Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Războiul dintre RedBull și Mercedes se reaprinde – Christian Horner și atacul asupra lui Toto Wolff

Publicat

in

Odată cu revenirea lui Lewis Hamilton în topul Formulei 1 (a obținut locul trei în MP Canada), războiul dintre RedBull și Mercedes pare să se fi reaprins. Christian Horner, șeful echipei austriece, l-a atacat pe Toto Wolff după cursa de la Montreal.

Max Verstappen (RedBull) vs Lewis Hamilton (Mercedes)Foto: Formula 1 / Twitter

Sănătatea piloților a fost pusă în centrul atenției la Marele Premiu al Canadei, echipele fiind sfătuite să pună siguranța înaintea performanței și să rezolve problema mașinilor care ricoșează dramatic la viteze mari.

Îngrijorarea a atins noi niveluri la sfârșitul săptămânii trecute, la Marele Premiu al Azerbaidjanului, când Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial, s-a chinuit să iasă din Mercedesul său la finalul unei curse solicitante.

FIA a intervenit joi cu o nouă directivă privind fenomenul de „porpoising”, dar echipa RedBull consideră fără sens deciziile luate de forul automobilistic.

Șeful RedBull îl atacă pe Toto Wolff, conducătorul Mercedes care susține schimbările FIA

Mercedes s-a poziționat la polul opus față de RedBull în ceea ce privește fenomenul de „porpoising”, fapt care l-a determinat pe Christian Horner să-l atace pe Toto Wolff, conform GPBlog.

„Toto Wolff vrea să schimbe regulile. Este ironic pentru că Mercedes nu a mai ricoșat atât cu monoposturile sale în Canada.

Au fost mai rapizi la Montreal și accept conceptul FIA, dar nu reglementările introduse de ei” – Christian Horner.

În replică, Toto Wolff și-a acuzat rivalii că sunt „patetici” și că „joacă jocuri politice lipsite de sinceritate”.

Max Verstappen (RedBull) a câștigat Marele Premiu al Canadei, a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Podiumul a fost completat de ibericul Carlos Sainz Jr. (Ferrari) și de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes).

Clasamentul constructorilor din Formula 1

1. RedBull Racing 304 puncte

2. Ferrari 228

3. Mercedes 188

4. McLaren 65

5. Alpine 61

6. Alfa Romeo 47

7. AlphaTauri 27

8. Aston Martin 16

9. Haas 15

10. Williams 3.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ambasadorul Rusiei în Germania a fost convocat la sediul Ministerului German de Externe din cauza referendumurilor

Publicat

in

De

Ambasadorul Rusiei în Germania, Serghei Neciaev, a fost convocat la sediul Ministerului German de Externe, a anunţat, duminică, Agenția DPA, citând Ministerul german de Externe, relatează Rador.

Potrivit informaţiilor agenției, Guvernul german a reacționat astfel la intrarea a patru noi regiuni ucrainene în componenţa Rusiei.

După cum se menționează în mesaj, ambasadorul este așteptat la Ministerul german de Externe „în cel mai scurt timp”. TASS nu deţine, deocamdată, comentarii din partea Ambasada Rusiei în Germania și a ministerului german.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Dezastrul total în Haiti. Pe fondul haosului total și sărăcia în care e scufundată țara a reapărut holera

Publicat

in

De

Autoritățile haitiene au confirmat un caz de holeră și analizează mai multe cazuri suspecte, a anunțat duminică Ministerul Sănătății, la doi ani după ce țara a ieșit dintr-un focar masiv de holeră care a fost pus pe seama unei forțe de menținere a păcii a ONU trimise în țara din Caraibe, potrivit Reuters preluat de Rador.

O nouă epidemie de holeră ar fi devastatoare pentru Haiti, unde activitatea economică s-a oprit din cauza unei blocade care a împiedicat distribuirea de combustibili impuse de bandele armate, ceea ce a dus la lipsuri critice care au determinat închiderea mai multor afaceri și spitale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend