Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PROMOVĂM ORAȘUL? CUM AU RĂSPUNS ARGEȘENII LA INTREBAREA UNEI TURISTE: CE SE POATE VIZITA ÎN CURTEA DE ARGEȘ

Avatar

Publicat

in

Cu o semnalizare turistică aproape inexistenta și fără o promovare pe măsură a obiectivelor turistice din zona orasului regal, Mădălina Roșu, o tânără din Ilfov ajunsă în Curtea de Argeș a adresat o intrebare banala pe un grup de facebook dedicat orasului nostru: “Vă rog sa imi spuneti, ce se poate vizita in Curtea de Arges?
Multumesc !”

Probabil și din cauza faptului că ne aflăm în plină campanie electorală, răspunsurile argeșenilor au fost extrem de diversificate si, tragand o linie, multe dintre acestea au oferit un raspuns care cu greu poate fi incadrat la categoria “Ne mândrim cu orașul nostru, hai să-l promovăm!”

Iată câteva raspunsuri primite de tanara Madalina Rosu din Ilfov la banala ei intrebare in urma careia ar fi trebuit sa își faca un plan de minivacanta in Curtea de Argeș si sa descopere farmecul urbei… Din fericire au fost si raspunsuri care au evidentiat frumusetile orasului Curtea de Arges fapt ce a dus la enervarea altor argeseni care nu prea au fost de acord cu cei care cred in unicitatea Curtii de Arges. De aici si pana la cearta nu a mai fost decat un pas….

Ioana Maria Andreescu: Se poate vizita primăria, dar nu băgați în seama peretele care se dărâmă. Se mai poate vizita ștrandul lăsat în paragina, stația de epurare pentru care s-au pierdut banii, biobaza lăsată și ea în paragina și bulevardul orașului spart, făcut praf… când mergeți spre aceste obiective va rugam sa faceți abstracție de podul care sta sa cada, de lângă benzinărie și de străzile proaste. Toate sunt rezultatul administrației actuale a orasului! Spor! Încă ceva, aveți grija sa nu loviți vre-un câine maidanez, ii vei întâlni peste tot!

Constanta Dima: Vizitati si magazinul cu portelanuri care apartine fabricii de portelan !
Niste bijuterii !

Mariana Simoiu: Nu ai ce sa vizitezi ! In afara de transfagarasani, un loc minunat si neglijat de autorități, un drum plin de gropi ,nu am cuvinte , eu chiar fac naveta pe timp de vara la Valea Avrigului pe Transfagarasani si am ajuns să cunosc fiecare groapa , da e linstit dar un oraș trist cu o gara regala lăsată în paragină, cetatea de la Sannicora sta sa pice din moment în moment , un muzeu distrus de actualul Director nepăsător, ce ati vazut asa de va dat pe spate

Jan Dobre:  Strandul dar nu se ocupa nimeni de el

CLICK AICI CA SA VEZI POSTAREA PE FACEBOOK SI RASPUNSURILE ARGESENILOR

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea: La noi, guvernul perturbă și constrânge

Avatar

Publicat

in

De

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a postat, miercuri, pe reţelele de socializare, un mesaj dur la adresa Ministerului Educaţiei. Ea consideră că guvernul român perturbă şi constrănge educaţia prin birocraţie.

„În lumea civilizata, s-au gasit solutii adecvate pentru elevi si profesori. La noi, guvernul perturba si constrange educatia. Iata inca o mostra de dispret si incompetenta marca Anisie – Pepsiglas. Mai multe asociații ale elevilor cer Ministerului Educației să retragă noile declarații-angajament pentru elevi și părinți, considerandu-le inutile.

“În loc să ne îngropăm în acte fără valoare, ar fi ideal să lucrăm pentru ca accesul la educație să fie asigurat pentru toți elevii din România”, transmit asociatiile de elevi!

”, spune Gabriela Firea, în postarea de pe Facebook.

Vezi și:FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ‘Deocamdată situația nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că deocamdată nu ne aflăm în situația în care să ne gândim la o carantină sau un lockdown.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă în România nu se impune o nouă carantină, având în vedere numărul de îmbolnoviri şi faptul că multe state europene au luat deja o astfel de decizie şi a precizat: ”Aflăm de la buletinele de ştiri şi de la dvs şi de la alţii că la noi pandemia e în extindere, dar în realitate lucrurile la noi au fost gestionate până acum bine. Chiar statele despre care vorbiţi au un număr de cazuri mult mai mare ca noi, chiar raportat şi la populaţie. Ei au fost nevoiţi să ia măsuri drastice. Noi nu ne dorim acest lucru”.

Şeful statului a precizat că autortăţile şi românii, împreună, trebuie să gestioneze pandemia.

”Spun de fiecare dată autorităţilor şi românilor să combată eficient răspândirea acestei epidemii. Noi cu mască, cu igienizare, iar autorităţile cu măsuri, cum am spus şi ieri extinderea locurilor la ATI. Nu ne dorim un aşa numit lockdown. Deocamdată situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown”, a mai afirmat Iohannis, conform news.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend