Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

PSG a remizat, scor 1-1, cu Olympique Lyon, în campionatul Franţei

Publicat

in

Formaţia Paris Saint-Germain a remizat, duminică, în deplasare,scor 1-1, cu echipa Olympique Lyon, în etapa a XX-a a campionatului Franţei, potrivit news.ro.

Pentru Lyon a marcat Paqueta, în minutul 7, iar pentru PSG a înscris Kehrer, în minutul 76.

Citește și: PEDEAPSĂ DURĂ cerută de procurorii DNA în cazul ex-secretarului de stat Mihnea Costoiu

PSG este lider în clasament, cu 47 de puncte, urmată de OGC Nice, cu 36 de puncte, şi Olympique Marseille, tot cu 36 puncte.

Lyon este pe locul 11, cu 25 de puncte.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Victor Ponta: ‘Dacă mărim acum taxe distrugem ce a mai rămas din companiile mici și mijlocii românești, săracim populația’

Publicat

in

De

În condițiile nevoii tot mai acute de creștere a veniturilor bugetare, pentru susținerea măsurilor de combatere a efectelor crizelor suprapuse, se vehiculează tot mai des ideea creșterii impozitelor și taxelor. Fostul premier Victor Ponta susține că o asemenea măsură ar avea un efect contrar celui dorit, oferind ca exemplu situația de după 2010.

Vezi și: Consilierul lui Mugur Isărescu vine cu vești proaste pentru români: Ne vom îndrepta către impozite mai mari

„Cand Basescu a ridicat TVA la 24% a incasat mai putin la Buget – cand noi am redus TVA de la 24% la 19% si 9% am incasat mai multi bani la Buget / cand am redus impozitul pe dividende de la 16% la 5% am incasat mai mult la Buget / cand au crescut accizele la carburanti, alcool si tigari au crescut preturile pentru oameni – dar si contrabanda – bani mai putini la Buget / cand am scazut CAS cu 5 puncte procentuale am incasat mai mult la Buget! Vorbesc din experientele pe care le-am trait impreuna .

Stiu ca, in Romania, cand a venit Dreapta la Putere au crescut taxele – cand a fost Stanga au scazut ( dar la vot nu a contat). Stiu ca dezastrul bugetar si financiar dupa Guvernele Dragnea – Orban – Citu trebuie indreptat cumva. Sunt de acord si sustin o cota de impozitare diferentiata (ca in tot Occidentul) si renuntarea la cota unica ( care mai e in Rusia) – dar este nevoie de masurat de 7 ori inainte sa tai o data.

Cred ca acum Romania are nevoie de un program strategic de relansare economica ( firme romanesti care sa produca – investitii straine masive – infrastructura din bani europeni ) ; daca marim acum taxe distrugem ce a mai ramas din companiile mici si mijlocii romanesti, saracim populatia, crestem evaziunea fiscala ! Sa speram ca nu ne intoarcem la 2010!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Vodafone a încheiat anul fiscal cu venituri de 764 de milioane euro

Publicat

in

De

Vodafone România a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2022 venituri din servicii de 764 milioane euro. Comparativ cu anul financiar trecut, veniturile din servicii în baza organică au înregistrat o scădere de 0,1%. Baza de clienți a Vodafone România a ajuns la 11,1 milioane la 31 martie 2022 și include clienții serviciilor mobile și fixe, precum și ai soluțiilor IoT, scrie Mediafax.

“În ultimul an financiar am continuat să ne concentrăm pe asigurarea unei conectivități fiabile atât pentru zonele rurale, cât și pentru cele urbane, pe sprijinirea companiilor care ne sunt clienți, în special a companiilor mici și mijlocii, în drumul acestora către creșterea gradului de digitalizare pentru a beneficia de oportunitățile unei lumi digitale, oferindu-le soluții dedicate şi expertiza noastră. Am continuat să colaborăm cu autoritățile publice pentru a accelera transformarea digitală a României, dar şi să fim un partener de încredere pentru clienții noștri și pentru societate în general, navigând, în același timp, printre provocările și incertitudinile pe care le-au adus cel de-al doilea an de criză pandemică, precum și impactul creșterii semnificative a costurilor asupra business-ului nostru. Totodată, am accelerat procesul de transformare către un furnizor de conectivitate de nouă generație și de servicii digitale. Acesta este de altfel planul strategic pentru următorii ani de creștere accelerată și business dinamic, care oferă tehnologie și soluții digitale, dincolo de serviciile tradiționale de comunicaţii electronice. Ne concentrăm pe transformarea modului în care interacționăm cu clienții prin platformele noastre digitale și pe valorificarea întregului potențial al convergenței. În același timp, rămânem consecvenți promisiunii de a contribui în mod semnificativ la construirea României digitale”, a declarat Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend