Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

PROTEST FĂRĂ PRECEDENT ! O turmă de oi blocheaza primăria oraşului regal !

Publicat

in

Un cioban din Arges recurge la un protest fara precedent dupa ce, la o licitatie pentru pasunile alpine, castigatoare a fost desemnata o profesoara universitara care nu are de-a face cu pasunatul. Satul de manevrele primariei si in lipsa locurilor de pasunat, Dan Petrescu ne-a anuntat astazi ca isi va aduce turma de oi in fata primariei. Practic, marti, 11 aprilie 2017, aproape o mie de oi vor bloca activitatea primariei Curtea de Arges.

Cel mai mare crescator de animale din Arges, Dan Petrescu, a declarat in exclusivitate pentru ziarul nostru ca este incredibil ceea ce s-a intamplat la licitatia de ieri pentru pasunile alpine, organizata de municipalitatea din Curtea de Arges:”Voi aduce turma de oi sa pasca in fata primarie. Nu se mai poate asa ceva, nu se poate ca pasunile alpine sa fie incredintate unei femei care nu are legatura cu cresterea animalelor, ea fiind profesoara universitara. Nu mai am unde duce oile si singura solutie este sa le aduc acolo, la primarie si acolo o sa le las pe semnatura proprie”, a declarat Dan petrescu, cel mai mare crescator de animale din Arges. Acesta spune ca nu va fi singur pentru ca ii vor fi alaturi si alti crescatori de ovine din judetele invecinate.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

EXPROPRIERI AUTOSTRADA – LISTA CU ARGEȘENII EXPROPRIATI DIN CURTEA DE ARGEȘ ȘI TIGVENI ȘI CE SUME DE BANI PRIMESC

Publicat

in

De

Așa cum ziarul nostru a relatat în ultimii doi ani, sumele acordate de statul roman argesenilor exprooriati de pe traseul autostrăzii Sibiu-Pitești sunt dezamăgitoare. Iată, mai jos, lista nominală completa cu toți cei 255 argeșeni din Tigveni și Curtea de Argeș care vor fi expropriati precum și sumele de bani care le vor primi fiecare. Terenurile au o suprafață totală de 657.629 mp. Suma prevăzută pentru despăgubiri este de de 1.939 mii lei şi va fi alocată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Procedurile de expropriere vor fi efectuate de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., în calitatea sa de expropriator în numele statului român. Lista face parte din proiectul de hotărâre de Guvern privind exproprierea și a fost publicată în Arena Construcțiilor.

CLICK AICI SA VEZI LISTA CU CEI 255 ARGEȘENI EXPROPRIATI ȘI SUMELE DE BANI

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Polițist din Curtea de Argeș lovit de un chefliu – Argeșeanul petrecea cu muzica la maxim

Publicat

in

De

În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, vă aducem la cunoștință următoarele:

În seara zilei de 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului, la un imobil se ascultă muzică la o intensitate ridicată, ceea ce a iscat o stare conflictuală, aspect prin care se tulbură liniștea publică.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj mixt de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care i-a solicitat bărbatului care a generat situația să se legitimeze și să înceteze să asculte muzică la un volum mare.

Cu ocazia intervenției, bărbatul de 27 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat să dea relații pentru stabilirea identității și a devenit agresiv, adresând injurii, amenințări și lovind pe unul dintre polițiști.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend