Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Reclamații în lanț în Argeş, după Revelionul petrecut la restaurantele din judeţ CE RESTAURANTE AU RECLAMAT ARGEŞENII

Avatar

Publicat

in

Şi în acest an, mulţi argeşeni au ales să petreacă noaptea dintre ani la restaurantele din Pitesti, Curtea de Argeş , Campulung si alte localitati unde functoneaza localuri de medie sau mare capacitate. Din păcate, mulți argeşeni spun că locul ales pentru a petrece noaptea dintre ani le-a adus o mare dezamăgire si au regretat alegerea facuta. Au mers voiosi la restaurantele de lux din orașe, cu familia sau grupuri de prieteni, dar.. surpriza ! Petrecerea s-a transformat in ţeapă, mulţi nervi si reclamatii. Fără a da numele catorva restaurante din Curtea de Argeş şi Pitesti reclamate ca nu au oferit distractia si meniul promis, va spunem doar ca oamenii susţin că au plătit meniul care conţinea mai multe feluri de mâncare şi până spre  dimineaţa au primit doar aperitivul, o friptura rece si cateva dulciuri, este exemplul  a doua restaurante din Pitesti. “Am luat ţeapă de revelion….Eu și sotia mea  am plătit cate 275 de lei pentru noaptea de revelion și până la dimineață, am mâncat doar jumătate, una era promis si alta am primit la masa. Bataie de joc, motiv pentru care am plecat pe la ora 3”, spune un argesean.

La un alt restaurant, din Curtea de Arges,  s-a reclamat faptul ca muzica a fost extrem de slaba calitativ, programul nu a fost respectat iar rezervarile facute fost date peste cap. “ Stiam ca e cel mai mare restaurant din oras dar nu ma asteptam la asa ceva, mai ales ca am platit cate 320 lei. La ora la care am ajuns acolo eu și grupul meu de prieteni nu aveam nicio masă rezervată, am așteptat 20 de minute, au ridicat pe alții de la masă, totul a decurs prost de la organizare la servire, chelnerii insuficienți și nepregătiți”, a declarat dezamăgita o familie din Curtea de Argeş.

Voi cum ati petrecut? Au fost probleme la restaurantul unde ati pasit in noul an ?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ! Încă un deces cauzat de COVID la Spitalul din Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit informarii Prefecturii Argeș, in ultimele 24 ore, 99 argeșeni au fost confirmați ca fiins infectati cu COVID 19. S-au inregistrat si 3 decese , dintre care unul la Spitalul din Curtea de Argeș. Iata informarea oficiala a Prefecturii Argeș.

Deces 138
Barbat, 70 ani
Internare: 31.07.2020 la Spitalul Curtea de Arges
Deces: 03.08.2020 la Spitalul Curtea de Arges
Comorbidități: HTA, Insuficiență renală cronică, pneumonie bazală bilaterală

Publicitate

Deces 139
Bărbat, 84 ani
Internare: 29.07.2020 la Spitalul Clinic de Nefrologie București
Deces: 04.08.2020, la Spitalul Clinic de Nefrologie București
Comorbidități: insuficiență hepatică, insuficiență cardiacă, astm nespecificat, boală renală în stadiu final, nefropatie hipertensivă cu insuficiență renală

Deces 140
Femeie, 61 ani
Internare: 28.07.2020 la SJU Pitești, tranferat la Spitalul Colentina
Deces: 04.08.2020, la Spitalul Colentina
Comorbidități: HTA, cardiopatie ischemică gravă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend