Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Raluca Turcan, ieșire dură la adresa lui Ludovic Orban, după atacul la Florin Cîțu: ‘Este dezonorant să susțină campania de linșaj public’

Publicat

in

Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale, iese la atac împotriva șefului PNL, Ludovic Orban, după ce acesta din urmă l-a criticat pe premierul Florin Cîțu.

Turcan spune că este dezonorant ca președintele PNL să încurajeze derapaje și acuzații grave la adresa premierului liberal.

„În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîtu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru.

Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public a premierului susținut de Partidul National Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor. Nu este normal ca actualul președinte al PNL să asiste fără reacție și chiar să încurajeze acuzații grave si derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal. Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii 7 ani.

Mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președinte în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării. Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a

Președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL nu trebuie să se transforme într-o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor.

În aceste condiții, trebuie să-i mulțumim actualului președinte al partidului pentru tot ce a făcut bun până acum pentru PNL, să-l îndrumăm spre o ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie și, sperăm, pe 25 septembrie, din funcția pe care deja nu o mai onorează conform așteptărilor și intereselor partidului nostru”, este mesajul Ralucăi Turcan.

Vezi și

Soția șefului ‘Doi și-un sfert’ ia o felie din banii Armatei!

Polițiștii reacționează la dezvăluirea făcută de Bugetul.ro! ‘Efectul hărțuirii polițiștilor de USR-PLUS: Numeroase cereri de pensionare și numărul este în creștere!’

Date EXCLUSIVE! Val de pensionări în Poliția Română!

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Românii, tot mai datori la bănci! Florin Cîțu exclude amânarea plății ratelor la credite: ‘În acest moment nu are sens, pentru că economia funcționează’

Publicat

in

De

Plata ratelor la credite se poate amâna în cazul unui nou lockdown, spune Florin Cîțu. În caz contrar, măsura nu are sens pentru că economia funcționează.

Florin Cîțu a explicat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că anul trecut au fost amânate ratele la bancă deoarece a fost închisă economia.

„Eu am luptat tot timpul să nu închidem economia. Doar așa putem să ne permitem să avem resurse suplimentare. În momentul în care închidem economia trebuie să avem și alte măsuri”, afirmă premierul interimar.

Amânarea plății ratelor la credite are sens doar atunci când se închide economia și oamenii trebuie să stea acasă, adaugă acesta: „În acest moment nu are sens pentru că economia funcționează. Dar dacă se ajunge acolo, la un lockdown, deși eu nu cred că se va ajunge acolo, bineînțeles că această măsură este una dintre ele”.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Nuri Sahin şi-a anunţat retragerea sportivă şi devine antrenorul echipei Antalyaspor

Publicat

in

De

Mijlocaşul turc Nuri Sahin, în vârstă de 33 de ani, titular la echipa Antalyaspor, şi-a anunţat retragerea sportivă şi va deveni exclusiv antrenorul formaţiei turce de fotbal, informează cotidianul L’Equipe.

Fostul mijlocaş al echipelor Borussia Dortmund şi Real Madrid, care îndeplinea rolul de antrenor-jucător, a semnat un contract de antrenor principal până în 2026.

În acest sezon, el a fost titularizat de opt ori la Antalyaspor în campionat, informează Agerpres.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend