Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Raed Arafat acuză presiuni în Parlament de la ‘entități, grupuri’ care vor ‘să se relaxeze tot’

Avatar

Publicat

in

În legea care a trecut de Parlament și care stabilește care sunt măsurile care se pot lua în Starea de Alertă, una din noutăți este că în timpul stării de alertă NU SE POT SUSPENDA „activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor” în cazul ”centrelor comerciale mici de sub 15.000 mp, cu magazine individuale din incintă de sub 500 mp fiecare”.

Întrebat despre posibilitatea redeschiderii unor mall-uri în acest context, Raed Arafat a declarat: „Poate unele propuneri (din Legea privind starea de alertă – n.r.) sunt la presiunea unor entităţi, unor grupuri care vor să se relaxeze tot și nu sunt în concordanță cu opiniile epidemiologilor”. „Am vazut ca sunt locuri unde se spune ca pot, daca e asa e in regula, pentru ca CNSS poate spune NU. Daca insa e ceva imperativ si te obliga la ceva si epidemiologic nu e bine, o sa avertizam populatia ca nu e bine”, a mai declarat Raed Arafat.

Publicitate

Citește și: Parlamentul a decis: Alegerile locale se organizează în cel mult 6 luni de la expirarea stării de alertă .

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cosmin Gușă prezintă pilda Elenei Udrea: ‘Știți ce s-a schimbat? Buzunarul în care curge robinetul’

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic Cozmin Gușă, membru al Partidului Social Democrat, prezintă, pe pagina de socializare, „pilda” Elenei Udrea, care, spune el, lovește în politicienii români.

PILDA ELENEI UDREA LOVEȘTE-N POPULAȚIA DE POLITICIENI ROMÂNI!”, spune Cozmin Gușă.

Publicitate

Care este PILDA Elenei Udrea

În anul 2006, în cadrul unui interviu, Elena Udrea dezvăluia adevărul gol-goluț despre cum decurg lucrurile în politica românească.

Fosta „Blondă de la Cotroceni” dădea cărțile pe față și spunea că la alegeri se schimbă, de fapt, buzunarul în care curge robinetul de bani.

„În campanie minți, ca să te voteze electoratul. După care, nu-ți mai pasă. Așa se întâmplă în politică: vin în campanie, mint sau venim în campanie și mințim, că și eu fac politică, așa că n-are rost să mă disociez. Venim în campanie și mințim, vorbim frumos, criticăm pe adversari, arătăm cât de răi sunt ei și cât de buni am fi noi, ajungem la Putere și facem exact ce au făcut și ceilalți.

Eu am spus mereu, știți ce s-a schimbat? Buzunarul în care curge robinetul”, declara Elena Udrea.

Vezi și

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Marcel Ciolacu, după vot: Sper ca perioada umilinței față de medici, profesori, copii, părinți și bunici astăzi să ia sfârșit în România

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a votat la jurul orei 8:45 la secția de votare din Școala Gimnazială Episcop Dionisie Romano, Buzău, conform Mediafax.

Citește și: Ludovic Orban a ajuns la urne: premierul stă la COADĂ, un tânăr în SCAUN CU ROTILE i s-a plâns de condiții

Publicitate

Le ieșirea din secție, liderul PSD a declarat că a votat pentru continuitate, vorbind despre dezvoltarea județului Buzău în următorii patru ani în același ritm în care s-a dezvoltat în ultimii patru ani.

„Sunt ferm convins că și bucureștenii vor alege astăzi continuitatea și oamenii care au fost alături în această perioadă dificilă”, a spus liderul PSD. „Sper ca perioada umilinței față de medici, profesori, copii, părinți și bunici astăzi să ia sfârșit în România”, a adăugat Ciolacu.

Organizarea în secția de votare a fost „impecabilă” în opinia liderului PSD.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend