Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

R. Kelly a fost plasat sub observație împotriva riscului de sinucidere în închisoare

Publicat

in

Cântărețul american R. Kelly (Robert Sylvester Kelly), condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuz sexual, a fost plasat sub observație împotriva riscului de sinucidere în închisoarea din New York unde a fost închis, a anunțat vineri avocata sa, potrivit CNN. Ea spune că este o pedeapsă pentru că R. Kelly este celebru.

Avocata artistului R&B susține însă că R. Kelly nu are tendințe suicidale și spune că acesta chiar s-a temut că că va fi pus sub astfel de observație.

„Ironia de a pune pe cineva sub observație împotriva riscului de sinucidere când nu are tendințe suicidale este că acest lucru face mai mult rău”, a declarat avocata Jennifer Bonjean, potrivit CNN.

Mai devreme, ea a afirmat că procurorii care au vorbit cu oficialii închisorii i-au transmis că R. Kelly, 55 de ani, a fost pus sub observație împotriva riscului de sinucidere pentru că este celebru.

„E pedepsit pentru că este celebru. Să pui pe cineva sub observație împotriva riscului de sinucidere când nu are nevoie de așa ceva este cumplit și neobișnuit, totodată”, a mai declarat avocata.

Închisoarea „MDC Brooklyn are o politică de a pedepsi deținuții celebri plasându-i în condiții grele, sub observație împotriva riscului de sinucidere, chiar dacă ei nu au atfel de tendințe”, de arată într-o plângere înaintată de avocata cântărețului.

Pe 29 iunie, cântărețul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuz sexual.

În septembrie, un juriu din New York l-a condamnat pe artistul R&B, în vârstă de 55 de ani, pentru abuz sexual. Artistul, al cărui nume real este Robert Sylvester Kelly, a petrecut deja aproape trei ani după gratii.

Câștigător a trei premii Grammy, R. Kelly a fost găsit vinovat de încălcarea legii Mann, care interzice traficul de persoane interstatal în SUA.

Procurorii l-au acuzat pe Kelly de folosirea faimei și averii sale pentru a atrage victime, promițându-le că le ajută cu carierele lor muzicale. Câteva dintre acestea au depus mărturie că erau minore când el le-a abuzat sexual.

Potrivit procurorilor, artistul şi-a folosit timp de peste un sfert de secol statutul de vedetă pentru a atrage femei şi fete minore pentru sex, demonstrând o „desconsiderare crudă” faţă de victimele sale şi fără a da dovadă de remuşcare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Gazprom oferă Republicii Moldova, pe luna decembrie, un preț mai mic la gazele naturale

Publicat

in

De

Compania de gaze naturale din Republica Moldova, SA „Moldovagaz”, va procura gaze naturale în luna decembrie din Rusia la un preț de 785 dolari/1000 m3, a anunțat președintele Consiliului de administrație al companiei moldovenești, Vadim Ceban.

Totodată, acesta a mai menționat că volumul zilnic al gazelor naturale livrate va rămâne la nivelul lunii noiembrie – 5,7 mln. m3.

De menționat că prețul la gaze naturale în luna decembrie este în scădere cu 36 dolari, comparativ cu luna noiembrie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cu un război la graniță și un obiectiv național, Nicolae Ciucă are un mesaj pentru români: ‘Ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre’

Publicat

in

De

Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în faţa tricolorului, transmite prim-ministrul Nicolae Ciucă, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României.

„La 104 ani de la Marea Unire, ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre: un război în desfăşurare la graniţa de Est şi un obiectiv naţional către care ne canalizăm toată energia, aderarea la Spaţiul Schengen. Şi acum, ca şi la încheierea Primului Război Mondial, principalele subiecte pe agenda naţională sunt siguranţa, stabilitatea şi modernizarea României. Faţă de 1918, acum avem de partea noastră fonduri europene pentru reforme şi dezvoltare, precum şi protecţia oferită de NATO, cea mai puternică alianţă militară din istorie”, a scris premierul, joi, pe pagina sa de Facebook.

El spune că „avem astăzi datoria de a depăşi orice diferenţe de suprafaţă şi a ne concentra eforturile pe atingerea obiectivelor de interes naţional, pe bunăstarea oamenilor, pe ziua de mâine”.

„Partidul Naţional Liberal rămâne un partid al tuturor românilor, devotat intereselor ţării şi cu un puternic angajament de a aduce România acolo unde îi este locul, alături de marile democraţii europene. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, mai scrie şeful Executivului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend