Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Reabilitarea străzii Rozelor, în grafic ! RMR lucreaza conştiincios

Avatar

Publicat

in

Locuitorii de pe stradă Rozelor din municipiul Curtea de Argeș trăiesc de mai bine de 10 ani cu teamă în suflet. O alunecare de teren a afectat stradă respectivă, iar pămantul poate oricând să o ia la vale cu tot cu case. Alunecarea de teren s-a agravat de la an la an, iar o rapă de dimensiuni considerabile înghițea permanent porțiuni din gospodăriile oamenilor. Intervenția ziarului nostru de acum doi ani și aducerea la față locului a prefectului județului de atunci a făcut că lucrurile să se miște spre bine. Astfel, primăria a reușit, în sfârșit, aloce banii necesari, 1,4 milioane lei, fără TVA, și să dea startul lucrărilor în urmă cu puțin timp. Reabilitarea zonei se face de o firmă din oraș, mai exact de RMR din Curtea de Argeș care, spre deosebire de alte firme care repară poduri, lucrează zi de zi pentru consolidarea terenului. O vizită a redactorilor noștri pe șantier a relevă faptul că lucrarea se află într-un stadiu avansat și sunt șanse ca, în maxim două luni , această să fie finalizată conform proiectului. Oamenii de pe stradă Rozelor sunt mulțumiți de ceea ce văd și spun că, în sfârșit, vor scăpa de teamă că locuințele lor se vor prăbuși. “Bine că lucrează RMR și nu alte firme precum cele care repară podurile. Sunt zilnic aici echipe care muncesc cu spor. Se vede că își fac treba, uite , deja s-a înălțat primul zid de beton armat”, ne-a spus bucuros un locuitor al străzii Rozelor.

N.B. Si in această dimineaţă, luni 23.04, desi e mare sarbatoare religioasa si multi au intrerupt lucrul, angajatii RMR lucreaza de zor pe santierul de pe strada Rozelor.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | AZI, REVOLTĂ ÎN CURTEA DE ARGEȘ – ZECI DE OAMENI LA UN PAS SĂ BLOCHEZE STRADA, după ce au rămas fără apă potabilă

Avatar

Publicat

in

A fost agitatie maximă astazi, la Curtea de Argeș, in zi de mare sarbatoare crestin-ortodoxă. Sătui să fie tratați precum sclavii in orasul asa zis regal, zeci de familii de pe strada Epuresti si Valea Sasului au iesit in strada să protesteze împotriva conducerii PSD a orasului, motivul principal fiind faptul ca, in plina criza sanitara, nu beneficiaza de un lucru elementar: apa. Echipa SUPER TV si PROFIT, desi avea planificata o transmisie de la Manastirea Curtea de Arges, a fost in zona Valea Sasului, la solicitarea locuitorilor din zona. La fata locului am constatat ca nesimtirea conducerii actuale a orasului intrece orice limtă. inclusiv la capitolul cumunicare – primarul si alti mahari PSD fiind la chefuri pe terase in timp ce locuitorii din zona stau fara apa de mai bine de 3 saptamani. Am gasit acolo batrani care, in orasul regal al anului 2020, desi au retea de apă si platesc lunar taxele si impozitele, cara apa cu galeata de la sute de metri distanta. De asemenea am gasit apa curgand suvoi pe santuri si nu pe conducte, catre casele oamenilor. Nu am gasit, in schimb, picior de primar, sef de Aquaterm și nici macar picior de consilier local. Nici pe cei de la PSD care nu au calcat in ultimii 4 ani prin zona, nici pe cei de la PNL care se bat in afise cu pumnul in piept ca sunt de bun simt… Lipsit de bun simt a fost si consilierul PSD, Stefan Dumitrache, care sta in zona, director de muzeu, consilier local PSD care si-a angajat nevasta-n primărie si aspirator de bani publici. Acesta a raspuns la telefon dar a inceput sa jigneasca prin diverse afirmatii oamenii disperati ca nu au apa…. Pe strada Valea Sasului locuieste si soacra primarului Panturescu care, la vederea camerelor de filmat, a luat-o la fugă.

Fara alte comentarii, iata un scurt reportaj video de la fata locului cu precizarea ca, duminica, de la ora 20 , la SUPER TV, in toate retelele de cablui, veti putea urmari reportajul complet si alte detalii despre bataia de joc a cetatenilor luati drept sclavi in ditamai orasul regal.

Publicitate
REVOLTĂ LA CURTEA DE ARGEȘ DIN CAUZA APEI – "MURIM DE SETE SI NESPĂLAȚI DIN CAUZA PRIMĂRIEI PSD" – ZECI DE OAMENI AMENINȚĂ CĂ BLOCHEAZA STRADA VALEA SASULUI

REVOLTĂ LA CURTEA DE ARGEȘ DIN CAUZA APEI – "MURIM DE SETE SI NESPĂLAȚI DIN CAUZA PRIMĂRIEI PSD" – ZECI DE OAMENI AMENINȚĂ CĂ BLOCHEAZA STRADA VALEA SASULUI

Publicată de Profit 24 TV pe Sâmbătă, 15 august 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Accident în Curtea de Argeș – S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA

Avatar

Publicat

in

De

Un accident rutier a avut loc, in urma cu putin timp, pe raza orasului Curtea de Arges. Un autoturism s-a răsturnat efectiv pe o strada din orasul regal . In autoturism se aflau 2 persoane care s-au evacuat. Una dintre acestea acuza dureri la unul dintre membrele superioare, a fost preluată de către pompieri și este transportată la spital. La fata locului a rămas un echipaj de pompieri pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Revenim cu detalii…

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend