Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PSD-ul și-a asumat ministerele cele mai complicate! Marcel Ciolacu: ‘Ne-am arătat forța politică și faptul că suntem un partid responsabil’

Publicat

in

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, consideră că actuala coaliţie s-a dovedit una eficientă, precizând că intrarea social-democraţilor la guvernare a reprezentat şi o stabilitate politică. Liderul PSD a menţionat că sunt multe lucruri care au fost ratate în ultimii doi ani, inclusiv vaccinarea.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, la Antena 3, ce s-a făcut bine şi ce nu a reuşit coaliţia până acum.

“S-a dovedit o coaliţie eficientă în ceea ce priveşte, de exemplu, bugetul de stat. Am avut bugetul în mai puţin de două săptămâni şi un buget predictibil, e foarte important pentru stabilitatea macro-economică, să ai bugetul prin respectarea legii până la 1 ianuarie. Noi am declarat că nu am ţinut cont de sondaje de opinie, de anumite previziuni că va scădea PSD-ul, că ce greşeli va face. Ne-am asumat această intrare la guvernare şi cred că am făcut bine, ne-am arătat şi forţa politică şi faptul că suntem un partid responsabil, avem foarte multe, Ce este greu este faptul că PSD-ul şi-a asumat ministerele cele mai complicate, de exemplu, cum este Ministerul Sănătăţii, în continuare avem şi acest val cinci, nu e depăşită pandemia, cum au spus unii că am învins pandemia”, a afirmat liderul PSD.

El a precizat că s-au ratat multe lucruri în ultimii doi ani, printre care vaccinarea.

“Venirea PSD la guvernare a reprezentat şi o stabilitate politică, evidentă şi o speranţă, dar cel mai greu este să recâştigi încrederea românilor. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am ratat în ultimii doi ani, inclusiv vaccinarea, inclusiv bâlbele permise poate în valul 1, valul 2, dar nu şi în valul 4 şi sperăm ca acele momente să fie depăşite”, a afirmat Marcel Ciolacu, conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend