Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Răzvan Cuc: ‘PSD garantează fonduri europene pentru dezvoltarea regională a României’

Avatar

Publicat

in

PSD garantează fonduri europene pentru dezvoltarea regională a României iar majoritatea oraşelor şi satelor vor fi modernizate cu fonduri de la Uniunea Europeană, a declarat, miercuri, deputatul PSD Răzvan Cuc, potrivit Agerpres.

“Ţara are nevoie de măsuri clare şi eficiente ca să se modernizeze şi să nu mai existe diferenţe atât de mari între sate şi oraşe, din punct de vedere al nivelului de trai. Este unul dintre obiectivele PSD, care după votul din 6 decembrie va reveni la guvernare. Nu este normal ca în 2020 comunităţile rurale să nu fie racordate la sistemul de apă, canalizare şi gaz. PSD a gândit o strategie pentru dezvoltarea regională a României astfel încât fondurile europene să fie principala sursă de finanţare. Autorităţile locale trebuie să fie motorul absorbţiei fondurilor europene! Se va face o clasificare a proiectelor de investiţii, în funcţie de complexitatea locală, regională, şi naţională. Cu bani de la bugetul de stat se vor finanţa doar proiectele care nu vor fi subvenţionate de către Uniunea Europeană. România va avea la dispoziţie pentru dezvoltarea locală 33 de miliarde de euro, pentru următorii 4 ani”, a declarat Răzvan Cuc.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

Fostul ministru al Transporturilor a adăugat că PSD va simplifica procedurile pentru accesarea fondurilor europene şi va înfiinţa Registrul Naţional al Investiţiilor Publice, unde în orice moment oamenii vor putea vedea care proiecte sunt în derulare şi în ce stadiu de implementare sunt.

Parlamentarul social-democrat a subliniat că toate satele şi oraşele din România trebuie să se alinieze modelului european, iar autorităţile locale trebuie sprijinite ca să absoarbă cât mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea unităţilor administrativ-teritoriale pe care le coordonează.

Conform strategiei PSD, trebuie asfaltate toate uliţele la sate iar nivelul de trai al oamenilor să crească de la un an la altul.

“Nu ne putem complace în situaţia actuală! Sunt foarte multe sate care nu au încă utilităţi şi nu au drumurile, uliţele asfaltate. Cât PSD a fost la guvernare, s-a preocupat ca infrastructura rutieră să fie modernizată în toate judeţele ţării şi au fost înfiinţate programe naţionale pentru dezvoltarea zonelor rurale. De pe 6 decembrie putem să continuăm aceste proiecte şi să începem altele noi, care să readucă ţara în linia celor dintâi din Uniunea Europeană! Avem nevoie de votul cetăţenilor ca să putem dezvolta România! Pe 6 decembrie, fiecare dintre alegători va decide cum e mai bine pentru ţară! Iar PSD, prin programele pe care le are pregătite, garantează pentru modernizare”, a conchis deputatul PSD Neamţ.

Răzvan Cuc deschide lista PSD Neamţ pentru Senat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Codrin Ștefănescu, după dezvăluirile fostului premier: ‘Au vândut-o pe Dăncilă și guvernarea PSD aceiași care l-au vândut și pe Liviu Dragnea!’

Avatar

Publicat

in

De

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook unde remarcă faptul că după dezvăluirile făcute de Dăncilă s-a așternut tăcerea în partid.

”Viorica Dancila a acuzat actuala conducere PSD de trādare. Am așteptat pânā acum sā vād vreo reacție din partid. Niciuna! Parcā toți ați înghețat de fricā, dragi colegi! Parcā v-a dispārut și ultima fărâmā de curaj, ultima picāturā de loialitate! Toți știți cā lucrurile sunt mai grave decât acuzațiile Vioricāi! Se vede blatul, se vād tresele unora prin cāmașā, se vede penibilul in care a ajuns PSD! Nici o reacție la toate nenorocirile pe care le fac reziștii, nici un pic de solidaritate cu cei din stradā, nici un strigāt de protest mācar! Partidul a fost vândut cu totul și toatā lumea știe asta! Au vândut-o pe Dancilā și guvernarea PSD aceiași care l-au vândut și pe Liviu Dragnea! Personaje toxice lipsite de carismā și mesaj public, specializați insā in gudureli pe lângā liderii momentului. Pe care i-au trādat fārā nici un pic de milā! Ca sā ajungā șefii voștri și groparii ideilor de patriotism și românism! Adicā ceea ce au cerut oamenii care ne-au votat! Fiți demni și vorbiți public despre toate astea, dragi colegi! Fiți bārbați, nu speriați de bau-bau-ul din pādure!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Radu Tudor, în doliu: ‘Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic’

Avatar

Publicat

in

De

Jurnalistul Radu Tudor este în doliu, după ce o persoană din familie, medic de profesie, o decedat răpusă de coronavirus. Este vorba despre o mătuşă a ziaristului.

“Când pleacă cineva apropiat, ești tulburat, nu-ți găsești cuvintele, te intrebi de ce… Mătușa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios și determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie.

Un suflet bun, un spirit creștin în esență. Le mulțumesc medicilor din București și Târgoviște care au încercat să o salveze. Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic.

Vladimir Putin își ‘cimentează’ apropiații pe scaune: Președintele rus vrea să elimine vârsta de pensionare pentru funcționarii publici

Se vor intâlni în cer toti cei trecuți la cele veșnice: cu sora ei și bunica mea, Cîtu Irina, cu părinții ei Elisabeta și Vasile Scurtu, cu frații Simion și Florin.

Rămân aici pe pământ să o pomenească și să regrete plecarea ei subită surorile Angela, Ecaterina, Maria, Manda și Niculina, alături de mulți verișori, nepoți, strănepoți, printre care mă număr și eu.

Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele Sale și să o odihnească!”, a scris jurnalistul Radu Tudor, vineri seara, pe pagina de Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend