimbi diferite obiecte. Ce ar fi să începi cu pardoseala? Pentru că poate fi costisitor să o schimbi cu totul, te poți ocupa de recondiționarea pardoselii, astfel încât aspectul biroului să se schimbe instant.

Din fericire, ai la dispoziție numeroase vopsele și lacuri care te ajută să reconditionezi pardoseala, fără prea mult efort și investiții majore. La fel de utile sunt și covoarele, pe care le poți plasa strategic în încăpere, astfel încât să ofere un design nou al biroului.

Schimbă culoarea pereților

Un alt truc util de amenajare a biroului cu bani puțini implică schimbarea culorii pereților. Dacă ai un birou în nuanțe intense, poți opta pentru tonuri calde, precum roz pal, oranj deschis sau galben, care să-ți ofere o senzație de relaxare și concentrare.

Nu ai timp să zugravesti tot biroul? Vopsește în altă culoare cel puțin un perete, pentru a introduce o pată de culoare care să devină piesa centrală din încăpere.

Repară piesele de mobilier

Vrei să redecorezi biroul cu un buget redus? Poți să reconditionezi piesele vechi de mobilier din birou.

Astfel, dacă ai un birou din lemn care prezintă semne de uzură sau un dulap a cărei culoare nu îți este pe plac, vopsește-le. Poți să schimbi și husele scaunelor, un truc care schimbă aspectul biroului cu investiții minime.

Adaugă corpuri noi de iluminat

Fiindcă îți dorești un birou schimbat, în care să-ți facă plăcere să lucrezi, alege corpuri noi de iluminat, care să te binedispună. Fie că vorbim despre o lampă sau un abajur nou, aceste accesorii pentru iluminat vor oferi originalitate încăperii.

Poți să apelezi și la lumina de ambient, pe care să o combini cu cea decorativă. Adaugă în birou și un lampadar, util mai ales dacă vrei să petreci timpul citind.

Optează pentru accesorii și decorațiuni

Un alt truc eficient de redecorare a biroului cu un buget redus? Optează pentru accesorii și decorațiuni care să-ți transforme camera instant. De pildă, alege perdele pentru casa ta, care să ofere un suflu nou camerei sau adaugă un set nou de decorațiuni pentru perete.

Dacă ai un birou sobru, adaugă câteva ghivece cu flori, care înfrumusețează camera și îi oferă un aer proaspăt. Contează să creezi o oază de liniște în birou, pentru a termina cu succes toate sarcinile pe care le ai de făcut.

Ține cont de aceste sfaturi de amenajare, care te ajută să schimbi biroul, fără să investești sume mari de bani.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Cristian Diaconescu: ‘Este dificil în acest moment de stabilit dacă vreun partid politic din România este capabil să coaguleze majoritatea fie la putere, fie în opoziție’

Publicat

in

De

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că un guvern condus de Nicolae Ciucă, ministru al Apărării în guvernele Orban şi Cîţu, poate fi o bună variantă atâta vreme cât poate asigura o majoritate parlamentară.

„Dacă nu-şi poate asigura o majoritate, nominalizarea nu-şi are rostul. Reamintesc, există decizia 85 a Curţii Constituţionale care spune foarte clar că în această nominalizare trebuie să existe spirit de loialitate constituţională. Adică să aplici norma de drept în aşa fel încât să produci efecte. Nominalizarea în sine nu are valoare atât timp cât nu are majoritate pe primul ministru, guvern şi programul de guvernare. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla, altfel problema devine din ce în ce mai gravă”, a afirmat preşedintele PMP, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.

El a spus în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că era de aşteptat ca guvernul propus de USR PLUS să cadă la votul din Parlament.

„Guvernul Cioloş a căzut în Parlament. Era de aşteptat. Practic s-au pierdut două săptămâni pentru un rezultat anticipat în Parlamentul României”, a susţinut Diaconescu.

În opinia liderului PMP, România se confruntă în prezent cu un paradox politic fără precedent.

„Este dificil în acest moment de stabilit dacă vreun partid politic din România este capabil să coaguleze majoritatea fie la putere, fie în opoziţie. Este un paradox politic aproape fără precedent. Această lipsă de disponibilitate, ca să fiu amabil, în ceea e priveşte asumarea este de-a dreptul jenant pentru o clasă politică ce ar trebui să aibă soluţii pentru orice situaţie de criză. În propunerile, ideile care se vehiculează public, este conţinut practic un singur mesaj: ‘nu suntem capabili şi nu dorim să preluăm administrarea României în acest moment’. Restul sunt teme de comunicare prin care se încearcă cosmetizarea a unei atitudini laşe care nu are absolut niciun fel de raţionalitate în condiţiile în care nimeni altcineva decât o clasă politică nu-şi poate asuma gestiunea situaţiei societăţii româneşti”, a mai spus Cristian Diaconescu.

În opinia sa, consecinţele crizei politice pot fi devastatoare în continuare, dincolo de aspectele care ţin de sănătate. În acest sens, el cataloghează această criză politică drept cea mai gravă problemă cu care ne confruntăm.

„Aş vrea să amintesc că un guvern de administrare nu poate adopta un buget. În egală măsură, un guvern de administrare nu poate da un mandat miniştrilor să intre în proiectele de prefinanţare prin PNRR. Din acest punct de vedere, nu numai că riscăm să pierdem proprii bani, dar riscăm în egală măsură să compromitem finanţările din fondurile europene. Este inadmisibil, dacă ar fi să privim doar spre aceste zone”, a mai spus liderul PMP, informează agerpres.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Bazinul de înot de la Curtea de Argeș s-a ÎNCHIS – VEZI MOTIVUL și ÎN CE AN SE VA REDESCHIDE – DAN PETRESCU ACUZĂ

Publicat

in

De

Sunt iar probleme mari la bazinul de înot din Curtea de Argeș, motiv pentru care de aproape o săptămână acesta a fost închis și va mai sta nefuncțional cel putin o lună de zile. Potrivit directorului SPGC, firma subordonată primăriei care administreaza bazinul de înot, bazinul este nefunctional deoarece s-a stricat o importanta piesa care asigura climatizarea.

” E vorba de o piesa importanta care asigura functionarea in parametri normali. Fara aceasta nu putem deschide bazinul. Am facut solicitare la firma care se ocupa si ni s-au dat asigurări că vom primi aceasta piesa in jurul datei de 5 noiembrie. Apoi, dupa ce o primim, aceasta ar trebui si montata in locul celei defecte dar ca data nu va pot spune cand va fi asta pentru ca depindem de acea firma, intreaga instalatie a bazinului fiind in garantie”, ne-a declarat Ioan Ghiță. Acesta spune ca este posibil ca in acest an bazinul sa nu mai fie deschis, date fiind si restrictiile care ar putea fi anunțate ca urmare a evoluției pandemiei de Covid-19. “Sincer, nu stiu, nu garantez daca anul acesta vom putea redeschide bazinul”, a spus Ioan Ghiță.

Suprinzator, sau nu, majoritatea conilierilor locali nu aveau habar ca, de mai bine de o săptămână, bazinul este inchis publicului. Singurul care stia de probleme a fost Dan Petrescu. ” E a nu stiu cata oara cand bazinul se inchide din motive tehnice, deși e in garantie… Păi să cheme dom` primar pe domnul Jubleanu și Drăghici, cei care s-au ocupat de acest bazin care putea fi facut cu banii de la Guvern așa cum au facut alti primari. Uite, cel de la Mioveni e modelul standard facut de Guvern si nu a avut problemele ăstuia al nostru care a tocat atatia bani ca așa au vrut unii mofturosi. Ăla de la Mioveni funcționează non stop, al nostru stă mai mult inchis”, a declarat consilierul Dan Petrescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend