Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PROTEST inedit in Argeş ! Cu petiţia în gard ! PRIMARUL ARE O EXPLICATIE

Publicat

in

Locuitorii din comuna Merisani, Arges, au gasit o modalitate inedita de a protesta fata de intarzierea primariei locale in a rezolva o problema mai veche, mai exact starea deplorabila a drumului comunal. Asa se face ca, zilele acestea, majoritatea locuitorilor din zona cea mai afectata a ulitei de pe Valea Belului, au afisat pe gardurile propriilor gospodarii mesaje prin care cer primarului sa aduca o masina cu pietris. ” Domnule primar, si aici este nevoie de o masina de piatra ! Cu respect, familia…..” este textul ce apare pe afisele A4 ce au impanzit gardurile gospodariilor din Valea Belului.

Contactat de redactorii nostri, primarul comunei Merisani,  Marius Luigi Ionescu, a declarat ca nu a aflat de acest protest inedit dar ne-a asigurat ca stie despre problemele din zona.” Nu stiu cine i-a invatat sa procedeze asa dar nu cred ca vor rezolva mare lucru cu acele afise. Firesc ca stiu despre starea drumului de acolo dar, la acest moment, nu putem face nimic deoarece inca nu s-a  aprobat bugetul comunei. Poate parea simplu sa duci niste camioane, dar in realitate nu este deloc asa. Sa avem intai bugetul, banii alocati si, cu siguranta, se vor rezolva problemele, fiindca nu numai ce e la Valea Belului e singura problema care trebuie rezolvata in Merisani”, ne-a declarat primarul Ionescu.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi: E mai mare pericolul în autobuz decât în restaurant

Publicat

in

De

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi  a comentat deciziile guvernului, care în continuare nu dau voie celor din industria HoReCa să deschidă restaurantele, în ciuda faptului că majoritatea restului afacerilor s-au deschis deja.

„Eu am facut o postare succinta pentru ca mai multe publicatii m-au intrebat care sunt pierderile. Eu am pierderi de 5 milioane de euro pe retea, turismul in Suceva a crapat si nu inteleg de ce noi din industria Horeca suntem cel mai mare pericol.

E mai mare pericolul in autobuz decat in restaurant. Eu am investit 500 de mii de euro din 15 mai, dar i-am investit degeaba, ca nu ni  s-a spus nimic.

Nu am nici o explicatie rationala, pentru ca am restaurantele in zonele de food court si nu am posibilitatea sa deschid terase.

Angajatilor mei le-am spus din 15 mai ca mai dureaza putin si oamenii ma intreaba cand pot veni la munca si nu stiu ce sa le zic, pentru ca oamenii vor sa vina la munca.

Nu inteleg de ce suntem discriminati si, repet, in conditiile in care ne-am proteja foarte strict”, a spus Ştefan Mandachi la România TV.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu: Astăzi, jumătate din PSD ar fi trebuit să fie la pușcărie

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu consideră că jumătate din PSD ar fi trebuit să fie la pușcărie pentru declarațiile privind pandemia de coronavirus.

”Eu am spus și o repet: declarațiile iresponsabile ale celor din PSD, faptul că au bagatelizat virusul, că au îndemnat la nesupunere, că nu au dorit prelungirea stării de urgență, ei dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, astăzi jumătate din PSD era la pușcărie!”, a spus Florin Cîțu, la Realitatea Plus.

Vezi și:Scandal de proporții! Zeci de mii de cadre medicale încasează bani stând degeaba, iar pacienții mor în fața spitalelor

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

Consilier din Guvernul Orban, implicat în afacerea abatoarelor germane. Influențele puterii politice în exportul de forță de muncă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend