Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Răzvan Cuc SE REVOLTĂ și anunță că NU VA SEMNA moțiunea AUR-USRPLUS : Bolnavi de orgoliu. Dezgustător!

Publicat

in

Gestul politicienilor din USR PLUS de a-i aplauda pe miniştrii demisionari arată că progresiştii nu au avut niciodată pe agendă nevoile şi problemele românilor, a declarat, marţi, fostul ministru al Transporturilor, social-democratul Răzvan Cuc.

El a arătat că va vota oricând o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, dar nu va semna niciodată vreun document ”alături de nişte politicieni închipuiţi, care îşi imaginează că România începe şi se termină cu ei”.

Citește și: Ce se întâmplă legal cu Guvernul după demisia miniștrilor USR PLUS. Explicațiile fostului președinte CCR Augustin Zegrean

“Pozând în fete mari şi imaculate, dar şi în mari profesionişti, Barna şi colegii lui au participat direct la falimentul spre care se îndreaptă România de când ‘guvernul meu’ s-a instalat în fotolii. Nu au făcut nimic, nu au produs nimic, nu au dus niciun proiect până la capăt. PNRR este cea mai evidentă dovadă în acest sens. Din păcate pentru români, nu este singura. ‘După noi, potopul’ – au spus marile spirite progresiste lăsându-se aplaudate de supuşii lor mai ceva ca Nicolae Ceauşescu. Ei, cei care pozau în cinstiţi, nu au avut o problemă cu dosarul american al premierului. Nimeni nu a scos ranga, cum a făcut Drulă la metrou”, a scris, pe Facebook, Răzvan Cuc, scrie Agerpres.

Senatorul PSD Neamţ a adăugat că iniţiativa “Fără penali în funcţii publice” a fost o sintagmă bună doar pentru propagandă.

Totodată, Răzvan Cuc a dezavuat parteneriatul dintre USR PLUS şi AUR, pentru depunerea moţiunii de cenzură.

“Abia când unul dintre miniştrii lor imberbi a fost trimis la plimbare s-au umflat muşchii useriştilor. Au lăsat trotinetele şi s-au aliat cu un partid despre care au spus mereu că îl detestă. Bolnavi de orgoliu, şi-au călcat în picioare principiile cu care s-au lăudat mereu. Dezgustător”, a mai spus Răzvan Cuc.

Fostul ministru al Transporturilor a reiterat faptul că PSD nu se va implica în disputa dintre PNL şi USR PLUS.

“Nici eu, nici colegii mei nu putem participa la această cinică bătălie pentru putere dintre doi parteneri ai unui guvern care conduce ţara doar pentru că aşa a vrut preşedintele Iohannis. Noi am pregătit o moţiune de cenzură, dar ‘oamenii noi în politică’ au ignorat-o. Iar când interesele lor nu au mai putut fi satisfăcute, caută să ne facă părtaşi la un gest de o murdărie rară. Da, voi vota oricând o moţiune de cenzură împotriva acestui guvern care duce ţara către faliment. Dar nu voi semna niciodată vreun document alături de nişte politicieni închipuiţi care îşi imaginează că România începe şi se termină cu ei”, a subliniat senatorul PSD Neamţ.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Netflix face curățenie și concediază un angajat pentru că a vorbit prea mult

Publicat

in

De

Netflix a concediat un angajat pentru că a dezvăluit “informaţii comerciale sensibile” despre spectacolul special al umoristului Dave Chappelle în afara companiei, potrivit unei informaţii a Bloomberg, ceea ce încalcă politica platformei de streaming.

Datele includ sume referitoare la stand-ul-ul special “The Closer” al lui Dave Chappelle, care a stârnit controverse atât în interior, cât şi în afara Netflix, în legătură cu materialul considerat transfobic al actorului.

“Am concediat un angajat pentru că a împărtăşit informaţii confidenţiale şi sensibile din punct de vedere comercial în afara companiei”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix pentru Variety. “Înţelegem că acest angajat ar putea fi motivat de dezamăgire şi rănit de Netflix, dar menţinerea unei culturi a încrederii şi a transparenţei este esenţială pentru compania noastră”.

Conform raportului Bloomberg, Netflix a plătit 24,1 milioane de dolari pentru “The Closer” şi 23,6 milioane de dolari pentru spectacolul “Sticks & Stones” al lui Chappelle din 2019. O sumă mult mai mare decât a plătit pentru specialul „Inside” al lui Bo Burnham (3,9 milioane de dolari) şi chiar mai mult decât pentru “Squid Game” (21,4 milioane de dolari), care este până în prezent cel mai vizionat titlu original al companiei de la lansare.

Netflix a estimat o “valoare de impact” pentru “Sticks & Stones” de 19,4 milioane de dolari, conform documentelor citate de Bloomberg.

În spectacolul său “The Closer”, umoristul afirmă că “genul este un fapt”, şi critică lucrurile pe care el le consideră prea sensibile în cadrul comunităţii trans. Monologul a fost condamnat de mai multe asociaţii care apără drepturile LGBTQ.În glumele sale despre comunitatea LGBTQ, Chappelle a folosit termeni precum “the alphabet people”, “gross” şi “confusing”, printre altele, fiind interpretat greşit de progresişti furioşi, potrivit vo

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Un cabinet de avocatură nu va mai reprezenta Universitatea din Hong Kong din cauza unei sculpturi

Publicat

in

De

Cabinetul de avocatură internaţional Mayer Brown nu va mai reprezenta Universitatea din Hong Kong care cere retragerea din campus a unei sculpturi ce comemorează manifestanţii ucişi în timpul represiunii din Piaţa Tiananmen din China în 1989, potrivit unui comunciat al cabinetului, citat de The Washington Post.

Mayer Brown a fost mult timp criticat în ultimele zile în Statele Unite, fiindu-i aduse reproşuri că ajută autorităţile locale să oprească disidenţa în centrul fiananciar.

Statuia “Pillar of Shame” din cupru, de 8 metri înălţime, a sculptorului danez Jens Galshiot, reprezintă 50 de chipuri înspăimântate şi trupuri torturate unele peste altele şi este expusă din 1997 în campusul HKU, cea mai veche universitate din Hong Kong.

“Pe viitor, Mayer Brown nu-l va mai reprezenta pe clientul vechi în acest caz. Nu avem alt comentariu de adăugat”, a transmis cabinetul într-un comunicat, vineri, potrivit cotidianului The Washingtn Post.

Cabinetul, înfiinţat la Chicago, a lucrat pe chestiuni de drepturi civice în Statele Unite dar s-a trezit în mijlocul criticilor din partea asociaţiilor care apără drepturile omului şi a parlamentarilor americani pentru că a acceptat să ajute HKU în acest caz.

“Este încă şi mai rău că multe cabinete americane se pun în slujba Partidului Comunist pentru a şterge memoria tinerilor şi studenţi chinezi curajoşi care şi-au dat viaţa pentru libertate în Piaţa Tiananmen”, a declarat senatorul republican Lindsey Graham în newsletter-ul “Common Sense” de pe platforma Substack.

Senatorul republican Ted Cruz a condamnat şi el Mayer Brown, estimând că “ar trebui să le fie ruşine cabinetelor de avocatură americane să fie implicate” în această cerere de retragere a statuii.

Controversa a fost declanşată de o scrisoare a Mayer Brown în numele HKU către Alianţa din Hong Kong, o organizaţie care a votat dizolvarea sa la sfârşitul lui septembrie şi care organizează de trei decenii la Hong Kong priveghiul în memoria victimelor din Piaţa Tiananmen, ca ea să retragă sculptura înainte de miercuri, săptămâna aceasta.

Această întârziere a expirat şi opera este tot la locul ei. Galshiot a precizat pentru AFP că a angajat un avocat in Hong Kong şi cere Universităţii să organizeze o reuniune cu privire la viitorul statuii, informează news.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend