Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Reacţia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la naşterea fiicei cuplului Meghan-Harry

Publicat

in

Regina Elizabeth a II-a şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice i-au felicitat, duminică seară, pe prinţul Harry şi pe soţia acestuia Meghan pentru naşterea fetiţei lor.

“Regina, prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall şi ducele şi ducesa de Cambridge au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii fiicei ducelui şi ducesei de Sussex”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, potrivit news.ro.

Un mesaj de felicitări a venit şi din partea premierului Boris Johnson, în social media: “Multe felicitări ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor”.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat, duminică, naşterea celui de-al doilea lor copil, o fetiţă care se va numi Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Fetiţa s-a născut vineri, la ora 11.30, la un spital din Santa Barbara, California.

Fetiţa nou-născută este a opta în ordinea succesiunii la tron

Prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, mai au un copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de 2 ani.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Nou scandal între Euroins, liderul din RCA cu peste 2 milioane de clienți, și service-uri: Acuzații de faliment mascat și amenințări cu Tribunalul

Publicat

in

De

Service-urile COTAR afirmă că Euroins plătește doar 10% din daune și că are o situație similară cu cea a City Insurance (fost lider al pieței, acum în faliment) în timp ce asigurătorul bulgar răspunde că are o relație execelentă cu sute de service-uri, că plătește mai repede ca niciodată și că va da în judecată COTAR pentru aceste afirmații.

Războiul dintre cele două entități este vechi, iar Economica a relatat cu numeroase ocazii desfășurarea sa. În esență, este vorba despre situații în care service-uri au facturat la un anumit nivel reparațiile unor mașini lovite de șoferi cu RCA la Euroins, iar compania de asigurări nu a acceptat valoarea indicată de service, plătind doar parțial sau deloc factura.

Sunt deja mii de cazuri în care service-urile au dat în judecată asigurătorul. În general, procesele sunt câștigate de către unitățile reparatoare, însă nu în fond, ci pe diverse probleme de procedură. Acum, COTAR, care are în componență și circa 1.500 de service-uri, suține că Euroins plătește chiar mai puțin decât în trecut, scrie Economica.net.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Nicușor Dan a anunțat, luni, că intenționează să plătească datoria PMB către Costică Constanda prin darea în plată a unor terenuri ale Capitalei

Publicat

in

De

Edilul spune că evaluatorii contractați de primărie, evaluează aceste terenuri, iar mâine sau poimâine vor fi reluate discuțiile cu familia Constanda.

Pentru ca aceste terenuri să fie date omului de afaceri pentru a stinge datoria primăriei este nevoie ca două treimi din Consiliul General să fie de acord cu soluția propusă de Nicușor Dan. Datoria față de Constanda ajunge la 120 de milioane de euro.

Au fost două sau trei discuții săptămâna trecută. Ce se întâmplă în acest moment este că una din posibilități este dare în plată a unor terenuri. Bineînțels că, cu acceptul a două treimi din CGMB, a unor terenuri pe care Municipiul București le are în proprietate privată și ce face este să facem evaluarea cu evaluatorii cu care suntem în contract pentru aceste terenuri, urmând ca după ce evaluarea este făcută, probabil mâine sau poimâine, să reluăm discuțiile.”, a declarat Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă scrie Buletin de București.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend