Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Recipient cosmetice

Avatar

Publicat

in

Industria de cosmetice este o ramura de industrie care produce si distribuie produsele cosmetice. Incepand de la cosmeticele colorante, cum ar fi fardul de pleoape, rujul, sau mascara, pana la produse de ingrijire a pielii, sau de par, cum ar fi samponul, balsamul sau uleiul de par. Si acest domeniu a crescut enorm datorita raspandirii plasticelor, la inceputul secolului 20, devenind ambalarea, pastrarea si transportarea acestor produse mult mai facila. Aceste produse foarte variate ca si forma, textura sau modalitate de utilizare au nevoie de ambalaje dedicate, de inalta calitate, de recipiente dedicate cosmeticelor.

Desi nevoia pentru produse cosmetice, si indirect pentru recipiente potrivite cosmeticelor a aparut inca din cele mai vechi timpuri, fiind vorba de un domeniu care se incadreaza in domeniul lux, nevoia de modernizare este una accentuata din cele mai vechi timpuri si pana acum. Daca in vremurile antice era posibilitate doar de a decora si colora recipientele, acum avem acces de a utiliza materiale si tehnologii de ultima ora pentru a produce recipiente cosmetice performante, la un pret accesibil, pentru ca aceste produse sa faca fata cu brio pe aceasta piata, unde competivitatea este obligatorie.

Asta este motivul pentru care noi acordam atentie deosebita recipientelor pentru cosmetice. Va puteti convinge de acest aspect daca accesati si rasfoiti webshopul nostru. Indiferent de faptul ca ati cauta toc pentru ruj, sticluta pentru parfum sau odorizant, ambalaj special pentru deo-roll, sticla cu picurator, pipeta, dozator de crema sau lichid, flacoane pentru produse de ingrijire personala, le puteti gasi la noi pe stoc, intr-o varietate incantatoare de materiale, forme si culori.

Va invitam deci sa consultati oferta noastra, si sa alegeti cu atentie produsele cele mai potrivite pentru a va asigura competivitatea pe piata cosmeticelor. Produsele sunt impartite pe categorii, si le veti putea gasi cu usurinta accesand meniul principal, dupa care puteti sa faceti selectii cu ajutorul filtrului asezat pe partea stanga . Nu uitati ca dupa alegerea recipientelor cosmetice, noi va putem ajuta si cu personalizarea ambalajului, a etichetelor, si in cazul in care este nevoie de un lot mai mic de recipiente cosmetice.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cătălin Mîndroc, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților: “Este nevoie să sprijinim firmele și producătorii autohtoni!”

Avatar

Publicat

in

De

La doar 34 de ani, a condus mai multe societăți din postura de director general ,societăți din domeniul comerțului intern și internațional , Cătălin Mîndroc este candidat al PSD Argeș pentru Camera Deputaților. Formator de conexiuni cu furnizorii externi, participând în delegații în China, Turcia , Italia, India, Cătălin Mîndroc își propune să își pună experiența în Parlament în sprijinirea producătorilor autohtoni.

“Antreprenor de la o vârstă fragedă, am condus, din postura de director general, societăți pe care am reușit să le dezvolt intr-un termen foarte scurt . Am respectat tot timpul munca și regulile care fac posibilă performanța. Am intrat în politică pentru că România are nevoie acum de lideri competenți, preocupați de viitorul și bunăstarea cetățenilor ei. Consider că pentru o dezvoltare rapidă a țării noastre este nevoie să sprijinim firmele autohtone, producătorii români indiferent de domeniul lor de activitate, să le facilităm o dezvoltare rapidă și solidă, pentru ca aceste societăți să ofere locuri de muncă plătite la nivel european. Voi propune măsuri legislative pentru dezvoltarea IMM-urilor prin acordarea de grant-uri, programe de start-up și acordarea de credite cu dobândă fixă.”, declară Cătălin Mîndroc.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Video | Bogdan Ivan (PRO România) – Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, a mărturisit zilele trecute că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul filialei județene a PRO România spune că, cel mai probabil, a intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum,situația despre care vorbeam aici. Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă, ȋncă din martie, se pare că nu am reușit să evit coronavirusul. Cel mai probabil, la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea, am intrat ȋn contactcu un alt purtător, care nu avea simptome.

Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi, dar și pentru economia națională. E singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării, pentru a deschide școlile, pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer”, afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR SRL la comanda PRO ROMANIA ARGES. CMF 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend