Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Puștan de 18 ani din Câmpulung, șeful unei bande de hoți, reținut de polițiști

Avatar

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările în dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de furt, furt calificat și tâlhărie și au reținut un tânăr de 18 ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii iunie a.c., cel în cauză, împreună cu alți trei minori, toți din Câmpulung, ar fi sustras bani și bunuri de la mai multe persoane de pe raza municipiului Câmpulung.

Publicitate

Pentru administrarea probatoriului, în cursul dimineții de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat șase percheziții domiciliare în municipiul Câmpulung, la locuințele celor în cauză.

În urma perchezițiilor, au fost recuperate bunuri în valoare de 4.000 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 70 % din valoarea prejudiciului.

În ziua de 10 iunie a.c., tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend