Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Rareș Bogdan iese la rampă! Mesaj tranșant pentru ALDE și Pro România

Publicat

in

Rareș Bogdan iese la rampă! Mesaj important pentru ALDE și Pro România

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că liberalii se vor baza pe voturile ALDE și Pro România pentru a da jos Guvernul Dăncilă, dar cele două partide nu vor fi primite într-un viitor Guvern de uniune națională. Rareș Bogdan a explicat că PNL va aștepta, în schimb, sprijin în Parlament, ceea ce înseamnă că vor sta în voturile ALDE și Pro România pentru a-și trece proiectele de lege.

”Eu am spus clar că nu văd PNL stând la masa guvernamentală, într-un eventual cabinet, alături de cei din ALDE și din Pro România. Continui să cred acest lucru. (…) Stăm de vorbă cu ei pentru trântirea Guvernului, dar nu-i primim într-un eventual cabinet, la asta am făcut referire când am spus că PNL, eu nu vrem să stăm la masă cu domnul Tăriceanu și domnul Tudose într-un eventual cabinet”, a declarat europarlamentarul liberal, informează B1.

Întrebat cum vor guverna cei de la PNL în aceste condiții, Rareș Bogdan a răspuns: ”Vom guverna PNL și celelalte forțe de opoziție: PMP-ul domnului Băsescu și al domnului Tomac, USR-ul, care sper să-și asuma responsabilitatea unei guvernări, și sprijiniți din Parlament. Nu mai putem continua așa. Dacă o să rămânem în formula actuală sau gândim un guvern de uniune națională suntem pierduți”.

”Nu mă văd strând și niciun coleg de-al meu responsabil nu se vede stând umăr la umăr cu doamna Grațiela Gavrilescu sau cu domnul de la Energie, care până ieri erau la masa guvernării catastrofale a Vioricăi Dăncilă, a lui Liviu Dragnea, a lui Mihai Tudose și a lui Sorin Grindeanu.

Cum aș putea eu să încerc să mă gândesc că aș putea guverna cu cei care sunt responsabili de întreaga situație în care a ajuns România? Până mai ieri, domnul Tăriceanu era în vârful luptelor cu americanii, cu NATO, cu UE, cu investitorii străini, cu investitorii români…”, a mai spus Rareș Bogdan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Vreme rea și peste hotare. Cel puțin 70 de morți în urma ploilor torențiale din Japonia.

Publicat

in

Ploile torențiale care au loc în regiunea Kyushu din sud-vestul Japoniei au provocat până duminică cel puțin 70 de decese, în timp ce salvatorii continuă operațiunile de căutare a persoanelor date dispărute, potrivit celor declarate de agenția Xinhu.

Conform sursei citate, 63 dintre cele 70 de victime ale ploilor torențiale proveneau din prefectura Kumamoto, cea mai afectată zonă de această stare rea. Una dintre persoanele decedate nu prezintă semne vitale, iar decesul său încă nu a fost confirmat oficial. Alte treisprezece persoane sunt date dispărute în regiunea Kyushu.

Potrivit datelor declarate de autorități, 102 râuri din douăsprezece prefecturi s-au revărsat peste maluri și au fost înregistrate 302 de cazuri de pagube materiale în urma alunecărilor de teren în 27 de prefecturi.

Meteorologii din Japonia au avertizat cu privire la riscul de producere a altor alunecări de teren și viituri. Precipitațiile se vor intensifica începând de luni în vestul Japoniei.

Shinzo Abe, premierul japonez, a declarat că guvernul său va face tot posibilul pentru ca zonele devastate să își recapete frumusețea de dinainte.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nelu Tătaru lansează un avertisment pentru toți tinerii: Agresivitatea acestui virus este foarte mare, nu alege, ă s-a observat că tinerii pot face forme supraacute

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru lansează un avertisment pentru toți tinerii! Acesta îi sfătuiește să  nu ignore pericolul COVID-19.

„Și la noi a scăzut media de vârstă și avem și particularități fenotipice. Putem vedea decese la 30 – 35 de ani care nu aveau comorbidități și care fac reacție de inflamație cu deces. Într-adevăr, agresivitatea acestui virus este foarte mare, nu alege, iar în ultima perioadă s-a observat că tinerii pot face forme supraacute, mai ales în momentul inflamator, acea furtună de citochine care duce și la deces. Atunci avem și o scăderea mediei de vârstă. În general, noi suntem pe la 45 – 55 de ani, cam aici este media la noi”., a declarat Nelu Tătaru la Digi24.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend