Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Putin taie în carne vie după un act de rebeliune care risca să arunce războiul în aer: militar condamnat la cinci ani de închisoare

Publicat

in

Un tribunal rus a condamnat un militar angajat pe bază de contract la cinci ani de închisoare pentru că a refuzat să lupte în Ucraina, informează joi AFP, citând surse judiciare. Procesul a avut loc la tribunalul militar din Ufa, în Republica autonomă Başkortostan (numită şi Başkiria), în zona Munţilor Urali.

NATIONAL

Guvernul italian neagă interceptarea telefoanelor jurnaliștilor și politicienilor

Publicat

in

Guvernul premierului italian Giorgia Meloni a negat că ar fi pus sub ascultare telefoanele unor jurnalişti sau oameni politici, a declarat secretarul de stat la cancelaria prim-ministrului, Alfredo Mantovano, potrivit AFP, citat de Agerpres.

„Nu am autorizat niciodată, de când guvernul a intrat în funcţie guvernului, punerea sub ascultare de orice fel vizând jurnalişti sau oameni politici”, a declarat Alfredo Mantovano într-un comunicat.

Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO | Un corp ceresc misterios a colorat în verde cerul nopții din Australia

Publicat

in

Cerul nopții din Australia a fost învăluit de o lumină strălucitoare și de un zgomot puternic cauzate de prăbușirea unui meteorit deosebit de rar, care a avut o nuanță verde neobișnuită. Locuitorii din zonă au fost uimiți și fascinați de acest fenomen cosmic spectaculos., scrie livescience.com.

Camerele de luat vederi de la aeroportul Cairns din Queensland au surprins o înregistrare video a meteoritului care a explodat, cunoscut sub numele de bolide, la ora locală 21:22, pe 20 mai. Imaginile video încărcate pe pagina de Facebook a aeroportului arată o străfulgerare inițială de culoare verde care luminează cerul nopții înainte de o străfulgerare secundară albă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend