Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Reabilitarea Colegiului Brătianu din Piteşti este în continuare blocată

Publicat

in

Contractul de reabilitare a celui mai important colegiu din Piteşti a fost reziliat încă din octombrie anul trecut şi până în prezent nimeni nu găsit o soluţie pentru reînceperea lucrărilor. Unele săli de curs sunt transformate, de constructorul care s-a dovedit a fi insolvabil, în şantier şi nu există nicio şansă să devină funcţionale până la începerea noului an şcolar.

Viceprimarul Piteştiului, Laurenţiu Zidaru, spune că Primaria nu are nicio atribuţiune întrucât beneficiarul lucrării este Colegiul Brătianu şi el trebuie să deruleze contractul de reabilitare. Cu alte cuvinte, cea mai importantă unitate de învăţământ din Piteşti se pierde în birocraţia intituţiilor care se uită una la alta şi amandouă la constructorul care, potrivit lui Zidaru, a sublicitat lucrarea şi nu a mai putut- o continua.

Pentru a alege un nou constructor a fost nevoie de o firmă de consultanţă întrucât profesorii de la Brătianu nu au cunostiinţele necesare evaluării noilor oferte. Cert este că valoarea proiectului s-a dublat. Proiectatul susţine ca un astfel de proiect ajunge la 11 milioane de lei şi nu 5 milioane cat licitase firma care a fost scoasă din joc prin rezilierea contractului.

Deocamdată nimeni nu ştie care va fi soarta Colegiului Brătianu, şcoală care ani la rândul a făcut din Piteşti un adevarat incubator de inteligenţă .

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimă oră! Cinci membri ai Guvernului au fost amendați! Anunțul făcut de Poliția Capitalei

Publicat

in

De

Poliția Capitalei anunță, în cadrul unui comunicat de presă, că cinci membri ai Guvernului au fost amendați azi.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat, astăzi, sancțiuni contravenționale pentru cinci membri ai Executivului.

Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis.

Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară.

A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător.

Ludovic Orban și Bogdan Aurescu au primit câte 3.000 de lei, pentru că au fumat și nu au purtat masca.

Virgil Popescu și Lucian Bode au fost amendați cu câte 2.500 de lei, iar Raluca Turcan, cu 1.000 de lei.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut un nume nou din PNL! Cine ar fi personajul care nu apare în fotografie și l-ar fi pozat pe ascuns pe Ludovic Orban și echipa sa

Publicat

in

De

Chiar dacă premierul Ludovic Orban a declarat că suspectează că persoana care a servit l-ar fi fotografiat pe ascuns, iată că apare un nou nume din PNL vehiculat ca fiind autorul fotografiei anului.

Surse din interiorul Partidului Național Liberal au dezvăluit că cel suspectat că ar fi făcut fotografia în care apare premierul Ludovic Orban, alături de câţiva miniştri, în biroul de la Palatul Victoria, este deputatul Ben Oni Ardelean, informează Libertatea.

Conform sursei citate, deputatul Ben Oni Ardelean s-ar fi aflat, alături de cei prinşi în fotografie, la petrecerea organizată în cinstea premierului Ludovic Orban, luni, pe 25 mai, când a împlinit 57 de ani.

În birou se aflau vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

În partea cealaltă a camerei se aflau, potrivit surselor din PNL, deputatul Ben Oni Ardelean, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Premierul Ludovic Orban a confirmat, de altfel, în declaraţia dată Libertatea, că în încăpere se mai aflau trei persoane, pe lângă protagoniştii imaginii apărute în spaţiul public.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend