Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Război total! Se cere ‘capul’ unui apropiat de-al lui Liviu Dragnea

Publicat

in

Este război în interiorul Partidului Social Democrat, după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Ostracizat din PSD Brașov, Sorin Susanu, șeful de Protecției Consumatorului Timiș, cere îndepăratea lui Marius Dunca, lider al filialei social-democrate de sub Tâmpa, după rezultatele de la alegerile europarlamentare.

„Este important sa nu uitam! Ceea ce eu spun de o perioada de timp se confirmă in aceasta perioada. Modul în care a fost condusă organizația PSD Brașov de domnul Marius Dunca este profund incorect, inadecvat vremurilor actuale si zonei geografice dar și extrem de dăunător Organizației. Dacă în urmă cu ceva timp Dunca spunea că PSD Brașov are un procent de peste 35% din voturile brasovenilor realitatea ultimului vot a arătat că doar aproximativ 14% din aceștia apreciază Organizația PSD Brașov. Chiar dacă de peste un an și jumătate atrag atenția că direcția in care se îndreaptă Organizația Județeană PSD Brașov este una greșită, ca nu este normal sa tratăm cu aroganță atât membri de partid cat mai ales brasovenii, ca nu ar trebui promovați oameni care nu sunt suficient de pregătiți, ca nu trebuie acceptate compromisuri doar pentru interese personale si ca este extrem de grav sa fie îndepărtați numeroși membrii valoroși doar pentru ca au păreri contrare Președintelui Dunca, toti au considerat că am anumite animozități de natură personală cu acesta. Astăzi, mai ales datorită numeroaselor discuții din ultimile zile cu membrii de partid, am convingerea că nu se vor mai accepta pentru mult timp abuzurile domnului Dunca, deoarece majoritatea a înțeles că direcția in care a dus si duce Organizația PSD Brașov este una greșită. Totodată, multumesc sutelor de membrii care mi-au transmis susținerea lor in aceste zile”, scrie, pe Facebook, Sorin Susanu.

În momentul în care mai mulți lideri PSD i-au solicitat, anul trecut, lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate, Marius Dunca a sărit în apărarea fostului lider PSD.

„Am citit scrisoarea colegilor. Principiile enunţate sunt normale, democratice, însă se aduc o serie de acuze bazate în mare parte pe presupuneri, continuând cu potenţiale soluţii care sunt în planul de guvernare. Ei acuză în scrisoare şi faptul că PSD a scăzut în sondaje. Eu spun că, la Braşov, PSD a ajuns la 35% faţă de 25% în urmă cu doi ani. Le propun tuturor colegilor să ne concentrăm şi să tratăm cu maximă seriozitate guvernarea şi situaţia politică internă, să ne preocupăm de consolidarea internă a partidului, fără a mai alimenta conflicte care urmăresc doar acapararea puterii de către un grup restrâns”, a spus, la acea vreme, Marius Dunca.

Vezi și

Vești proaste! Cu cât ar putea scădea salariile unei categorii de angajați

Vești pentru români! Se dau bani – Cine sunt beneficiarii

Vești proaste! De la 1 iulie se scumpesc facturile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi: E mai mare pericolul în autobuz decât în restaurant

Publicat

in

De

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi  a comentat deciziile guvernului, care în continuare nu dau voie celor din industria HoReCa să deschidă restaurantele, în ciuda faptului că majoritatea restului afacerilor s-au deschis deja.

„Eu am facut o postare succinta pentru ca mai multe publicatii m-au intrebat care sunt pierderile. Eu am pierderi de 5 milioane de euro pe retea, turismul in Suceva a crapat si nu inteleg de ce noi din industria Horeca suntem cel mai mare pericol.

E mai mare pericolul in autobuz decat in restaurant. Eu am investit 500 de mii de euro din 15 mai, dar i-am investit degeaba, ca nu ni  s-a spus nimic.

Nu am nici o explicatie rationala, pentru ca am restaurantele in zonele de food court si nu am posibilitatea sa deschid terase.

Angajatilor mei le-am spus din 15 mai ca mai dureaza putin si oamenii ma intreaba cand pot veni la munca si nu stiu ce sa le zic, pentru ca oamenii vor sa vina la munca.

Nu inteleg de ce suntem discriminati si, repet, in conditiile in care ne-am proteja foarte strict”, a spus Ştefan Mandachi la România TV.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu: Astăzi, jumătate din PSD ar fi trebuit să fie la pușcărie

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu consideră că jumătate din PSD ar fi trebuit să fie la pușcărie pentru declarațiile privind pandemia de coronavirus.

”Eu am spus și o repet: declarațiile iresponsabile ale celor din PSD, faptul că au bagatelizat virusul, că au îndemnat la nesupunere, că nu au dorit prelungirea stării de urgență, ei dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, astăzi jumătate din PSD era la pușcărie!”, a spus Florin Cîțu, la Realitatea Plus.

Vezi și:Scandal de proporții! Zeci de mii de cadre medicale încasează bani stând degeaba, iar pacienții mor în fața spitalelor

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

Consilier din Guvernul Orban, implicat în afacerea abatoarelor germane. Influențele puterii politice în exportul de forță de muncă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend