Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ANUNT EXPLOZIV Asistam la fraudarea alegerilor de catre PSD – VEZI DETALII HALUCINANTE

Publicat

in

Realitatea TV a declansat, sambata seara, o intreaga isterie pe motiv ca nu mai conteaza votul de duminica acuzand ca numaratoarea voturilor ar fi asigurata de firme controlate de Sebastian Ghita. Rares Bogdan, fara nici o dovada sau baza factuala, a instigat populatia sa nu se mai prezinte la vot afirmand ca s-ar pregati un furt masiv de voturi. Iesirea sa alarmista se bazeaza pe o sesizare facuta de PMP la BEC in care acuza faptul ca asocierea SIVECO – ASSECO SEE ar fi controlata de deputatul PSD Sebastian Ghita. Acesta a negat orice legatura cu asocierea SIVECO – ASSECO SEE, afirmand ca aceasta din urma este cea mai mare firma poloneza de software.Rares Bogdan in debutul emisiunii in jurul orei 22.00

 • Nu mai conteaza ce votati dvs. Sunt 2 societati controlate de Ghita. Este o intreaga lucratura, mascarada care s-a pus la punct cu ajutorul unor oameni din serviciile secrete. Din acest moment Ghita incearca fraudarea alegerilor. Numaratoare voturilor se face cu un soft ce apartine lui Sebastian Ghita si celalalt de catre o societatea controlata de o doamna aflata in puscarie. Nu a fost licitatie. Este o plangere penala facuta de ACL
 • Se incearca fraudarea voturilor cu ajutorul unor softuri, puse la dispozitie de cel mai bun prieten al premierului.
 • Pe motiv ca nu mai au timp s-a folosit procedura atribuirii directe. Maine, alegerile din Romania nu mai au nicio relevanta. Oricum se va vota, prin softul respectiv se vor modifica voturile.
 • Nu poate nimeni dupa 25 de ani, cineva sa schimbe pe baza unor soft care sa modifice rezultatele finale ale alegerilor.
 • Jocul primul tur va iesi la iveala in fiecare ora care trece. Scandalul a inceput in jurul orei 19, pe surse scoase la iveala de serviciile de informatii. Serviciile vor incerca sa blocheze orice tentativa de fraudare”

Sebastian Ghita a negat in direct la Realitatea TV ca ar avea vreo legatura cu asociera SIVECO – ASSECO SEE. Cele mai importante declaratii facute de Sebastian Ghita la Realitatea TV:

 • Aceste afirmatii pe care le-ati facut dvs la Realitatea TV, se aseamana cu cele facute de Vadim Tudor in urma cu multi ani. Suntem cu cateva ore inainte de alegeri si ce faceti dvs este o chestiune grava, nu vreau sa o caracterizez iresponsabila pentru a nu va jigni. Nu am inteles de ce credeti e important sa aruncati cu astfel de acuze nefondate. Intre suspiciune si acuze trebuie sa stiti sa pastrati o distanta.
 • Începând cu 2007 am participat la fiecare proces de votare. La fiecare birou electoral județean există un calculator. Reprezentanții partidelor de la nivel de județ împreună cu un judecător verifică dacă oamenii din secția de vot au calculatoare. După semnarea procesului verbal, se introduce în calculator. Eu sunt programator de meserie.
  Acuzațiile dumneavoastă și temerile nu au un suport real și această veșnică întrebare va dispărea. Nu am nicio legatura cu Asseco See. Niciun om pe care îl cunosc nu are legătură cu această firmă
 • ASSECO  SEE este cea mai are firma poloneza de soft, o firma mai mare decat toate firmele romanesti de software.
 • In al doilea rand vreau sa va spun ca pana in urma cu ceva timp director la aceasta firma era fratele lui Tinel Petre, deputat PDL. Nu stiu daca mai e acolo,dar firma aceasta a fost departe de orice suspiciune de aranjament, coruptie.
 • In ce priveste pe doamna Socol, o admir. Cred ca firma SIVECO va reusi sa reziste pe piata si ca doamna Socol va gasi resurse sa treaca peste aceasta incercare grea.
 • Cred ca s-a facut un pas important pentru a ne asigura ca avem alegeri perfect corecte
 • Alegeri sunt supravegheate de DNA, in anumite sectii de vot au aparut procurori sau judecatori. Cred ca ceea ce faceti este o greseala

Cozmin Guşă a intervenit in emisiune dupa Sebastian Ghita

 • Nu este o noutate ca Sebastian Ghita este implicat in procesul de numarare a voturilor, s-a mai intamplat si in trecut.
 • Ghita isi continua aceasta epoee legata de alegerile din Romania, o monitorizare indoielnica a voturilor. Avem in acest moment voturile numarate de o firma controlata de o doamna care se afla in arest preventiv, Siveco este un partener. Nu mai avem garantia ca alegerile vor fi controlate si numarate conform unui principiu democratic si unei corectiuni.
 • Siveco a insemnat Ghita in ultimii 2 ani de zile. In mod evident ca avem aceasta increngatura la monitorizarea acestor alegeri, ma face sa fiu extrem de circumspect despre ce se pregateste”

Rares Bogdan a afirmat, in ultima parte a emisiunii, ca, desi are suspiciuni cu privire la numararea voturilor, ii indeamna pe oameni sa iasa la vot. „Nu pot ei fura/frauda, cit putem noi vota”, a spus acesta. Invitatia adresata romanilor de a merge sa voteze in 2 noiembrie a fost repetata si in interventia senior/editorului Realitatea TV, Stelian Negrea.

Burtiere

Ghiţă: Acuzele sînt nefondate
Apropiatul unui candidat numără voturile
Guşă: Ghiţă controleată, prin interpuşi, firma poloneză
Ghiţă: Nu am nici o legătură cu ASSECO
Guşă: alegerile sînt monitorizate de nişte partizani
Guşă: SIVECO înseamnă Sebastian Ghiţă

ASSECO SEE a realizat numaratoarea si la alegerile europarlamenare, fiind confirmata de numaratoarea paralela a partidelor. De notat ca Realitatea TV a facut campanie deschisa
pentru candidatul PMP, Elena Udrea.

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorale. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Elevii din Argeș se pot înscrie la “Școala Petroliștilor” inițiată OMV Petrom – SE ACORDĂ BURSE CONSISTENTE

Publicat

in

De

 • Compania acordă burse în valoare de 300.000 de euro
 • Înscrierile se pot face în perioada 29 iunie – 3 iulie 2020
 • 84 de locuri disponibile în trei licee partenere, cu specializarea operator sonde

OMV Petrom lansează o nouă ediție a programului de învățământ profesional “Școala Petroliștilor”. Este prima serie a acestui program care se desfășoară în sistem dual, prin înființarea a trei clase cu specializarea Operator sonde în trei licee partenere: Liceul Tehnologic “Astra Pitești”, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moinești și Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște. Astfel, elevii care își doresc să se specializeze în acest domeniu se pot înscrie până la data de 3 iulie pentru unul dintre cele 84 de locuri disponibile.

Christina Verchere, CEO OMV Petrom: “În OMV Petrom, credem cu tărie în rolul fundamental pe care îl are educația în viețile noastre și în dezvoltarea societății și, de aceea, educația este unul dintre pilonii pe care ne-am construit implicarea socială. În ultimii cinci ani, ne-am îndreptat atenția spre dezvoltarea învățământului profesional şi am investit peste 3,5 milioane euro in acest scop în România. Anul acesta lansăm cea de-a treia ediție a programului Școala Petroliștilor și îi invit pe tinerii atrași de domeniul energiei să aplice. Este o responsabilitate și totodată o bucurie să ducem mai departe această meserie cu tradiție.”

Școala Petroliștilor în sistem dual se adresează elevilor care vor absolvi sau care au absolvit deja clasa a VIII-a și care nu au împlinit vârsta de 26 ani până la data de 1 septembrie 2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

În Argeș, PESCARI și AMATORI DE GRĂTARE, AMENDAȚI ȘI EDUCAȚI DE JANDARMI

Publicat

in

De

În acest sfârșit de săptămână, care tocmai s-a încheiat, peste 100 de jandarmi argeșeni s-au aflat la datorie pentru ca toți cetățenii județului să petreacă timpul liber în siguranță, fie în inima naturii, fie în zonele populate.

Jandarmii au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol dar și pentru protecția mediului înconjurător.

Astfel, jandarmii argeșeni care s-au aflat în misiune pe raza localității Arefu – D.N. 7c Transfăgărășan, au constatat și aplicat 23 de amenzi contravenționale în valoare de aproximativ 5000 de lei, dar și 23 de avertismente cetățenilor care fie au pescuit pe Lacul Vidraru, în această perioadă fiind instituită prohibiție pentru pescuit, fie au desfășurat activități de picnic în afara zonelor special amenajate sau a zonelor indicate. De asemenea, jandarmii au desfășurat și activități de educare a persoanelor aflate în aceste zone cu privire la comportamentul care trebuie adoptat în relația cu mediul înconjurător, dar și cu animale sălbatice.

De menționat este faptul că în ultima perioadă urșii au coborât în zonele frecventate de oameni în căutarea hranei, fapt ce constituie un real pericol pentru cetățenii care opresc să-i hrănească sau să-i fotografieze.

În cursul zilei de ieri, 1 iunie a.c., jandarmii argeșeni au desfășurat o acțiune punctuală, în domeniul piscicol, în zona Bazinului Hidrografic al râului Argeș, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol și au acționat în zona cuprinsă între localitățile Merișani și Golești, folosindu-se și de o ambarcațiune din dotare.

În timpul acestei acțiuni jandarmii au depistat mai multe persoane care pescuiau și au fost aplicate 12 amenzi în valoare de 3500 lei, dar și 11 avertismente, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura, întrucât în această perioadă este instituită prohibiție la pescuit.

Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul ot în timpul acestei acțiuni, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele unui bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Pitești care se folosea de o unealtă neautorizată din plasă pentru a scoate pește din Lacul Budeasa. Documentele întocmite cu această ocazie au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Atragem atenția tuturor persoanelor despre faptul că este interzis să hrănească animalele sălbatice și că pot fi sancționați contravențional pentru acest lucru. De asemenea să evite pe cât posibil să intre în contact cu acestea, întrucât au un comportament imprevizibil și pot ataca în orice moment.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend