Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Raed Arafat a făcut anunțul! Orele la care bugetarii întra la serviciu vor fi decalate

Avatar

Publicat

in

Raed Arafat a anunțat, miercuri, că s-a luat decizia ca, în Comitetul pentru Situații de Urgență, în perioada 12 martie-31 martie, să devină obligatorie pentru instituțiile publice, în perioada 12 martie – 31 martie, decalarea orelor la care intră la serviciu bugetarii.

Arafat a explicat că în loc să se intre toți angajații la serviciu la ora 08.00, o parte din ei să intre la 08.00, altii la 09.00, altii la 10.00, pentru a se evita aglomeratia din transportul in comun si a se limita riscul infectarii cu COVID-19.

Potrivit lui Arafat, daca pentru sectorul public masura este obligatorie, in cazul firmelor private care au peste 99 de angajati acest lucru reprezinta doar o recomandare.

Vezi și: Florin Cîțu dă cărțile pe față! Ce se întâmplă cu pensiile

Scenariu cutremurător în privința coronavirusului! Cine ar urma să ajungă să conducă România: ‘Pe perioada stării de urgență’

Se pregătește un nou dosar ‘Ayahuasca 2’. Apar nume de generali

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Pașaport COVID! Accesul va fi interzis fără dovada efectuării vaccinului anti-COVID

Avatar

Publicat

in

De

International Air Transport Association a anunțat că dezvoltă o aplicație mobilă care va permite călătorilor să demonstreze că nu sunt infectați cu COVID.

Poziția International Air Transport Association ( IATA) vine în contextul în care principala companie australiană de aviație, Qantas, a anunțat faptul că nu va permite accesul la bord călătorilor fără vaccinul anti-COVID.

Aplicația va include rezultate ale testelor și dovada vaccinării, alături de regulile naționale de călătorie, potrivit anunțului IATA, citat de Bloomberg. Aplicația va avea și o copie electronică a pașaportului, pentru ca pasagerii zborurilor să își poată dovedi identitatea.

Un program-pilot va începe în acest an cu compania mamă a operatorului aerian British Airways, iar aplicația va fi lansată pe magazinul Apple în primul trimestru al anului viitor și începând cu luna aprilie 2021 pentru Android.

Compania aeriană finlandeză Finnair își va vinde mâncarea pentru pasagerii de la business class în supermarket-uri. Soluția vine în contextul în care compania dorește să evite concedierile provocate de pandemia COVID, conform Reuters.

Un meniu Finnair pentru pasagerii de la business class costă 12,9 euro în supermarket și este compus din vită cu sos teriyaki şi orez sau păstrăv arctic cu risotto, scrie AGERPRES.

Ideea companiei s-a dovedit a fi de succes în condițiile în care 1.600 de meniuri au fost vândute în doar câteva zile la un supermarket aflat în apropiere de hub-ul principal al Finnair, aeroportul Helsinki-Vantaa. Compania intenţionează să extindă programul prin includerea şi a altor supermarketuri.

„La Finnair au fost adoptate deja restructurări şi concedieri aşa că încercăm tot ce putem pentru a veni cu soluţii inovative”, a declarat directorul de catering de la Finnair, Marika Nieminen. Aceasta a precizat faptul că compania dorește să introducă noi meniuri, printre care și carne de ren și porc gătit în stil japonez.

Vezi și:

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

SURSE Panică în Sistem! Val de pensionări în Poliție

EXCLUSIV George Maior și Florian Coldea – de la vârful SRI la catedra SNSPA!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adrian Streinu Cercel a răbufnit: Să își asume morții! Medicii care se împotrivesc vaccinării ar trebui să își piardă licența

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend