Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PROMOVĂM ORAȘUL? CUM AU RĂSPUNS ARGEȘENII LA INTREBAREA UNEI TURISTE: CE SE POATE VIZITA ÎN CURTEA DE ARGEȘ

Avatar

Publicat

in

Cu o semnalizare turistică aproape inexistenta și fără o promovare pe măsură a obiectivelor turistice din zona orasului regal, Mădălina Roșu, o tânără din Ilfov ajunsă în Curtea de Argeș a adresat o intrebare banala pe un grup de facebook dedicat orasului nostru: “Vă rog sa imi spuneti, ce se poate vizita in Curtea de Arges?
Multumesc !”

Probabil și din cauza faptului că ne aflăm în plină campanie electorală, răspunsurile argeșenilor au fost extrem de diversificate si, tragand o linie, multe dintre acestea au oferit un raspuns care cu greu poate fi incadrat la categoria “Ne mândrim cu orașul nostru, hai să-l promovăm!”

Iată câteva raspunsuri primite de tanara Madalina Rosu din Ilfov la banala ei intrebare in urma careia ar fi trebuit sa își faca un plan de minivacanta in Curtea de Argeș si sa descopere farmecul urbei… Din fericire au fost si raspunsuri care au evidentiat frumusetile orasului Curtea de Arges fapt ce a dus la enervarea altor argeseni care nu prea au fost de acord cu cei care cred in unicitatea Curtii de Arges. De aici si pana la cearta nu a mai fost decat un pas….

Ioana Maria Andreescu: Se poate vizita primăria, dar nu băgați în seama peretele care se dărâmă. Se mai poate vizita ștrandul lăsat în paragina, stația de epurare pentru care s-au pierdut banii, biobaza lăsată și ea în paragina și bulevardul orașului spart, făcut praf… când mergeți spre aceste obiective va rugam sa faceți abstracție de podul care sta sa cada, de lângă benzinărie și de străzile proaste. Toate sunt rezultatul administrației actuale a orasului! Spor! Încă ceva, aveți grija sa nu loviți vre-un câine maidanez, ii vei întâlni peste tot!

Constanta Dima: Vizitati si magazinul cu portelanuri care apartine fabricii de portelan !
Niste bijuterii !

Mariana Simoiu: Nu ai ce sa vizitezi ! In afara de transfagarasani, un loc minunat si neglijat de autorități, un drum plin de gropi ,nu am cuvinte , eu chiar fac naveta pe timp de vara la Valea Avrigului pe Transfagarasani si am ajuns să cunosc fiecare groapa , da e linstit dar un oraș trist cu o gara regala lăsată în paragină, cetatea de la Sannicora sta sa pice din moment în moment , un muzeu distrus de actualul Director nepăsător, ce ati vazut asa de va dat pe spate

Jan Dobre:  Strandul dar nu se ocupa nimeni de el

CLICK AICI CA SA VEZI POSTAREA PE FACEBOOK SI RASPUNSURILE ARGESENILOR

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorica Dăncilă rupe tăcerea: ‘Nu am colaborat cu serviciile pentru candidatura mea. Liviu Dragnea îi acuza și pe ceilalți de dinaintea mea de același lucru’

Avatar

Publicat

in

De

Viorica Dăncilă afirmă că ”nu aveam de ce să colaborez cu Serviciile pentru o candidatură care era aprobată în Comitetul Executiv al PSD. Deci cum, veneau serviciile să voteze pentru candidatura mea? Exclus acest lucru”.

”Nu am colaborat cu serviciile pentru candidatura mea. Dacă ne uităm, aceeaşi colaborare i-a fost reproşată şi lui Sorin Grindeanu, şi lui Mihai Tudose. Deci nu aveam de ce să colaborez cu Serviciile pentru o candidatură care era aprobată în Comitetul Executiv al PSD. Deci cum, veneau serviciile să voteze pentru candidatura mea? Exclus acest lucru”, a declarant, luni seară, la A7TV.

Întrebată de ce crede că Liviu Dragnea a acuzat-o, totuşi, de această colaborare, Dăncilă a afirmat:

”Liviu Dragnea îi acuza şi pe ceilalţi de dinaintea mea de acelaşi lucru. Nu am înţeles de ce, eu presupun că lângă Liviu Dragnea au fost oameni care efectiv au picurat anumite lucruri care nu au fost conforme cu realitatea. Nu am vorbit niciodată cu preşedintele Klaus Iohannis despre o candidatură a mea la prezidenţiale. Discuţiile cu preşedintele României au fost pe probleme guvernamentale, interinstituţionale. Nicidecum despre o candidatură a mea la Preşedinţia României”.

Dăncilă afirmă că în forurile de conducere ale PSD propunerea pentru candidature sa a fost făcută de Marcel Ciolacu: ”Propunerea de candidatură a venit tot din partea PSD, iar propunerea Comitetului Executiv Naţional a fost făcută de Marcel Ciolacu, actualul preşedinte al PSD. Atunci mi-am dat seama că dacă aş fi refuzat, aş fi fost un om laş. Toţi ceilalţi preşedinţi ai PSD au candidat, iar eu, pentru că eram femeie, dădeam dovadă de laşitate şi nu mergeam mai departe”, informează news.ro.

Citește și:

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Situație dificilă pentru Guvernul Cîțu: Contribuțiile salariaților la fondul de pensii nu sunt suficiente pentru plata pensiilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Sorin Cîmpeanu: ‘Cu siguranță este nevoie de educație sexuală. Avem planuri cadru adaptate cerințelor societății, cerințelor angajatorilor și, bineînțeles, adecvate secolului XXI’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, precizează că este nevoie de educație sexuală în școală și anunță că astfel de ore au loc și în prezent, în cadrul orelor de Educație pentru sănătate.

”Cu siguranţă este nevoie de educaţie sexuală, există şi în acest moment în cadrul disciplinei Educaţie pentru sănătate care este însă o disciplină opţională, urmată de un număr relativ redus de elevi, a afirmat Sorin Cîmpeanu luni seară, la Digi 24.

Acesta a explicat că subiectul privind educaţia sexuală a fost inclus în planurile-cadru pentru liceu, care stabilesc materiile care se predau şi numărul de ore aferent fiecărei materii în clasele de liceu.

„Este vorba de curriculum, este vorba de planurile cadru de liceu. Ştiţi foarte bine că au fost lansate în dezbatere planurile cadru pentru întregul învăţământ liceal. În urma consultării publice au rezultat mai bine de 1.000 de propuneri de modificare, lucru care ne-a condus la concluzia că este bine să analizăm în amănunt, în ansamblu, planurile cadru, adică lista de discipline şi numărul de ore alocat fiecărei discipline, inclusiv disciplina despre care vorbiţi şi în urma acestei consultări să pornim cu dreptul într-un mod în care să avem acceptul întregii societăţi, să avem planuri cadru adaptate cerinţelor societăţii, cerinţelor angajatorilor şi, bineînţeles, adecvate secolului XXI”, a mai afirmat Sorin Cîmpeanu, informează news.ro.

Citește și:

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Situație dificilă pentru Guvernul Cîțu: Contribuțiile salariaților la fondul de pensii nu sunt suficiente pentru plata pensiilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend