Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Real Madrid are planul galactice: Sute de milioane de euro pentru tandemul Erling Haaland – Kylian Mbappe

Publicat

in

Real Madrid și-a stabilit ca obiectiv să-și asigure serviciile lui Erling Haaland și Kylian Mbappe. Madrilenii pregătesc un pachet financiar de 350 milioane de euro pentru cei doi. Haaland a marcat 78 de goluri în 77 de meciuri în toate competițiile, iar Mbappe a înscris 18 goluri în acest sezon, tansmite Mediafax.

Real Madrid pregătește un pachet financiar în valoare de 350 milioane de euro, pentru a-și asigura serviciile atât ale lui Erling Haaland, cât și ale lui Kylian Mbappe, potrivit unor informații din presa spaniolă.

Real își dorește să încheie o înțelegere cu cei doi înainte de sezonul 2022-2023.

Prin urmare, ei elaborează un pachet care va acoperi taxele de transfer ale fiecărui jucător, salariile și comisionul agentului.

Potrivit Marca, Real Madrid încearcă să încheie un acord cu Haaland și Mbappe cât mai curând posibil, având în vedere interesul foarte mare pentru serviciile lor.

Haaland a marcat un număr uimitor de 78 de goluri în 77 de meciuri în toate competițiile pentru Dortmund de când s-a transferat în Bundesliga, de la RB Salzburg, în 2020.

Performanțele sale l-au făcut unu dintre cei mai doriți fotbaliști din fotbalul european, cu Barcelona, Real Madrid, Manchester United și Manchester City aflate în cursa pentru obținerea semnăturii sale.

Până acum, Haaland a păstrat tăcerea în privința viitorului său, dar vineri a recunoscut că acest lucru s-ar putea schimba în curând, deoarece Dortmund dorește ca el să își clarifice planurile.

Haaland a declarat, citat de Daily Mail: „Au început să pună multă presiune pe mine și trebuie să accept acest lucru. Am ales să nu spun nimic din respect pentru club și pentru fani.

Dar acum că o mulțime de presiune vine din partea clubului, este momentul să încep discuțiile. Asta înseamnă că lucrurile se vor întâmpla de acum.

Am spus de la început că vreau să mă concentrez pe fotbal, pentru că atunci sunt cel mai bine. Nu atunci când alte lucruri îmi vin în minte.”

Întrebat când se așteaptă să ia o decizie, norvegianul a răspuns: „Nu acum, pentru că ne aflăm în mijlocul unei perioade dificile, cu multe meciuri. Tot ce vreau să fac este să joc fotbal, dar nu pot face asta acum.”

Haaland are opțiunea de a pleca de la Dortmund în vară, atunci când clauza de eliberare de 75 de milioane de euro va deveni activă, iar directorul executiv al clubului, Hans-Joachim Watzke, a recunoscut la sfârșitul săptămânii trecute că va fi dificil pentru clubul din Bundesliga să îl păstreze.

Watzke a declarat într-un interviu acordat Der Spiegel: „Cine ar da bani pe unul dintre cei mai buni atacanți din Europa pe piața de iarnă dacă nu ar fi nevoit să o facă?

El nu va pleca în ianuarie. Dortmund este încă în trei competiții și vrem să concurăm cu cele mai bune echipe.

Bineînțeles că va fi dificil să îl reținem. Cu toate acestea, ne dorim și vom încerca. Haaland nu va pleca în ianuarie, dar în vară va fi dificil să îl păstrăm”.

Între timp, Mbappe a fost legat de o mutare de la Paris Saint-Germain la expirarea contractului său în această vară.

Informațiile din presa internațională au sugerat că a făcut presiuni pentru o plecare vara trecută, dar PSG este hotărâtă să îl păstreze și se spune chiar că a refuzat o ofertă de 160 de milioane de leuro de la Real Madrid.

Echipa din Ligue 1 l-a evaluat pe câștigătorul Cupei Mondiale din Franța la o sumă de 210 milioane de euro, descurajându-i pe Los Blancos să facă o altă ofertă, contractul său urmând să expire la sfârșitul lunii iunie.

În plus, directorul sportiv Leonardo a declarat că Mbappe „nu va pleca niciodată gratis”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Tensiuni și violențe în Turcia: ambasadorul SUA a fost convocat la Ankara

Publicat

in

De

Turcia l-a convocat duminică pe ambasadorul SUA la Ankara, Jeff Flake, ca urmare a unui avertisment emis de partea americană în legătură că posibilele acte de violenţă din partea poliţiei la o demonstraţie a opoziţiei turce, la Istanbul, informează DPA.

Motivul oferit de Ministerul de Externe turc a fost o comunicare din partea ambasadei SUA care conţinea ”declaraţii nefondate” despre măsurile luate de forţele de ordine turce, informează Agerpres. 

Avertismentul a fost emis sâmbătă. Ambasada SUA indicase că gaze lacrimogene, tunuri cu apă şi proiectile non-letale ar putea fi folosite la manifestaţia de la Istanbul şi le recomandase cetăţenilor americani să evite zona respectivă.

Duminică, Turcia a emis un avertisment similar adresat cetăţenilor săi aflaţi în Statele Unite. Cetăţenilor turci li s-a recomandat să evite adunările şi demonstraţiile de amploare întrucât forţele de ordine americane folosiseră gaze lacrimogene şi muniţie de război în precedente ocazii similare.

Mii de persoane s-au strâns sâmbătă la Istanbul pentru a protesta împotriva unui verdict de vinovăţie în cazul politicianului de opoziţie Canan Kaftancioglu, care a fost acuzat de insultarea preşedintelui şi a statului turc. Demonstraţia a fost organizată de Partidul Republican al Poporului (CHP), principala formaţiune de opoziţie din Turcia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Românii au câştigat toate finalele turneului de tenis pentru juniori Dr. Oetker Junior Trophy

Publicat

in

De

Românii au câştigat toate finalele turneului de tenis pentru juniori Dr. Oetker Junior Trophy, aceasta fiind cea mai bună participare românească din istoria de peste un deceniu a turneului de la Bucureşti, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis.

Românii au câştigat finalele atât la simplu, cât şi la dublu, la feminin şi la masculin.

Astfel, în turneul de simplu băieţi Sergiu Urzică a câştigat trofeul după ce l-a învins în finală pe Matei Todoran, cu 6-1, 6-0, potrivit Agerpres.ro.

„În finală am făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale mele din acest turneu. Mă bucur că am reuşit să mă concentrez. Sper să mai am cât mai multe meciuri la fel. În primul rând, vreau să le mulţumesc părinţilor mei pentru toată susţinerea. Antrenorului, sparring-ului şi tuturor celor care m-au ajutat. Este incredibil acest turneu. Îmi place extrem de mult, iar organizarea foarte bună. Un turneu poate mai bun decât Petit As”, a declarat Todoran.

La simplu fete, Giulia Safina Popa reuşind să-şi adjudece trofeul după ce a învins-o în finală, scor 6-2, 4-6, 6-1, pe Alexia Ioana Tatu.

„Este un rezultat excepţional pentru mine, nu mă aşteptam la aşa ceva. Sunt foarte mândră de mine şi mulţumesc echipei mele. E un progres foarte bun şi vreau să pot să joc mai bine decât am făcut-o aici. Dedic victoria tatălui meu, antrenorului meu. O am model pe Simona Halep. O organizare extrem de bună”, a declarat Giulia Popa.

Perechea româno-britanică Flavia Elena Ogrezeanu/Annabel Hristovaa câştigat titlul la dublu feminin după ce a învins în finală perechea Sonia Erika Butuc Cerchez/Ilinca Sagmar cu 4-6, 6-4, 10-5.

Yannick Theodor Alexandrescou şi Sergiu Urzică au câştigat fără prea mari emoţii proba de dublu a băieţilor, după 6-3, 6-1 în finala cu David Popa/Luca Ştefan Prunescu Niţă.

Trofeul Fair Play „in memoriam Florenţa Mihai” a fost câştigat de Alexia Ioana Tatu, finalista de la simplu, iar Sonia Butuc Cerchez şi Ştefan Petre au câştigat turneele de consolare.

„La cea de-a zecea ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy am avut meciuri extraordinare, cu finale câştigate de români. O contribuţie extraordinară a avut Dr. Oetker, pe această cale îi mulţumim. (…) Este cel mai mare turneu din sud-estul Europei, care creşte de la an la an. Sperăm ca această generaţie să asigure viitorul tenisului românesc”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend