Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PSD mai dă o lecţie PNL Argeş : Rămășițele Mariei Brătianu, repatriate şi depuse în cripta familiei Brătianu, de la Florica

Publicat

in

La inceputul lunii noiembrie 2017, PROFIT era primul ziar din Romania care atragea atentia, in special liderilor PNL, ca moştenitoarea Brătienilor a murit in Franta dar va fi înmormântată la Paris şi nu la Vila Florica. Ulterior, alte doua mari ziare nationale s-au aratat interesate de acest subiect. La fel punctam nepasarea liderilor PNL, dovedita de faptul ca nici Ludovic Orban si nici liderul PNL Arges nu prea stiau cine a fost Maria Bratianu si, cu atat mai putin, ca ar fi murit departe de tara.

Ei bine, ieri, pesedistii lui Dan Manu au dat o noua lectie celor de la PNL si au anuntat ca vor repatria ramasitele fiicei celei mari a istoricului Gheorghe Brătianu și nepoată a lui Ion I.C. Brătianu. Asta in timp ce liderii PNL Arges sunt preocupati cu impartirea functiilor in cazul in care ar puta castiga alegerile peste doi ani.

Astfel , potrivit unui comunicat al CJ Arges, in anul Centenarului Marii Uniri, Proiectul ”Respect pentru Valorile Naționale” parcurge o nouă etapă în scopul său de a restitui istoria și personalitățile , de a reconstrui și de a promova sentimentul de identitate națională.

După achiziționarea Vilei Florica, Consiliul Județean Argeș se implică în repatrierea rămășițelor pământești ale Mariei Brătianu, fiica cea mare a istoricului Gheorghe Brătianu și nepoată a lui Ion I.C. Brătianu, astfel încât urmașa marii familii ce și-a pus amprenta asupra României Moderne să își găsească odihna veșnică alături de înaintașii săi.

Cenușa Mariei Brătianu – președinta organizației franceze ”Association pour le Memorial Sighet”,  va fi repatriată joi, 12 aprilie, umând a fi depusă în cripta familiei Brătianu, de la Florica.

Totodată, în cadrul conferinței de presă a Consiliului Județean Argeș, acad. Nicolae Noica a prezentat aspecte din viața lui Ion. I.C. Brătianu, a lui Gheorghe Brătianu și a urmașilor lor, arătând și certificatul de naștere al lui Gheorghe I. Brătianu, un document mai puțin cunoscut, însă de mare importanță pentru istoria națională și pentru familia Brătianu.

 

Iata mai jos articolul publicat de PROFIT la inceputul lunii noiembrie:

RUŞINE PNL, RUŞINE ROMANIA ! Moartă de 9 zile, moştenitoarea Brătienilor va fi înmormântată la Paris şi nu la Vila Florica

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Se reiau zborurile regulate! Care vor fi primele destinații

Publicat

in

De

Până atunci, Blue Air va continua să opereze zboruri la cerere și charter, în funcție de reglementările de călătorie specifice fiecărei destinații și de cererea înregistrată pentru fiecare dintre acestea. Aceste zboruri sunt parte integrantă a unui plan de adaptare la noile condiții economice, generate de restricțiile de mobilitate impuse de pandemie.

În prezent, Blue Air operează zboruri la cerere spre și dinspre Irlanda (Dublin) și zboruri în regim charter spre orice destinație, în măsura în care sunt obținute de către clienți toate aprobările de călătorie.

Pentru rezervările de zboruri organizate la cerere în această perioadă, pasagerii iși pot alege destinația folosind secțiunea dedicată din website-ul Blue Air, Zboruri la Cerere,  unde se vor înregistra pentru un zbor. Imediat ce restricțiile spre destinația dorită vor fi ridicate și zborul va fi activat, vor fi anunțați referitor la datele posibile pentru călătorie și pot efectua plata online.

Destinațiile acoperite, pe masură ce se ridică restricțiile, vor fi: Belgia (Bruxelles), Cipru (Larnaca), Danemarca (Copenhaga), Finlanda (Helsinki), Franța (Paris, Nisa, Lyon), Germania (Koln, Hamburg, Munchen, Stuttgart), Irlanda (Dublin), Israel (Tel Aviv), Italia (Roma, Florenta, Milano, Torino, Napoli), Marea Britanie (Londra, Liverpool), Norvegia (Oslo), Spania (Palma de Mallorca, Valencia, Malaga) și Suedia (Stockholm).
În plus, odată cu ridicarea restricțiilor în Italia și Cipru, Blue Air va opera curse interne în Italia (de la Torino spre și dinspre Catania, Lamenzia, Napoli, Alghero, și Trapani) și Grecia – Cipru, pe rutele Larnaca – Atena și Larnaca – Salonic.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

E ruptură în PSD! Codrin Ștefănescu a explodat: Partidul este predat la cheie

Publicat

in

De

Fost secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a explodat la adresa actualei conduceri a social-democraților.

Codrin Ștefănescu acuză că PSD-ul „este predat la cheie unor securici care urăsc de moarte acest partid”.

„In ultima vreme suntem criticati tocmai de cei care au crezut in noi si ne-au votat! Si au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spatiu ca PSD a devenit o penibilā anexā a PNL si a lui Iohannis. Cā suntem timizi si speriati sā nu ne supārām sefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut! Cā numele Dragnea, Codrin, Olguta, Serban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de noua conducere a PSD.

Cā partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid. Pucistii de ieri, scoliti in tot felul de academii secrete, noii conducātori de azi! Sunt demisi, pe bandā rulantā, toti membrii curajosi interzisi de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altādatā. Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeteni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sā-si recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocarā! Si nu vom mai iesi printre oameni de rusine! Cā am fost lasi si i-am trādat! Eu, unul, m-am sāturat sā fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, a răbunit, pe Facebook, Ștefănescu.

Vezi și

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Scandal de proporții pe piața medicamentelor! Nume grele precum Gigi Becali și Streinu Cercel implicați în importul de medicamente din Rusia

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend