Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Puicănescu și alți 7 patroni de restaurante se judecă cu Prefectura Argeș – ÎNCHIDEREA TERASELOR, motiv de dispută

Avatar

Publicat

in

După ce judecătorul Rebeca a dat în judecată Prefectura Argeș cerând anularea unei hotarări a CJSU Arges, si patronii de terase din județ contesta în instanță o altă hotărâre semnată de prefectul Emanuel Soare. Este vorba de Hotărârea  CJSU nr.63/15.12.2020 care interzicea functionarea teraselor restaurantelor prevăzute cu mai mult de o latură închisă indiferent din materialul din care este confecționată aceasta. Cum patronii respectivelor restaurante investisera sume consistente in pereti retractabili, firesc, decizia i-a afectat. La doar 3 zile după adoptarea hotărârii care a dat naștere unui val de nemulțumiri si, implicit, închiderea acestor tipuri de terase exact la mijlocul luni decembrie, Cristian Puicănescu, patronul restaurantului Curtea Veche, și alti 7 patroni de restaurante din județ au dat în judecată Prefectura Argeș cerand suspendarea Hotărârii CJSU nr.63/15.12.2020 – intr-unul dintre dosare, și anularea aceleiasi hotărări – într-un al doilea dosar aflat pe rolul Tribunalului Argeș. In primul dosar, in urma cu o săptămână, magistratii au respins cererea. In al doilea dosar, la primul termen din 14 ianuarie, magistratii au admis proba cu înscrisuri solicitată de patronii restaurantelor. Mai exact, în cadrul probei cu înscrisuri a încuviinţat pentru patronii de restaurante şi proba cu relaţii de la pârât, sens în care a emis adresă pentru a depune la dosar întreaga documentaţie ce a stat la baza Hotărârii nr.63/15.12.2020, inclusiv adresa D.S.P Argeş nr.43710/15.12.2020 la care se face referire în preambulul hotărârii şi toate hotărârile ulterioare pe care le-a adoptat, inclusiv Hotărârea nr.65/22.12.2020 şi Hotărârea nr.1/05.01.2021 precum şi actele ce au stat la baza emiterii lor.

In acest dosar, magistrații au stabilt amânarea judecării cauzei la 11.03.2021.

Vom reveni cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ultim moment! Tânărul care s-a aruncat de pe clădirea căminului din Sectorul 2 a murit

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Educației anunță noi reforme: ‘Trebuie să ai conduceri în școli selectate pe criterii relevante și obiective’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că că toate posturile de director vor fi scoase la concurs: ”Obiectivul este să reușim acest lucru înainte de vacanța de vară. Tot. Director, directori adjuncți”.

”Trebuie să ai conduceri în şcoli selectate pe criterii relevante şi obiective. Pentru asta trebuie să ai organizate concursuri pentru directorii de şcoli. Este un element esenţial, dacă vrei să faci evaluare. Pentru că, în orice sistem, directorul unei şcoli va fi implicat în evaluarea cadrelor didactice pe criterii de performanţă, legate de criteriile de performanţă ale elevilor”, a declarat, joi, la Europa FM, Sorin Cîmpeanu.

Întrebat dacă urmează un proces de scoatere la concurs a tuturor posturilor de directori, Cîmpeanu a afirmat: ”Cu siguranţă da”, precizând că şi posturile care au fost ocupate prin concurs sunt vizate, conform news.ro.

”Obiectivul este să reuşim acest lucru înainte de vacanţa de vară. Tot. Director, directori adjuncţi”, a mai declarant ministrul.

Citește și:

Scandalos! Sporuri uriașe pentru angajații de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cum s-a permis acest lucru

EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend