Conecteaza-te cu noi

Campulung

Răsfăţ pe banul public la hoteluri de 4 stele pentru angajaţii primăriei Câmpulung 

Avatar

Publicat

in

Pe lângă salarii, sporuri, vouchere de vacanţă de 1.450 lei per salariat la stat, angajaţii primăriei municipiului Câmpulung se pot lăuda cu stive de diplome şi certificate obţinute în urma participării lor la congrese, cursuri de formare, cursuri de perfecţionare, cursuri de calificare, etc. Cursuri ce au avut şi au loc în locaţii diverse, precum Sinaia, Mamaia, Băile Felix, Sovata, Delta Dunării, Căciulata, ş.a.m.d. Locaţii unde participanţii la diversele cursuri, ce au ca principal scop perfecţionarea funcţionarilor publici, se pot răsfăţa în voie fiind cazaţi contra unor sume destul de piperate, posibil pe măsura serviciilor de care beneficiază la capitolele cazare şi masă. Fără a mai pune în calcul şi costul efectiv al cursului. S-a constatat că, actual, preţurile par a se fi mărit considerabil fată de anul trecut, dacă e să punem în calcul ultima achiziţie a primăriei Câmpulung pentru a-şi perfecţiona un angajat pe tema noului SEAP.

S-au marit salariile, s-au mărit si pretentiile la hoteluri !

Pentru participarea angajatului la un curs de o zi, desfăşurat la Consiliul Judeţean Argeş, primăria Câmpulung plăteşte nici mai mult nici mai puţin de 1.680 lei. Asta în comparatie cu anul trecut când, spre exemplu, la capitolul servicii de perfecţionare a personalului, participarea unui angajat de la primăria municipiului Câmpulung la cea de-a treia ediţie a Congresului Naţional al Administraţiei Publice din România, cu tema: „Aplicarea Strategiei Naţionale Anticorupţie 2016 — 2020″, 1n perioada 01 — 03 septembrie 2017, la Barajul Vidraru — Transfăgăraşan, Hotel Posada — Vidraru, a costat 2.300 lei. Exemple sunt foarte multe, cât să aibă parte de specializare majoritatea celor peste o sută de angajaţi din cadrul primăriei Cămpulung. Iar dacă luăm în calcul lista achiziţiilor publice făcute de primăria Câmpulung, pentru servicii de perfecţionare a personalului, putem spune că jumătate dintre angajaţi au putut beneficia de extrapregătire profesională.

Iata cateva exemple:
Curs Perfecţionare: Managementul impozitelor şi taxelor locale — Băile Felix, Hotel Hiperion — 20.08.2017 — 27.08.2017 — 800 lei taxă curs plus 2289 lei serviciile hoteliere pentru trei persoane.

Curs Perfecţionare: Managementul riscului 1n Administraţia Publică — Mamaia, Hotel Siret — 13.08.2017 — 20.08.2017 — 800 lei taxă curs plus 3185 lei hotel pentru trei persoane.

Curs Perfecţionare: Comunicarea 1n cadrul Administraţiei Publice — Sovata, Hotel Szeifert — 06.08.2017 — 13.08.2017 — 800 lei taxă curs plus 2415 lei serviciile de cazare pentru două persoane.

Curs Perfecţionare: Funcţia publică şi statutul funcţionarului public — Neptun, Hotel Q, 30.07.2017 — 06.08.2017 — 800 lei taxă curs plus 2387 lei cazare o persoană.

Curs Perfecţionare: Comunicarea 1n cadrul Administraţiei Publice — Mamaia, Hotel Siret 23.07.2017 — 30.07.2017 — 800 lei taxă participare curs plus 3185 lei servicii hoteliere pentru o persoană.

Curs Perfecţionare: Legea fiscala şi relaţia ei cu domnul contabil, Sinaia — Hotel Rina, 23.07.2017 — 30.07.2017 — 800 lei taxă de participare plus 2345 lei cazarea pentru o persoană.

Curs: „URBANISM, AMENAJAREA TERITORIULUI ŞI DEZVOLTARE DURAMLĂ”— o persoană — 798 lei taxă curs plus 2339,45 lei ca7area. Curs: „NOUTĂŢI ÎN ACHIZIŢII PUBLICE ŞI UTILIZAREA S.E.A.P.” — o persoană — 798,32 lei taxă de participare curs plus 2339,45 lei pentru cazare.

Curs: „COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE. METODE ŞI TEHNICI DE SUCCES” — o persoană — 798,32 lei taxă de participare curs plus 2339,45 lei cazare. Servicii de cazare pentru cursurile de formare profesională pe diverse teme: Servicii hoteliere de 3 stele — Hotel Termal, Băile Felix:
— perioada 18 — 25 iunie 2017 — 2900 lei o persoană
— perioada 23 — 30 iulie 2017 — 2750 lei o persoană

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Firmă din Lerești – Argeș prinsă livrând cherestea fără documente

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat împreună cu specialiștii Biroului Garda Forestieră Județeană Argeș din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, pentru combaterea sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Lerești.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea a livrat cantitatea de 23,14 mc de cherestea fără documente legale.
Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos în cauză, în valoare de peste 16.500 de lei, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Rucăr.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DE RÂSUL CURCILOR! Motivul pentru care pârtia de schi de la Măţău nu se deschide în weekend – S-AU FURAT PIESE DE LA RATRAC !!!

Avatar

Publicat

in

De

Pârtia de schi Chilii de la Măţău, de lângă Câmpulung Muscel, singura din Argeș care atrăgea turiştii pe timpul iernii, rămâne inchisă în acest weekend în care este zăpada suficienta pentru a fi deschisa spre bucuria multora. Desi de la jumatatea saptamanii se stia ca parta va fi disponibila in weekend, surpiza a venit astazi: administratorii au anuntat ca va fi inchisa pe tot parcursul wekkend-ului si, se pare, mult timp de aici inainte oricată zapada ar cadea din cer. Motivul este unul halucinant, de rasul curcilor. Cand tocmai se pregateau sa taseze zapada cu arhicunoscutul utilaj specializat, adminsitratorii au constatat ca ratrac-ul este nefunctional pentru că cineva a furat din piesele principale ale acestuia.

“Din pacate, partia nu va fi deschisa nici in acest weekend. Din ratracul cu care se nivela partia au fost furate mai multe parti esentiale care il faceau functional. Partia este extrem de periculoasa fara batatorirea zapezii de ratrac, iar siguranta dumneavoastra este pe primul loc. Nu ne putem asuma astfel de riscuri”, este anunțul făcut de adminitartorul Pârtia de schi Chilii de la Măţău.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend