Conecteaza-te cu noi

Pitesti

PSD si Antena 3, manipulare grosolana in “cazul Bebelusilor” din Arges – Transmisie live supervizata de PSD

Avatar

Publicat

in

Antena 3 si PSD au oferit aseara, in cadrul emisiunii “La ordinea zilei”  realizata de pitesteanca Dana Grecu, o noua mostra de cum poti prosti poporul cu televizorul. Grosolana incercare de manipulare de aseara este cu atat mai mizera cu cat ea are la baza tragedia bebelusilor din Arges.  Asa ca mesajele ce apareau pe burtiera,  gen  “Revoltă fara precedent împotriva guvernului tehnocrat” sau “Medicii de la Spitalul de Pediatrie din Pitești  îi cer explicații ministrului Sănătății”,  aratau ca, de fapt, aveam de a face, nu cu o incercare de a lamuri sau linisti miile de parinti din Arges si din tara, ci cu un nou episod al luptei Antenei 3 cu guvernul Ciolos,  vazut principalul vinovat de evacuarea televiziunii lui Voiculescu.

Antena 3 1In cadrul emisiunii am asistat si la o transmisie in direct prelungita de la Spitalul de Pediatrie Pitesti, acolo unde conducerea, in frunte cu pensionarul manager Vasile Stan, isi arata mai mult atasamentul fata de “doamna Dana” decat fata de meseria de medic si, desigur, juramantul lui Hypocrat. In loc sa explice cu subiect si predicat motivele pentru care parintii, ministrul si prefectul gresesc atunci cand le cer demisia, medicii pitesteni, care ameninta cu proteste, s-au vaitat cat de grea e aceasta meserie ,  ca nu mai au chef sa lucreze, ca au obosit si ca se simt stresati de pretentiile pacientilor care cer un simplu lucru: servicii medicale de calitate pe masura contributiilor platite.

Nici nu aveau cum face acest lucru, deoarece, PSD a fost cel care ar fi insistat si intermediat transmisia live de la Pitesti. Dovada a venit in timpul emisiunii, cand, doi lideri marcanti ai PSD si o intreaga echipa de comunicare a PSD Arges au stat in spatele camerelor, dand permanent indicatii medicilor despre ceea ce trebuie sa spuna.  Veselul manager, care ranjea intr-un total dispret fata de cei care il priveau si folosea pe post de titirez tocul ochelarilor, primea Antena3 3indicatii pretioase de la liderii PSD Arges chiar in timpul transmisiei, sub forma unor coli A4 pe care erau scrise cu carioca ideile ce trebuia expuse.

La un moment dat s-a insistat ca Antena 3 sa nu permita interventiile in direct ale unor parinti, asta deranjandu-l foarte tare pe presedintele CJ Arges, Florin Tecau, cel care se afla si el la butoane, in spatele camerelor.

Interesant este ca, la un moment dat, managerul Vasile Stan a fost intrebat de ce a cumparat niste teste din Germania si nu de la Institutul Cantacuzino. Nu a dat un raspuns elocvent dar , l-am intreba noi, daca are asa mare incredere in sistemul medical romanesc, de ce a ales sa se trateze foarte recent la o clinica din Germania ? Sa fie intamplator ca a cumparat testele tocmai de la clinica germana unde fusese tratat ?

Fiindca tot suntem la capitolul intrebari, poate domnul doctor Stan, cu prima ocazie cand va mai aparea la Antena 3, ne va spune si de ce, acum 12 zile, anunta pe presedintele CJ Arges,  Florin Tecau, prietenul sau la catarama, ca nu mai suporta tensiunea si ca isi va depune demisia de onoare  iar acum, brusc, suporta totul dar nu mai vrea sa demsioneze tocmai cand asta cere atat ministrul, prefectul si parintii ?

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DEZASTRU RUȘINOS! Cristian Mitrofan A PICAT cu NOTA 2 examenul pentru șefia CAS Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Așa cum era de așteptat și anunțam zilele trecute, a fost prăpăd la examenul pentru șefia CAS Argeș. În această seară s-au afișat rezultatele la proba scrisa iar actualul director al CAS Argeș, liberalul Cristian Mitrofan, nu a reușit să ia nota de trecere, mai exact minim 70 puncte din 100. Ba,mai mult, acesta și-a dovedit valoarea, ca si in cazul altor liberali numiti politic in funcții cheie și care o viață au trăit pe cârca statului fără a da examen. Astfel potrivit rezultatului oficial, Cristian Mitrofan a obtinut nota 2 , mai exact 20 de puncte din 100. De bun simț ar fi ca, de mâine, Cristian Mitrofan să părăsească instituția pe care o conduce pentru ca ar fi de tot rasul sa lasi sutele de milioane de lei si sanatatea judetului in pixul unui director de nota 2. Oricum, Mitrofan nu avea nicio legatura cu sistemul de sănătate.

Va dati seama ce valoare au liberalii numiti politic in functii? Pai daca Mitrofan a luat 2 la examen, ce notă ar lua liberalul Alecsei, omul care nu cunoaste notiuni elementare de securitate nationala. Sau adjunctul ISJ, habarnistul profesoraș Moisescu, iar exemplele ar putea continua…

Valoarea acestor oameni inseamna, de fapt, valoarea liberalilor care se fandosesc pe banii vostri….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Peste 100 școli din Argeş vor funcţiona, săptămâna viitoare, în scenariul II – VEZI LISTA COMPLETĂ

Avatar

Publicat

in

De

În ședinta Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de astăzi, s-a aprobat scenariul de funcționare a unităților școlare din județul Argeș.
Acesta este prevăzut în anexele Hotărârii Nr. 31 din data de 07.05.2021.

Localitățile (unde rata de incidență este mai mare de 1/1.000 de locuitori) în care activitățile școlare se vor desfășura în scenariul 2 sunt următoarele: Valea Iașului, Morărești, Lerești, Cepari, Ciofrângeni, Cotmeana, Mărăcineni, Leordeni, Albeștii de Argeș, Tigveni, Suseni, Bradu, Municipiul Curtea de Argeș, Municipiul Câmpulung, Oarja, Căldăraru, Municipiul Pitești, Sălătrucu, oraș Topoloveni, Căteasca, Boteni, Țițești, Domnești, Bughea de Jos, Vlădești, Moșoaia, Priboieni, Bascov.

Scenariul 2 presupune participarea zilnică, cu prezență fizică, în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și a elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, precum și a elevilor din învățământul special, indiferent de clasă, cu respectarea tuturor normelor de protecție.

În toate celelalte localități din județul Argeș, participarea elevilor la activitățile școlare se va face conform scenariului 1, care prevede participarea fizică zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea tuturor normelor de protecție.

De asemenea, în sedința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au fost adoptate măsuri specifice ratei de incidență pentru comuna Lerești, care a depășit pragul de 3/1.000 de locuitori.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de astăzi privind scenariile în care vor funcționa unitațile de învățământ a fost adoptată exclusiv în baza propunerilor formulate de către Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș, de consiliile de administrație ale unităților de învățământ din județul Argeș, având în vedere rata incidenței cumulate la nivelul fiecărei localități, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1.000 de locuitori.

Pentru mai multe informații, puteți accesa următorele link-uri:
https://ag.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/15/2021/05/31.pdf
https://ag.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/15/2021/05/Anexa-1-Scenariul-1-1.pdf
https://ag.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/15/2021/05/Anexa-1-Scenariul-2-1.pdf

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend