Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Radar TV Prelipceanu: Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor / Cîmpeanu: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație

Publicat

in

O discuție despre situația școlilor în pandemie a luat o cu totul altă turnură în emisiunea Digi 24, moderată de Cosmin Prelipceanu, în care era invitat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

În momentul în care ministrul vorbea despre promovarea campaniei de vaccinare în rândul părinților, Cosmin Prelipceanu l-a întrerupt susținând că școala ar trebui „să-i scape pe copii de părinții lor”. În momentul în care Cîmpeanu a spus că nu poate fi „părtaș la o astfel de afirmație”, moderatorul a insistat spunând „ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple”.

Mai jos dialogul:

Prelipceanu: Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte

Cîmpeanu: Din păcate…

Prelipceanu: N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala

Cîmpeanu: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație

Prelipceanu: Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Un autoturism în care se aflau cinci copii, implicat într-un accident pe DN 17

Publicat

in

De

O maşină în care se aflau cinci copii şi părinţii lor a fost implicată, joi dimineaţa, într-un accident rutier produs pe DN 17, la Beclean, în urma căruia autoturismul a rupt un stâlp de electricitate şi a lovit un chioşc, potrivit Agerpres.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, cei şapte membri ai familiei au fost găsiţi de echipajele de intervenţie în afara maşinii, conştienţi şi cooperanţi.

Citește și: Tribunalul București trimite AGENTUL PROCEDURAL după Florin Cîțu la Guvern și în Modrogan 1 …

Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate, iar circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu viteză redusă, având în vedere că stâlpul a căzut parţial pe carosabil.

Mama şi cei cinci copii au fost duşi la spitalul din Beclean, pentru investigaţii medicale amănunţite.

Două fete, una de 12 ani, cealaltă de 17 ani, au suferit contuzii şi excoriaţii la nivelul feţei şi al picioarelor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că la volan s-a aflat un bărbat de 43 de ani din comuna Josenii Bârgăului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE – Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

Din primele cercetări, autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă pe partea stângă şi a intrat în coliziune un stâlp de electricitate şi un chioşc.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele şi modalitatea producerii accidentului rutier.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Tribunalul București trimite AGENTUL PROCEDURAL după Florin Cîțu la Guvern și în Modrogan 1 – Nu a fost de găsit de judecător la contactele publice ale PNL

Publicat

in

De

Tribunalul București a stabilit, miercuri, citarea prin agent procedural al instanței, a premierului Florin Cîțu atât la sediul Guvernului cât și la sediul Partidului Național Liberal, în dosarul în care un membru PNL Sector 1 contestă derogarea partidului legată de vechimea demnitarului.

În acest proces civil îndreptat împotriva PNL Florin Cîțu a fost chemat ca intervenient de către Cristian Tudor Băcanu, membru al Camerei Deputaților, și el pârât în acest dosar.

Citește și: Apărarea Elenei Udrea `PUSĂ ÎN CUI` de judecătorii CAB – Au RESPINS DEFINITIV…

Astfel, pentru termenul de miercuri al procesului judecătoarea a încercat, prin grefieră, citarea telefonică sau prin e-mail, ambele obținute din mediul public online.

La termenul de miercuri al procesului aceasta a anunțat însă că la niciunul dintre cele două contacte ale PNL „nu a fost nimeni de găsit”.

Nu s-a putut efectua citarea telefonică. Nu a răspuns nimeni deși doamna grefier a insistat telefonic. Avem o lipsă de procedură.

Se impune citarea sa la sediul Guvernului. La adresa poștală a Guvernului. Citați prin agent procedural și refaceți procedura de citare către sediul PNL.

Se pare că documentele nu au ajuns efectiv la domnul Cîțu. Actele comunicate pe acel e-mail nu au fost accesate de partidul din care domnia sa face parte.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE – Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

Deci dispun citarea sa prin agent procedural la sediul PNL din aleea Modrogan 1 și prin agent procedural locul de muncă, care la acest moment e în cadrul Guvernului.

Bănuiesc că domnia sa se prezintă în continuare acolo. I se vor.comunica citația si actele emise și depuse de partid în acest dosar”, a explicat magistratul în sala de judecată.

Astfel procesul intentat de Alexandru Pânișoară PNL se va relua în 3 noiembrie la Tribunalul București.

Un membru PNL Sector 1, Alexandru Pânișoară, cere în instanţă anularea a două decizii ale Biroului Politic Naţional al PNL, adoptate în 18 şi 23 august, prin care Florin Cîţu a primit derogare de la condiţia vechimii pentru a putea candida la şefia PNL, dar şi cea prin care i-a fost admisă candidatura.

Pentru că Florin Cîț este n beneficiar direct ale celor două decizii acesta a fost chemat ca intervenient în dosarul civil pentru a-și preciza poziția și a se putea apăra.

Potrivit Statutului PNL vechimea necesară pentru a candida la funcţia de preşedinte al PNL este 5 ani, iar Florin Cîţu nu avea această vechime în momentul depunerii candidaturii.

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul…

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti în 9 septembrie.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend