Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Rareș Bogdan și Alina Gorghiu au făcut deplasarea degeaba: Ludovic Orban a obținut susținerea a încă unei organizații județene

Publicat

in

Organizaţia PNL Teleorman îl susţine pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului, o moţiune în acest sens fiind votată joi, la finalul conferinţei judeţene de alegeri.

Senatorul Eugen Pîrvulescu a câştigat un nou mandat de preşedinte al PNL Teleorman, la alegerile de joi.

Citește și: Ludovic Orban pregătește retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîțu – SURSE România TV

“Voi susţine competenţa întotdeauna în partid, tocmai de aceea astăzi va rezulta un Birou (Politic Judeţean, n.r.) care să poate să ducă mai departe o politică a PNL. Aveţi încredere că vom lua cea mai bună decizie, ca investiţiile din Teleorman să fie aduse de către PNL. Vă mulţumesc încă o dată, din suflet”, a spus Eugen Pîrvulescu, după anunţarea rezultatelor de la alegerile interne din filială.

La conferinţa de alegeri de la PNL Teleorman au fost prezenţi preşedintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, lideri ai partidului, printre care Alina Gorghiu, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Virgil Guran.

Citește și: Rareș Bogdan, despre retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîțu: Niciodată nu s-a mai întâmplat ca să fie două viziuni, iar asta e foarte grav pentru PNL .

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Ciocniri între poliţie şi protestatarii anti-lockdown în Australia – Aproape 270 de persoane au fost arestate

Publicat

in

De

Poliţia australiană a arestat 235 de persoane la Melbourne şi 32 la Sydney sâmbătă, în timpul unor proteste neautorizate anti-lockdown, mai mulţi poliţişti fiind răniţi în urma ciocnirilor, relatează Reuters potrivit Agerpres.

Poliţia din statul australian Victoria a precizat că cinci poliţişti au trebuit spitalizaţi, după ce au fost trântiţi la pământ şi călcaţi în picioare.
În jur de 700 de oameni au reuşit să se adune în diferite zone ale oraşului Melbourne, în contextul în care 2.000 de poliţişti au făcut ca centrul oraşului să fie inaccesibil, instalând baricade şi puncte de control. Transportul public şi aplicaţiile de ride sharing au fost suspendate în oraş.

La Sydney au fost desfăşuraţi poliţişti pe străzi pentru a preveni adunări mari ale protestatarilor.

Australia se luptă cu epidemia de coronavirus din varianta Delta de la jumătate lui iunie, atât Sydney, cât şi Melbourne şi Canberra confruntându-se cu măsuri stricte de lockdown de săptămâni. Sâmbătă au fost înregistrate 1.882 noi cazuri de coronavirus, majoritatea la Sydney.

Majoritatea restricţiilor din statele Victoria, New South Wales şi Canberra vor fi menţinute până când cel puţin 70% din cei de peste 16 ani sunt vaccinaţi, ceea ce plecând de la ritmul actual al vaccinărilor s-ar putea întâmpla la sfârşitul lui octombrie sau începutul lui noiembrie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Bode PUNE FRÂNĂ enturiasmului legat de congres: Vom da explicații PUBLICE

Publicat

in

De

Vicepreşedintele Partidului Naţional Lucian Bode afirmă că a cerut delegaţilor care vor participa la Congresul PNL din 25 septembrie să se testeze pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 înainte de a pleca spre Capitală.

„Eu am recomandat tuturor să facă acest test acasă, înainte de a pleca spre Bucureşti. Altfel, riscul de a face un test care să fie pozitiv, să compromiţi toată delegaţia la intrare în sală, este unu foarte mare”, a afirmat Lucian Bode sâmbătă, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, conform unor surse participante la şedinţă, scrie News.ro.

El a atras de asemenea atenţia asupra faptului că mare parte dintre cei două mii de delegaţi care vor participa la Consiliul Naţional al PNL convocat a doua zi după Congresul din 25 septembrie sunt şi delegaţi la Congres

„Dacă între ei sunt şi nevaccinaţi, testul antigen expiră duminică, poate duminică dimineaţa sau când îl fac. Mai mult, o să dăm explicaţii publice – şi astăzi am dat, şi în continuare – în ce condiţii legale desfăşurăm acest congres cu cinci mii de delegaţi, având în vedere incidenţa pe care o anticipăm pentru săptămâna viitoare în Bucureşti. Explicaţiile sunt foarte solide şi nu există nicio premisă de a nu putea organiza acest congres cu cinci mii de delegaţi”, a adăugat ministrul de Interne.

Bode a menţionat, în şedinţa care s-a desfăşurat cu uşile închise, că Secretariatul General al PNL a cerut Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi a primit răspuns din partea acestei instituţii un răspuns privind condiţiile în cate se poate desfăşura Congresul din 25 septembrie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend