Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Rareș Bogdan a dat lovitura! Concurența, la picioarele sale! Anunțul făcut de jurnalistul Realitatea TV

Avatar

Publicat

in

Rareș Bogdan a dat o adevărată lovitură concurenței! Anunțul a fost făcut chiar de realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, pe rețelele de socializare. Jurnalistul Realitatea TV a prezentat un grafic,

Articolul Rareș Bogdan a dat lovitura! Concurența, la picioarele sale! Anunțul făcut de jurnalistul Realitatea TV apare prima dată în Bugetul.ro.

Publicitate


Rareș Bogdan a dat lovitura! Concurența, la picioarele sale! Anunțul făcut de jurnalistul Realitatea TV

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Spania interzice fumatul în spații deschise, pentru că fumul poate transporta particulele Covid

Avatar

Publicat

in

De

Galicia devine prima regiune din Spania care aplică norme stricte pentru fumători în spaţiile publice. Avertismentele experţilor spun că fumul poate transporta particule cu COVID-19, potrivit Mediafax.

Fumătorii sunt vizaţi de autorităţile spaniole ca posibili vectori de transmitere a noului coronavirus.

Publicitate

Astfel, aceştia nu mai au voie să fumeze la terase şi nici pe străzile pe care sunt prea multe persoane şi nu se poate păstra distanţarea socială.

Anunţul a fost făcut de preşedintele guvernului regional din Galicia, Alberto Núñez Feijóo, iar măsura intră în vigoare în toate provinciile comunităţii autonome (La Coruña, Lugo, Pontevedra şi Ourense).

Experţii sanitari au lansat un avertisment cu privire la pericolele fumatului, încă din timpul pandemiei, când erau vizate în special narghileaua şi ţigările electronice.

Citește și: ‘Jo napot kivanok, PNL! Facem pariu?’ – Pronosticul lui Victor Ponta pentru moțiunea de cenzură

Vânzătorii de tutun spun că nu a scăzut foarte mult consumul în timpul restricţiilor, dar că sunt şi spanioli care au profitat de carantină ca să scape de fumat.

Esther, o fumătoare, crede decizia poate fi o idee bună, în situaţia actual. „La terase, chiar dacă există distanţă, fumul ajunge peste tot”, a spus aceasta.

O altă fumătoare, Adela, consideră măsura ca fiind foarte bună.

„Eu dacă vreau pot să fumez o ţigară şi la mine acasă sau mă dau deoparte. Pe mine nu mă deranjează, dar nici nu fumez foarte mult”, a subliniat Adela.

Enrique, un vânzător de tutun, afirmă că în timpul pandemiei s-a fumat la fel de mult şi unii au profitat ca să se lase.

„Fiind închişi în casă şi-au făcut o promisiune. Şi mulţi au reuşit. Vin mulţi clienţi şi îmi zic că s-au lăsat de fumat. Au stat închiși în casă şi nu au fumat. Au reuşit. Nu ştiu pentru cât timp, pentru că mulţi se vor întoarce”, crede Enrique.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Un singur cuplu de arbitri din România, validat de IHF pentru competiţiile de handbal din sezonul 2020-2021

Avatar

Publicat

in

De

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

Cei 125 de arbitri validaţi provin din 41 de ţări. Nouă cupluri sunt din Asia, şase din Africa, 41 din Europa, unul din America de Nord şi cinci din America de Sud.

Publicitate

Din cele 62 de cupluri, 12 sunt formate din arbitri femei.

Brazilia este reprezentată de un singur arbitru, Daniel Magalhaes, astfel că sunt 125 în total.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend