Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Răzvan Mitroi spune că ambasadorii Euro-2020 Szabo, Belodedici şi Munteanu vor fi invitaţi la tribuna oficială la meciul Ucraina – Macedonia de Nord

Publicat

in

Managerul de comunicare al FRF, Răzvan Mitroi, a declarat că ambasadorii Euro-2020 Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici şi Dorinel Munteanu vor fi invitaţi la tribuna oficială la meciul Ucraina – Macedonia de Nord, după ce nu au avut loc în acel sector la prima partidă organizată de România la un turneu final al CE, Austria – Macedonia de Nord, potrivit news.ro.

Întrebat într-un interviu acordat sport.ro dacă FRF nu poate achizţiona bilete la meciurile de la Euro-2020 la tribuna oficială, Mitroi a răspuns: “Ba da, dar doar după ce s-a definitivat lista oficialităţilor, pentru că sunt în acelaşi spaţiu. Aflăm disponibilităţile cu o zi înainte, poate mai puţin.

Noi, cei de la Structură de Organizare, am vrut să facem acest lucru pentru ambasadorii EURO 2020, Dorinel Munteanu, Gabriela Szabo şi Miodrag Belodedici. Nu au fost locuri la primul meci, dar vor fi prezenţi acum, la meciul Ucraina – Macedonia de Nord.

Citește și: Contra-informațiile militare MOBILIZATE în cazul ASASINATULUI din Vest

Cei trei vor avea statut oficial, în tribună oficială. (n.r. – despre jucătorii Generaţiei de Aur) Ar fi absurd să se aştepte la fiecare meci renunţări de locuri la tribună oficială pentru a plasă 60 de fotbalişti în postura de VIP. Nu e realist acest plan. În plus, va spun că personalităţi ale fotbalului, care sunt membri ai Comisiei Tehnice a FRF, au locuri tot acolo, vizavi de tribună oficială.

Şi vorbim aici de domnii Geolgau, Camataru, Ticleanu, Titi Dumitriu, Ionel Augustin şi alţii. Ei nu ar trebui avuţi în vedere pentru locuri VIP? Şi totuşi, au bilete alături de Gică Popescu şi Gică Hagi”.

Oficialul FRF a explicat cum a acordat UEFA locurile de la tribuna oficială a Arenei Naţionale la meciul Austria – Macedonia de Nord.

(…)  În momentul actual nu vorbesc de la FRF, ci din cadrul Structurii de Organizare. Este un protocol bine stabilit de UEFA, cine stă la VIP şi cine nu.

Aş spune întâi de toate că vorbim de o tribună oficială, nu de un regim VIP ca la meciurile obişnuite. Fiind vorba de tribuna oficială, sunt invitaţi oameni cu diferite demnităţi în stat, în administraţie.

UEFA doreşte să folosească aceste evenimente internaţionale pentru acţiuni de , în beneficiul fotbalului. În tribună oficială veţi vedea şi veţi fi văzut deja şi unele dintre persoanele cu funcţii de decizie care au contribuit la organizarea EURO. Vasile Dâncu, pentru că prevăd că o să mă întrebaţi de el, a fost cel care a construit dosarul de candidatură al României, înainte de administraţia Burleanu.

Mai sunt apoi demnitarii cu precădere în stat care sunt invitaţi la tribună oficială: preşedintele ţării, premierul, cei doi preşedinţi de Camere. Pentru că trebuie să vorbim de o a treia categorie de persoane care au locuri acolo: delegaţiile oficiale ale ţărilor participante, care joacă în meciul respectiv.

Iar, odată cu aceste delegaţii, vin şi omologii români, în cadrul unor cutume diplomatice de gazdă. Domnul Aurescu a fost cu omologul dânsului din Macedonia de Nord, va mai veni cu omologul din Ucraina. La fel şi în zonaă Internelor şi a altor instituţii.

Nu am acces la mecanismul intern al deciziilor de invitare. Eu va spun care sunt principiile pentru ocuparea tribunei oficiale”, a afirmat el

Întrebat dacă jucătorii Generaţiei de Aur nu şi-ar fi găsit şi ei locul acolo, Mitroi a spus: “Văzând că nu se înscriu în protocolul UEFA al tribunei oficiale, FRF a preluat iniţiativa şi a făcut acele invitaţii pentru 60 de foste glorii. Unde? În cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afară tribunei oficiale. FRF a şi precizat, UEFA are alte criterii de împărţire a tribunelor.

Categoria I este zonă cu vedere centrală, de pe ambele părţi ale stadionului, de la inelul 1 până la inelul 3. Cu acelaşi preţ, 125 de euro. FRF a cumpărat aceste bilete pentru a onora fostele mari glorii ale fotbalului românesc, din toate generaţiile de renume.”

Foştii internaţionali Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Dorinel Munteanu au stat la tribuna a II-a la meciul Austria-Macedonia de Nord, în timp ce la VIP au stat politicieni şi oficiali FRF. Federaţia susţine că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii.

Potrivit gsp.ro, la VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

Conform unui răspuns transmis gsp.ro de către FRF, întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii. “Federaţia Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, şi a primit bilete de categoria I.

Preţul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziţie la meciurile organizate de UEFA.  În privinţa locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deţinut locuri în acest sector.

UEFA a avut invitaţi proprii, străini şi români, printre care conducerea FRF (preşedinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) şi managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la Bucureşti”, a arătat FRF.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

România vinde vaccinurile anti-Covid – Sute de mii de doze vor ajunge în Irlanda, anunțul a fost făcut de presa de acolo

Publicat

in

De

Presa din Irlanda anunţă că ţara ar fi cumpărat cel puţin 700.000 de doze de vaccin de la România. Vaccinurile ar urma să fie livrate luna aceasta, notează mediafax.

Premierul irlandez Micheál Martin a spus că vaccinurile reprezintă un impuls pentru programul naţional de vaccinare şi că vor fi utilizate pentru a satisface cererea mare.

„O veste fantastică şi un impuls binevenit pentru campania noastră, care continuă să aibă un sprijin imens”, a descris acordul premierul irlandez Micheál Martin.

Un purtător de cuvânt al premierului a precizat pentru televiziunea locală rte.ie că cele 700.000 de vaccinuri fac parte dintr-un acord încheiat cu România luna trecută pentru 1 milion de doze în urma unor discuţii între premierul irlandez Micheál Martin şi preşedintele român Klaus Iohannis.

Ministrul Sănătăţii din Irlanda, Stephen Donnelly, a declarat că vaccinurile vor fi livrate pe parcursul acestei luni şi „vor permite extinderea programului de vaccinare”.

Dozele ar urma să fie primite direct de la Pfizer reprezentând o redistribuire a livrărilor care fuseseră comandate iniţial de România.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

FCSB a anunţat oficial rezilierea contractului cu atacantul ceh Zdenek Ondrasek

Publicat

in

De

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, rezilierea contractului cu Zdenek Ondrasek, atacant ceh transferat la gruparea condusă de Gigi Becali în urmă cu 37 de zile.

“FCSB anunţă oficial rezilierea contractului cu Zdenek Ondrasek. Atacantul ceh a semnat încetarea contractului şi a fost prezent miercuri la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărţit de colegi şi de membrii staff-ului. Clubul nostru îi urează lui Zdenek mult succes în carieră”, se arată pe site-ul citat.
Zdenek Ondrasek, care semnase contractul la 28 iunie, a evoluat pentru FCSB în doar 3 partide, 2 în Liga I (45 de minute cu FC Botoşani şi 21 de minute cu U Craiova), şi 1 în Conference League (46 de minute cu Şahtior Karaganda).

După partida Şahtior Karaganda – FCSB, scor 5-3 la loviturile de departajare în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Conference League, patronul Gigi Becali a anunţat că va renunţa la serviciile atacantului Zdenek Ondrasek, fundaşului Stipe Vucur şi portarului Andrei Vlad.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend