Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Război total între Dacian Cioloș și ministrul Transporturilor. Răzvan Cuc: Nu primesc lecții de la un oportunist

Publicat

in

Dacian Cioloș, președintele PLUS, intervine în războiul dintre ministrul Transporturilor Răzvan Cuc și constructorul spaniol al lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva. El susține că ministrul Cuc duce „o adevărată campanie de imagine”, ironizându-i pe „străinii cei răi” și dacă ne bazăm numai pe declarațiile unui „ministru populist”, riscăm să ne trezim că spaniolii câștigă în instanță și noi rămânem și fără autostradă, și cu banii luați.

Citește și: Cioloș intervine în forță în războiul dintre Răzvan Cuc și constructorul spaniol al lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva! Ce avertisment lansează liderul PLUS

În replică, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, susține că nu primește lecții de patriotism de la unul care este mai îngrijorat de firmele străine decât de cele românești.

”VĂD O AGITAȚIE MARE DIN PARTEA CELOR DE LA USR ȘI PLUS, ÎN MEDIUL ON-LINE, CU PRIVIRE LA REZILIEREA CONTRACTULUI PENTRU LOTUL 3 AL AUTOSTRĂZII LUGOJ – DEVA
“După prezindențiabilul Barna a venit rândul “potentului” – scuze potențialului, prea-sigurului viitor Prim Ministru, Dacian CIOLOȘ, să-și dea cu părerea despre contractul lotului 3 al autostrăzii Lugoj – Deva”

În mediul on-line, unde se simte el cel mai bine, Dacian CIOLOȘ ne dă lecții despre relații internaționale, de parcă un contract comercial încheiat între două companii ar putea fi un subiect diplomatic. 
Celebrul “Prim Ministrul meu” se arată îngrijorat de soarta firmelor străine care vin și muncesc în România. Ar trebui să fie îngrijorat și să ne dea lecții despre firmele românești, să ne spună cât de greu le este să acceadă la proceduri de licitații și să nu concureze doar cu know-how-ul străin. 
Ce nu a înțeles, sau nu a vrut să înțeleagă, este că eu nu duc un război cu firmele străine, în detrimentul celor românești, ci sunt foarte atent la respectarea termenelor, a calității și siguranței pe care trebuie să le pună în practică orice firmă constructoare. 
Sunt multe firme străine, serioase, care își respectă angajamentele asumate.

“Prim Ministrul ZERO” adică zero proiecte lansate, zero proiecte rezolvate, ZERO la toate capitolele ne dă lecții de patriotism, dar nu românesc, și nu ne spune cum vroia să vândă capitalul românesc de la Portul Constanța sau Aeroportul Otopeni. Nu uită să ne spună nici cum el, ca un adevărat român-ales din România în Parlamentul Europen, va susține un alt comisar european și nu propunerea țării sale. Uită să ne spună cum toată viața lui a fost doar numit, nu ales de către cineva, în toate deminitățile pe care le-a avut. Singurul proces electiv a fost acum, la Parlamentul European, unde printr-un concurs de imprejurări sau cu ajutorul tabletelor a fost ales eurodeputat.

Să ne spună “Prim Ministrul meu sau Prim Ministrul Zero” cum a avut angajați ca și consilieri anumite persoane care aveau contracte cu CNAIR și de unde se înfruptau părinții acelor consilieri – chiar consilieri de stat ai aparatului Prim Ministrului Dacian CIOLOȘ.

Nu accept să-mi dea lecții de patriotism un om care a profitat mereu de conjuncturi favorabile și să se cocoațe în unele din cele mai înalte deminități ale statului meu, România, și nu în ale statului lui – altul decât al meu.”, scrie Răzvan Cuc.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

ALERTĂ – Donald Trump cataloghează drept ORGANIZAȚIE TERORISTĂ unii protestari din SUA. Ce înseamnă ANTIFA

Publicat

in

De

Președintele SUA, Donald Trump, anunță că organizația ANTIFA, o parte a celor care protestează în aceste zile în SUA, vor fi considerați organizația teroristă. ”Guvernul Statelor Unite ale Americii vor desemna ANTIFA drept organizație teroristă”, a anunțat președintele Donald Trump pe Twitter.

Citește și: Se pregătește USL 2. Marele PLAN al Opoziției unite

Cei de la ANTIFA sunt protestatarii îmbrăcați în negru, care salută cu pumnul ridicat în aer. Ei sunt acuzați că au produs stricăciuni majore, incendii și violențe.

„Acest violențe sunt conduse de Antifa”, a declarat duminică consilierul pentru securitate națională, Robert O’Brien la CNN. „Au făcut-o la Seattle. Au făcut-o în Portland. Au făcut-o la Berkeley. Aceasta este o organizație distructivă a radicalilor – nici măcar nu știu dacă vrem să-i numim de stânga. Oricare ar fi, ei sunt „militanți care intră și ard orașele noastre și vom ajunge la conducerea ei. „

ANTIFA este o organizație internaționalistă care își are rădăcinile într-o ideologie nihilistă, teroristă și, desigur, o ideologie criminală. În ANTIFA, deși numele definește această organizație ca fiind anti-fascistă, întâlnim atât germenii violenței fasciste, cât și germenii violenței comuniste, unite într-un singur scop: distrugerea oricărei entități statale, ordini constituționale și distrugerea ordinii sociale.

ANTIFA reprezintă astăzi ceea ce acum mai bine de 100 de ani nihiliștii ruși sau cei germani reprezentau pentru libertatea constituțională, democrația socială și disciplina statală construită în lumea post westphaliană.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

LPF şi AFAN au elaborat un set de măsuri pentru cluburile din Liga 1 şi îşi propun să acţioneze împreună la îmbunătăţirea cadrului legislativ

Publicat

in

De

LPF şi AFAN au elaborat împreună un set de măsuri destinate cluburilor Ligii 1, recomandări pe care acestea urmează să le aibă în vedere la întocmirea procedurii interne de reluare a antrenamentelor în situaţia renunţării la cantonamentele în regim închis, se arată pe site-ul lpf.ro, potrivit news.ro.

“Ţinând cont de prevederile Ordinului comun numărul 601/971/2020, al Ministerului Sănătăţii, precum şi al Ministerul Tineretului şi Sporturilor, LPF şi AFAN au elaborat acest document pentru a ajuta cluburile pe perioada antrenamentelor colective, punând accent pe ideea de responsabilitate şi asumare personală a fiecărui participant la joc, pentru a putea duce la bun sfârşit competiţia.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: ‘Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior

Astfel, odată îndeplinite toate aceste lucruri, LPF şi AFAN au convenit, pe cale de consecinţă, că şi încasarea tuturor sumelor de bani din drepturile TV ar permite celor două foruri să se apropie şi mai mult de implementarea unor garanţii pentru plata remuneraţiilor jucătorilor, precum şi pentru realizarea unui sistem de control financiar adecvat”, menţionează Liga.

Documentul oferă cluburilor membre un set minim de recomandări ce urmează să fie integrate în procedura internă, cluburile fiind libere să adauge orice alte prevederi proprii, fără, însă, a deroga de la setul minim de recomandări ale LPF şi AFAN.

“Liga Profesionistă de Fotbal şi AFAN îşi propun să acţioneze împreună, ca parteneri de bună credinţă, la îmbunătăţirea cadrului legislativ national”, adaugă lpf.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend