Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Reacție vehementă din piață, ca urmare a intenției de supraimpozitare a jocurilor de noroc: fără consultare, noaptea ca hoții!

Publicat

in

​Dan Ghiță, fost director general al Loteriei Române și fost șef de cabinet al președintelui ONJN, în prezent președintele asociației organizatorilor de jocuri de noroc ROMBET, a răspuns întrebărilor adresate de playresponsibly:

Joacă responsabil!Foto: playresponsibly.ro

Ca parte implicată în piața jocurilor de noroc, cum apreciați intenția guvernanților de a taxa jocurile de noroc cu până la 40%?

Dan Ghiță: În legătura cu propunerea care este acum în discuție, ROMBET, asociația organizatorilor de jocuri de noroc, este total împotriva acestei inițiative și vor prezenta o parte din argumentele asociației în susținerea concluziei noastre că inițiativa nu este una benefică nici pentru bugetul de stat, nici pentru mediul de afaceri și nici pentru jucători. Un aspect foarte important este acela ca asociația noastră nu a fost contactată în mod oficial, pentru a putea oferi un punct de vedere și pentru a oferi soluții reale. Impactul a fost calculat total nereal.

Citește mai mult pe playresponsibly.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Un bărbat de 68 de ani a fost lovit de tren într-o comună din Mehedinţi: A fost solicitat un elicopter SMURD

Publicat

in

De

Un bărbat de 68 de ani a fost acroşat de un tren, în comuna Butoieşti, fiind nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD pentru a fi transportat la spital.

„Poliţia Oraşului Strehaia a fost sesizată cu privire la faptul că, în gara din comuna Butoieşti, o persoană ar fi fost acroşată de un tren. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Strehaia şi Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Strehaia, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, de 68 de ani, care a fost transportat cu un elicopter SMURD la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, informează IPJ Mehedinţi, potrivit Agerpres.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Benjamin Netanyahu, dus de urgență la spital – Fostului premier israelian i s-a făcut rău la sinagogă

Publicat

in

De

Liderul opoziției israeliene, Benjamin Netanyahu, a fost transportat miercuri la Centrul medical Shaare Zedek din Ierusalim după ce a acuzat dureri în piept, transmite Haaretz.

Potrivit unui purtător de cuvânt al partidului Likud, Netanyahu a început să se simtă rău în timpul rugăciunilor de Yom Kippur de la sinagoga sa și a fost dus cu mașina sa la spital pentru analize suplimentare.

Purtătorul de cuvânt al Shaare Tzedek a declarat că, imediat după sosirea sa, fostul premier a fost supus unei evaluări și unei serii de teste complete, care au ieșit toate normale.

Potrivit comunicatului, fostul prim-ministru se simte acum bine și a decis că va rămâne peste noapte sub observație.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend