Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Rareș Bogdan își mușcă limba: ‘Exclus! Nu se pune problema să rupem coaliția’ + Recunoaște că nu poate să taie pensiile speciale

Publicat

in

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat miercuri, la Digi24, că dacă social-democrații vor încerca în continuare să fie „șmecheri” și să atace miniștrii liberali, iar „guvernarea va bălti”, atunci la finalul anului PNL va căuta „altă formulă” de a alcătui un Guvern fără PSD. După numai 24 de ore, joi seara, Rareș Bogdan s-a sucit și a spus că este exclus ca actuala coaliție guvernamentală să se rupă și că toate declarațiile sale extrem de violente făceau referire la… trecut.

”Exclus! Nu se pune problema să rupem coaliția. Să fim maturi și calmi, chiar dacă ne despart o mulțime de lucruri, chiar dacă în ultimii 7 ani din cele două tabere radicalismul a ajuns la cote paroxistice. Cea mai gravă criză este cea a prețurilor la energie.

Eu am făcut referire la trecut. Trebuie să ne gândim strict la interesul național. Eu mi-aș dori ca coaliția să dureze 7 ani. La un an de zile trebuie să facem o evaluare, noi nu vom evalua miniștrii PSD, ci o va face premierul. Noi vom face evaluarea miniștrilor PNL.

Dacă ar fi după mine, mâine aș tăia pensiile speciale, dar nu pot.

România este într-o situație complicată, ne paște o post-criză energetică, una care se va duce în zona financiară sau alimentară.”, a spus Rareș Bogdan la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

WTA și cazul Shuai Peng – Decizia luată cu privire la turneele din China

Publicat

in

De

WTA a dat publicității luni calendarul complet al turneelor din 2022. Așa cum era anunțat inițial, nicio competiție feminină de tenis nu va fi organizată în China de forul condus de Steve Simon, ca urmare a cazului Shuai Peng.

Shuai PengFoto: CHINE NOUVELLE / Sipa Press / Profimedia

Forul de tenis feminin a decis în decembrie 2021 să suspende toate turneele sale în China ca urmare a temerilor că viața lui Shuai Peng ar fi fost pusă în pericol după ce l-a acuzat pe fostul vicepremier chinez Zhang Gaoli că a abuzat-o sexual.

Deși la finalul lunii aprilie Steve Simon declara că își dorește ca forul guvernat de el să organizeze turnee în China, WTA rămâne tare pe poziții și a scos complet țara asiatică din calendarul pentru 2022.

Vezi aici calendarul complet al turneeelor WTA din 2022.

Jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng a negat că a acuzat vreodată pe cineva de agresiune sexuală, adăugând că ea însăşi şi-a şters postarea de pe reţeaua de socializare Weibo, în noiembrie 2021.

Starea de bine a lui Peng, de trei ori participantă la Jocurile Olimpice, a devenit un motiv de îngrijorare la nivel mondial începând din noiembrie 2021, atunci când a spus pe reţelele de socializare că un fost vicepremier chinez, Zhang Gaoli, a agresat-o sexual, în trecut.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Miron Mitrea a izbucnit după scandalul de la Eurovision: ‘Sunt niște jocuri politice. E făcătură pe față’

Publicat

in

De

Consultantul politic Miron Mitrea spune că Eurovisionul e o făcătură și că în acest moment concursul nu mai este despre muzică.

„M-am uitat la Eurovision când eram mult mai tânăr până când mi-am dat seama că e un joc politic. Sunt niște jocuri politice. Faptul că în acest moment câștigă Ucraina e făcătură pe față. Concursul ăsta nu a fost niciodată despre muzică, sau nu în ultimii 30 de ani, a fost despre politică și despre găști de țări. Noi nu știm cum a votat publicul, noi știm votul arătat pe niște terminale.

Dacă e despre muzică, nu contează din ce țară vine. În acest concurs nu contează despre cum cânți. Faptul că i se scoate României dreptul să își prezinte votul arată că a fost făcătură pe față. Am văzut cum influențele politice mai ales cele neo progresiste au pus mâna pe acest tip de emisiune, Eurovision”, a explicat Miron Mitrea, conform realitatea.net

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend