Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Provocare uriașă pentru Qatar: Ce va face cu luxoasele stadioane, construite în mijlocul deşertului, după ce se va încheia Cupa Mondială / FOTO

Publicat

in

Pentru a găzdui Campionatul Mondial de fotbal din 2022, care începe duminică, 20 noiembrie, Qatarul a construit şase stadioane şi a renovat alte două. Cu capacităţi cuprinse între 40.000 şi 80.000 de locuri, utilizarea lor după Cupa Mondială reprezintă o adevărată provocare pentru emirat, care a planificat un proiect pentru fiecare dintre ele, scrie news.ro.

NATIONAL

Eugen Tomac: Peste 50 de mii de români au semnat pentru România în Schengen

Publicat

in

Peste 50 de mii de români au semnat pentru România în Schengen, anunță europarlamentarul Eugen Tomac pe Facebook. „Mesajul nostru ferm va ajunge în Parlamentul European!”, dă asigurări Tomac.

Citeste mai mult

NATIONAL

FOTO – Prins în fapt de paparazzi – Rămas fără SPP, Băsescu își cară singur valiza și își plătește bodyguard

Publicat

in

Rămas fără privilegiile de fost președinte, precum vila de protocol sau paza SPP, Traian Băsescu a găsit singur soluții ca să fie în siguranță. Fostul președinte a fost susprins de paparazii pe Aeroportul Otopeni. Băsescu își căra singur troller-ul, iar din ceea ce scrie presa, și-a angajat pază personală.

Îmbrăcat cu cămașă bleu, geacă bleumarin, pantaloni de aceeași culoare și, în picioare, pantofi sport de nuanță apropiată, fostul președinte Băsescu avea să scurteze, la un moment dat, drumul, pentru a ajunge la mașina trasă în apropiere. Era așteptat de Marian cu un Duster roșu, informează România TV.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend