Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

PROTEST FĂRĂ PRECEDENT ! O turmă de oi blocheaza primăria oraşului regal !

Publicat

in

Un cioban din Arges recurge la un protest fara precedent dupa ce, la o licitatie pentru pasunile alpine, castigatoare a fost desemnata o profesoara universitara care nu are de-a face cu pasunatul. Satul de manevrele primariei si in lipsa locurilor de pasunat, Dan Petrescu ne-a anuntat astazi ca isi va aduce turma de oi in fata primariei. Practic, marti, 11 aprilie 2017, aproape o mie de oi vor bloca activitatea primariei Curtea de Arges.

Cel mai mare crescator de animale din Arges, Dan Petrescu, a declarat in exclusivitate pentru ziarul nostru ca este incredibil ceea ce s-a intamplat la licitatia de ieri pentru pasunile alpine, organizata de municipalitatea din Curtea de Arges:”Voi aduce turma de oi sa pasca in fata primarie. Nu se mai poate asa ceva, nu se poate ca pasunile alpine sa fie incredintate unei femei care nu are legatura cu cresterea animalelor, ea fiind profesoara universitara. Nu mai am unde duce oile si singura solutie este sa le aduc acolo, la primarie si acolo o sa le las pe semnatura proprie”, a declarat Dan petrescu, cel mai mare crescator de animale din Arges. Acesta spune ca nu va fi singur pentru ca ii vor fi alaturi si alti crescatori de ovine din judetele invecinate.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

BĂRBAT DIN CURTEA DE ARGEȘ DAT DISPĂRUT DE FAMILIE – Dacă l-ați văzut sunați la Poliție

Publicat

in

De

Un bărbat în vârstă de 61 ani a fost dat dispărut zilele trecute de familie. Acesta locuiește pe strada Badarcesti dar familia spune că a dispărut de la locul de munca din comuna Tigveni. Nume său este MOLDOVEANU CONSTANTIN și nu a mai fost vazut din data de sâmbătă, 5 iunie.

Cine poate oferi orice fel de informație cu privire la această persoană, este rugat să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Curtea de Argeș, la telefon  0248 721 851.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | VIITORII POLIȚIȘTI AU DEPUS JURĂMÂNTUL LA IPJ ARGEȘ

Publicat

in

De

Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” – Câmpina, care au fost admiși în acest an, viitorii poliţişti – au depus, astăzi, 11 iunie a.c., jurământul militar la Inpectoratul de Poliție Județean Argeș.

Cei 77 de elevi, aflați în stagiu de practică în cadrul inspectoratului nostru, au jurat credință țării și profesiei de polițist, astăzi, într-un cadru festiv restrâns.

Cei 46 de băieţi și 31 de fete au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țără în fața comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor.

Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment care le-au transmis faptul că de-acum vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o.

Le adresăm tinerilor elevi felicitări şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională și în carieră!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend